joi 26.10.2017 - 14:39 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 26/10/2017 - 14:39 EDT

UFC Fight Night 119: Eliberează dragonul!

UFC Fight Night 119: Unleash the Dragon!

UFC Fight Night 119 Fight Card

Fostul campion la categoria grea ușoară Lyoto Machida (+140) se întoarce la evenimentul principal UFC Fight Night pe urmele unei suspendări controversate de droguri. Machida era programat să-l revanșeze pe Dan Henderson, dar a recunoscut că a folosit substanța proaspăt interzisă 7-Keto-DHEA în cadrul noului regim de testare USADA și a primit o interdicție de 18 luni. Aceasta ar putea fi o binecuvântare deghizată, deoarece îi oferă mai mult timp pentru a-și reveni.

Brunson (-180) se uita la o serie de înfrângeri de două lupte până când l-a aplatizat pe Dan Kelly în doar 76 de secunde. Luptătorul din Divizia II NCAA și-a încheiat acum ultimele cinci victorii prin KO în primul tur, făcându-l o amenințare dublă. Împotriva lui Machida, se va confrunta cu un luptător notoriu de evaziv, care de obicei învinge luptători ca el.

UFC Fight Night Brunson vs Machida

De când a trecut la categoria mijlocie, Machida a înregistrat un record de 3-3, inclusiv a fost terminat în lupte consecutive pentru prima dată. în cariera sa. La 39 de ani, Machida nu mai are prea multe în rezervor, dar datorită stilului său defensiv, nu a absorbit prea multe daune și este încă un candidat viabil. El are un rating defensiv de 62,03% și absoarbe doar 1,59 lovituri pe minut.

Machida a stabilit karate-ul ca un stil legitim în UFC, în ciuda criticilor timpurii la adresa presupusei sale lipse de ofensă. El este adesea confruntat cu luptători precum Brunson și i-a câștigat pe majoritatea. Aduceți acest lucru la apărarea sa de 75,86% la distrugere și la experiența sa unică în Brazilian Jiu-Jitsu și Sumo. Machida este greu de coborât și chiar mai greu de ținut jos. Dar bărbia lui este kryptonitul lui.

Brunson, în ciuda faptului că 53% din victoriile sale vin prin KO, nu este tocmai cel mai bun atacant. Brunson este rapid și exploziv, iar acest lucru îi atenuează lipsa de lustruire. El este numit în glumă „mâinile în jos, bărbia sus” pentru tendința sa de a se lăsa expus. Împotriva unui atacant precis precum Machida, aceasta este o veste proastă, cu excepția cazului în care își folosește luptele.

Luptători precum Brunson sunt capabili să-i doboare pe luptători din cauza amenințării lor de distrugere. Acest lucru îi deschide pe luptători pentru o lovitură mare. Brunson a obținut 3,09 eliminări la o reducere de 32,14% pentru fiecare luptă. Ultima dată și-a folosit luptele împotriva atacantului periculos Lorenz Larkin, care acum este welter.

Împotriva lui Machida, va fi cazul cine prinde pe cine primul.

În acest loc, e mai bine să-l înjunghii pe Machida la prețul de underdog. Machida nu a pierdut niciodată împotriva unui adversar care nu se află în top cinci. Fiecare adversar care l-a învins a luptat pentru un campionat (cu excepția „pierderii” în fața lui Phil Davis). În schimb, Brunson nu a învins niciodată un adversar de top cinci și aproape fiecare atacant de elită și-a expus lipsa de apărare.

Machida alege să-l elimine pe Brunson în primele două runde.  

UFC Fight Night Best Bets - 28 octombrie , 2017

Parierea totalurilor rundei (peste/sub) este un plan alternativ. Over/under pentru Brunson și Machida este la 2,5 cu sub la -155. Oddsmakers se așteaptă ca această luptă să se încheie înainte de ora 2:30 a secundei. Combinația dintre ambii luptători care au putere finală și bărbie vulnerabilă face ca acesta să fie un pariu ușor, chiar dacă se angajează într-un „concurs de holbare” la un moment dat.

În plus, UFC Fight Night prezintă o mulțime de alte lupte care pot fi câștigate începând cu începutul. cu Thiago Santos (+120). Specialistul în Muay Thai va avea un avantaj cu publicul gazdă împotriva colegelui atacant Jack Hermansson (-150). Îi lipsește lupta suedezului, dar este cel mai bun atacant și finalizator. În plus, Francisco Trinaldo (-205) va face o piesă bună, în fața veteranului Jim Miller (+160).

Cele mai bune locuri pentru toate acțiunile de pariuri UFC/MMA sunt casele de pariuri sportive online, care oferă și un bonus de înscriere pentru jucătorii noi.

Cartea principală (TSN 2, 22:00 ET) )

 • Greutate mijlocie (185 lbs): #7 Derek Brunson (-180) vs Lyoto Machida (+140)
 • Welterweight (170 lbs): #3 Demian Maia (+105) vs #7 Colby Covington (-130)
 • Greutate gală (135 lbs): #12 Pedro Munhoz (+155) vs #13 Rob Font (-195)
 • Ușoară (155 lbs) ): Francisco Trinaldo (-205) vs Jim Miller (+160)
 • Greutate mijlocie (185 lbs): #15 Thiago Santos (+120) vs Jack Hermansson (-150)
 • Greutate bantam (135 lbs): #5 John Lineker (-525) vs Marlon Vera (+350)

Carte preliminară (Fight Network, 20:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs) : Vicente Luque (-135) vs Niko Price (+110)
 • Mijloc (185 lbs): Antonio Carlos Junior (-470) vs Jack Marshman (+320)
 • Ușoară ( 155 lbs): Hacran Dias (+130) vs Jared Gordon (-165)
 • Welterweight (170 lbs): Elizeu Zaleski Dos Santos (-2 10) vs Max Griffin (+160)

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 19:00 ET)

 • Flyweight (125 lbs): Deiveson Figueiredo (+145) vs Jarred Brooks ( -180)
 • Greutate grea (265 lbs): Marcelo Golm (-185) vs Christian Colombo (+145)

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat eliminările devastatoare din octogon cu oprezența ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey mergea mai departe, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1321.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?