parlay
Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 16/06/2017 - 19:32 EDT

Predictii UFC Fight Night: Holly Holm vs Bethe Correia

UFC Fight Night Predictions: Holly Holm vs Bethe Correia

Acum trei ani,UFC și-a debutat serviciul său revoluționar de streaming digital, UFC Fight Pass în Singapore și revine din nou cu un card și mai bun. Este posibil ca Holly Holm să fi pierdut trei la rând după supărarea ei istorică față de Ronda Rousey, dar ei au fost împotriva competiției de elită.

Luptătorul Greg Jackson este încă un candidat la titlu și o victorie uriașă în fața fostului rival la titlu Bethe Correia ar putea vezi din nou provocarea ei pentru centură. Foști campioni precum Andrei Arlovski, Rafael dos Anjos și Tarec Saffiedine apar și pe cardul principal.

Fight Card HOLM VS CORREIA (UFC Fight Night, 17 iunie 2017)| ||681

Holm vs Correia UFC Fight Card & Odds

Prediction TAKE HOLM (-560) Sports Interaction (SIA)

În pofida pierderii derapajului ei, Holm este încă o mare favorită în această luptă și asta pentru că Correia este mare. demisionează în competiția pentru fostul campion la box și UFC. Holm este atacantul superior aici din aproape toate punctele de vedere.

Ea are o rază mai lungă, mișcare, precizie, lovituri mai bune și, de asemenea, are colțul mai inteligent. Cu toate acestea, Holm are slăbiciuni flagrante, începând cu tendința ei de a fi contracarată. Este tehnică, dar și activă, iar bărbia ei nu este cea mai bună. Dacă Correia aterizează, există șansa ca Holm să fie rănit.

Correia este pe bună dreptate numită „Pitbull”. Brazilianul este chiar mai activ decât Holm, care aterizează 4,74 lovituri cu o precizie de 46%, comparativ cu 3,08 ale lui Holm la 34%. Deși aceste statistici sunt înșelătoare din cauza concurenței mai dure a lui Holm, demonstrează cât de agresivă poate fi Correia.

Împreună cu agresivitatea ei, este un cardio decent. Dacă poate intra puțin în capul lui Holm, o poate tulbura și o poate deschide spre ghișeele ei decente. Correia ar putea, de asemenea, să dezvolte un joc de lovituri și să-și diversifice lovirea. Ar trebui să evite să ținteze doar capul.

Holm are o cale clară către victorie. Se poate mișca și își poate folosi loviturile și pumnii drepti pentru a o ține la distanță pe Correia. Holm este puternic în clinch și are suficientă luptă defensivă pentru a menține lupta în cea mai mare parte. Holm ar trebui să o frustreze pe Correia suficient pentru a câștiga o decizie sau chiar un final târziu, odată ce o prinde pe Correia cu loviturile ei. La o cotă aproape de 6-1, este greu să pariezi direct, dar punând-o într-o parlay cu alte favorite de mai jos.

Cele mai bune alegeri UFC - 17 iunie 2017

Nouă dintre cele 12 favorite sunt mai mult de -300 și au o valoare mică pe cont propriu, dacă nu sunt discutate între ele. Printre aceste favorite grele,Jon Tuck (-335)este o alegere solidă.

Americanul are mare nevoie de o victorie și deține avantaje de luptă și tineret față de Takanori Gomi care se estompează (+240). Un alt favorit la care trebuie să fii atent esteWalt Harris (-375) care este cel mai mare luptător cu avantaje uimitoare considerabile. Ar trebui să-l dea KO pe Cyril Asker (+260). Un pariu de Holm, Tuck și Harris este aproape 1-1 la -107.

Cărțile de genul acesta oferă, de asemenea, un mare potențial pentru supărări uriașe, dar aruncarea la întâmplare a banilor către cei mai defavorizați nu este recomandabil.Dong Hyun Kim (+240) este subestimat față de concurentul în ascensiune Colby Covington (-340). Kim este un judoka cu centură neagră care a pierdut doar în fața concurenților la titlu, în timp ce Covington nu a învins niciun luptător clasat.

La aceste cote, Kim este un pariu obligatoriu. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă unbonus de înscriere de până la 200 USD, ceea ce face mai convenabil pentru jucătorii noi să arunce lovituri la cei defavorizați precum Kim.

Cartea principală (UFC Fight Pass, 8 AM ET)

 • Holly Holm vs Bethe Correia
 • Andrei Arlovski vs Marcin Tybura
 • Dong Hyun Kim vs Colby Covington
 • Rafael dos Anjos vs Tarec Saffiedine

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 4:45 AM ET)

 • Jon Tuck vs Takanori Gomi
 • Walt Harris vs Cyril Asker
 • Alex Caceres vs Rolando Dy
 • Justin Scoggins vs Ulka Sasaki
 • Li Jingliang vs Frank Camacho|| |747
 • Kwan Ho Kwak vs Russell Doane
 • Naoki Inoue vs Carls John De Tomas
 • Ji Yeon Kim vs Lucie Pudilova

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1344.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  Conor McGregor a stabilit un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?