Sâmbătă, 10.06.2017 - 12:04 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 10/06/2017 - 12:04 EDT

Predictii UFC Fight Night: Derrick Lewis vs Mark Hunt

UFC Fight Night Predictions: Derrick Lewis vs Mark Hunt

Cartel UFC Fight Night

Noua Zeelandă și-a produs partea echitabilă de luptător de MMA, în special „Super Samoan” însuși, Mark Hunt. În ciuda faptului că a fost 0-2 în ultimele sale două lupte, Hunt rămâne favoritul fanilor din cauza celebrului său „knock-out”. El va avea mâinile pline împotriva „Black Beast” Derrick Lewis, care a câștigat șase la rând, cinci vinând prin knockout, doar ultradurabilul Roy Nelson supraviețuind. Lewis este mult mai mare decât Hunt și va folosi acea dimensiune și va atinge avantajul pentru a-l zdrobi, cu excepția cazului în care Hunt-ul îl prinde mai devreme.

Fight Card LEWIS VS HUNT (UFC Fight Night, 10 iunie 2017)

Gustafsson vs Teixeira UFC Fight Card & Odds

Predicție LA TAKE LEWIS (-150) Sports Interaction (SIA)

Lewis ar putea fi următorul în linie pentruUFC| ||689 centa grea dacă trece de Hunt impresionant. În afara lui Brock Lesnar, nu există mulți alți grei care să aibă atât dimensiunea, cât și densitatea lui Lewis, care are 6'3" și trebuie să taie pentru a ajunge la 265. El și-a folosit marca comercială la sol și la liră pentru a obține cea mai mare parte a lui. TKO câștigă. Prima sa prioritate este să-l pună pe Hunt pe spate și să-l lovească. Hunt este „dur ca o nucă de cocos”, așa cum a susținut Lesnar, deoarece mai multe minute de sol și liră nu l-au putut termina pe Hunt.

Hunt has come a long way from having virtually no ground game to some passable ability. But he's still been susceptible. Against Lesnar and champion Stipe Miocic he was helpless as both men kept him down and beat him senseless. Lewis, who has wrestled his way to some victories should respect Hunt's one-punch knockout power. Lewis will have seven-inch reach advantage if he chooses to "make a statement" and beat Hunt at his own game.

Dar banii sunt în joc. el trage pentru distrugeri și/sau îl leagă pe Hunt. Lewis este doar un ușor dezamăgit și -150 este generos, având în vedere că Lewi are o cale mai bună spre victorie.Pariuri sportive oferă, de asemenea, opțiuni alternative de pariere aici, cum ar fi totalurile (peste/sub) pentru runde stabilite la 1,5 chiar acum. La cote egale (-115), acesta este un pariu bun, deoarece Lewis este probabil să respecte puterea lui Hunt și să fie tentativ. Cardio-ul limitat al ambilor luptători înseamnă, de asemenea, că această luptă s-ar putea prelungi și un prop bet pentru lewis pentru a câștiga prin decizie este de +750 în sus.| ||

Cele mai bune alegeri UFC - 10 iunie 2017

Lewis-Hunt nu este singura luptă care merită să fie privită. Ion Cutelaba (-310) a fost aburat la cote abrupte, dar este un luptător cu mult superior lui Henrique da Silva (+230), care joacă aici un jober.

Cutelaba are viteză, cardio și îndemânare. avantaj. Cel mai bun atribut al lui Da Silva este abilitatea lui de a accepta pedeapsa, dar presupunând că Cutelaba luptă inteligent și evită jiu-jitsu-ul lui Da Silva, aceasta este o înfășurare. Cel mai bine este să parlay el cu un alt luptător cum ar fi Lewis (-150 și -310 vă vor oferi +120).

Some other fighters worth taking chances on are underdog Kiichi Kunimoto (+265) și-i alege Vinc Pichel (-110).Kunimoto vine dintr-o concediere lungă, dar este foarte subestimat. Are un echilibru între abilități de luptă și luptă și va lua locul întârziat Zak Ottow (-380). Ottow ar trebui să fie probabil câștigătorul aici, dar există șanse mari să facă Kunimoto. este suficient de aproape pentru o decizie restrânsă. Pichel are o concediere de peste trei ani, dar are cotele de lupte pentru a-l controla pe Damien Brown (-110), care a fost depășit de mai multe ori.

Cartea principală (TSN, 22:00 ET)

 • Derrick Lewis vs Mark Hunt 
 • Derek Brunson vs Dan Kelly
 • Dan Hooker vs Ross Pearson
 • Ion Cutelaba vs Henrique da Silva
 • Tim Elliott vs Ben Nguyen
 • Alexander Volkanovski vs Mizuto Hirota

Cartea preliminară (Fight Network, 20:00 ET)

 • Damien Brown vs Vinc Pichel
 • John Moraga vs Ashkan Mokhtarian
 • Luke Jumeau vs Dominique Steele
 • Kiichi Kunimoto vs Zak Ottow

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 19:00 ET )

 • JJ Aldrich vs Chan-Mi Jeon
 • Thibault Gouti vs Dong Hyun Kim

  Vezi toate pariurile sportive Site-uri

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecele mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1345.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  Conor McGregor a stabilit un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins a fi primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?