Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
UFC Fight Night Moncton: Fight Odds

UFC Fight Night Moncton: Fight Odds

Oezdemir (-170) va fi favoritul împotriva lui Smith (+140) într-o luptăUFC care probabil se va termina cu un knockout. Atât Oezdemir, cât și Smith sunt artiști knockout și au încheiat toate victoriile recente. Ambii atacanți sunt rapizi, puternici și au ceva de demonstrat.

Sfaturi de pariuri UFC

Ce trebuie să știi

Oezdemir nu a mai luptat din ianuarie anul acesta, în timp ce Smith luptă pentru a treia oară în patru luni. În timp ce Oezdemir este „mai proaspăt”, Smith va fi într-o formă mai bună de luptă.

Oezdemir (2)

VS

Smith (10)

-170 Cote +140
Elveţia Ţara Statele Unite
15-2-0 Record 30-13-0
29 Vârsta 30
6'2" Înălțime 6'4"
205 lbs. Greutate 205 lbs.
Ortodox Poziție Ortodox
75" Atingerea 76"
40" Atingerea picioarelor 44"

 

Even though a finish is likely, it is also possible that both Oezdemir and Smith pull back out of respect and we have a more drawn-out affair than expected. It has happened several times whenever two knockout artists face each other in a high-profile event with huge stakes.

O luptă mai calculată îl va favoriza pe Oezdemir, care este cel mai tehnic și mai răbdător dintre cei doi. În ciuda faptului că este cunoscut pentru knockout-urile sale rapide, Oezdemir nu este prea agresiv, iar knockout-urile sale au fost rezultatul preciziei mai mult decât al puterii (deși le are pe ambele).

Smith este probabil să fie agresorul și este un tip de luptător cu risc ridicat și recompensă. Deși și-a evoluat jocul pentru a fi mai răbdător, luptele lui Smith tind să se încheie într-un final pentru că își asumă acele șanse. Împotriva lui Oezdemir, el va fi mai măsurat, deoarece o mică greșeală îl poate duce la KO.

Un alt aspect care nu ar trebui ignorat este lupta lui Oezdemir. Deși în primul rând un atacant, Oezdemir se poate lupta cu Smith dacă este un impas pe picioarele lor. Dacă o amestecă, îl va deschide pe Smith, făcându-l mai susceptibil să fie lovit de una dintre bombele sale.

Predicție: Se va termina cu un final pentru oricare dintre luptători. dar lupta va începe lent, cu un proces lung de simțire. Dar odată ce încep să se implice, cineva va lovi pânza. Dațiavantaj pentru Oezdemir, care este un atacant mai chirurgical și asigură ceva mai multă putere în loviturile sale.   

Recordul nostru: 19-10 

Volkan Oezdemir Cote UFC Fight Night
-170
Sports Interaction

Cote UFC Fight Night: Oezdemir vs Smith Trends & Tidbits

Sprijinul pentru pariuri a venit pe ambii luptători, dar în principal pe cel defavorizat, Smith. Americanul a câștigat două dintre ultimele trei lupte ale sale ca un underdog și caută din nou să treacă.

  • Oezdemir a deschis la -210 și linia sa a fost pariată cu 7,5% de când
  • Smith opened at +160 and his line has been bet down by 8.3% since
  • Luptătorii UFC de la evenimentul principal care au deschis ca favoriți au 18-7 în 2018
  • Oezdemir se deschide ca un favorită pentru prima dată din decembrie 2016
  • Luptele nu au mers la decizie în ultimele șase lupte ale lui Smith

Cele mai bune pariuri sportive online pentru UFC/MMA

UFC vizitează rar Atlantic România, așa că atunci când o fac, este o mare problemă, indiferent de cine luptă. Acest eveniment va primi mai multă publicitate decât cardurile mici UFC de obicei. Românias va dori, de asemenea, să se îndrepte la casete de pariuri sportive online pentru a pune pariuri pe lupte, în special cu bonusuri de înscriere oferite.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive