Vineri 24.11.2017 - 06:24 EST
27
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 24/11/2017 - 06:24 EST

UFC Fight Night Shanghai: Fight Pass Underdogs Going Extinct

UFC Fight Night Shanghai: Fight Pass Underdogs Going Extinct

UFC Fight Pass Underdog Victorii în scădere| ||663

In just over two years, the number of underdog victories in UFC cărțile Fight Pass a scăzut treptat. Folosind statisticile de bază compilate începând cu UFC Fight Night 69 pe 20 iunie 2015, primul card Fight Pass de la implementarea USADA, victoriile defavorizate au scăzut de la 35,89% în 2015 la 22,58% în 2016 și la 19,56% în 2017. Începând de astăzi.

Mărimea medie a câștigătorului nefavorabil a fluctuat la +251 în 2015 la +179 în 2016 și +227 în acest 2017. Cu toate acestea, dacă eliminați câștigătorul +431 în acest an, acesta scade la +147 , ceea ce este în concordanță cu scăderea constantă a procentului total de câștiguri ale câinilor.

Concluzia simplă este că cei care fac cote ajung în sfârșit din urmă cu natura sportului și duc la lupte mai conservator acum.

Acest lucru înlătură cu siguranță mitul că cărțile UFC mai puțin cunoscute sunt bune pentru cei defavorizați, deoarece cei care fac cote tind să treacă cu vederea aceste evenimente. În orice caz, creta grea este un risc mai mic în cărțile Fight Pass acum. În ultimele cinci evenimente Fight Pass, doar un eveniment a avut mai mult de doi defavorizați câștigători. Ultimul eveniment Fight Pass din 2016 din Albany a devenit unul dintre rarele evenimente UFC în care toți cei nefavorabili au pierdut.

În ultimele șapte cărți Fight Pass, doar două evenimente au avut un underdog mai mare de +200, cu un victorie. În comparație, șase dintre cele șapte evenimente de dinainte au avut cel puțin un câine peste +200 să provoace o supărare. Cărțile din țări străine produc mai multe supărări, dar nu prea semnificativ. Evenimentele Fight Pass de pe pământul american au produs mai puține supărări (25,93 la sută) decât cele din țări străine (33,71 la sută).

Vom compila mai multe date și le vom analiza dar la nivel de suprafață, casele de pariuri sunt devenind mai buni în slujba lor, iar pariorii care lucrează cu cretă grea ar trebui să fie încântați să afle că riscurile de a pierde pe un mare favorit sunt din ce în ce mai mici în zilele noastre.

UFC Shanghai: Underdogs la care trebuie să ai grijă

Vor fi un total de 12 defavorizați în 12 lupte în debutul UFC în China continentală, conduși de însuși principalul eveniment, fostul campion UFC la categoria mijlocie Michael Bisping. Numărătorul este aliniat la+200 laSportsInteraction și se va confrunta cu concurentul pe locul 9 Kelvin Gastelum, un fost welter.

Bisping va fi un câine viu, deși scurta întoarcere îl face îndoielnic în special împotriva unui adversar orientat spre presiune precum Gastelum. Cu toate acestea, Bisping a devenit cel mai profitabil defavorabil al anului 2016 când i-a învins pe Anderson Silva și pe Luke Rockhold cu +240 și, respectiv, +590.

Niciodată nu numărați Numărul în afara.

Cel mai mare underdog. pe card va fi noul venit Sheymon Moraes la +375, înfruntându-l pe Zabit Magomedsharipov (-560). Moraes este o perspectivă de greutate penă foarte apreciată, deși Magomedsharipov are elementele unui talent generațional. Totuși, aproape 4-1 pentru o perspectivă periculoasă pare prea generos.

Kailin Curran (+120) va fi, de asemenea, o dezamăgită interesantă dacă merge mai sus. În ciuda unui record UFC de 1-5, Curran se confruntă cu noul venit Yan Xiaonan (-150), care este dur și agresiv, dar crud.

Pariau pe UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum

UFC Shanghai debutează strălucitor și devreme sâmbătă, 25 noiembrie, la 3:45 ET. Fanii MMA se pot înscrie pentru un bonus promoțional în timp ce verifică și alte casete de pariuri sportive online pentru a găsi cele mai bune cote, deoarece fiecare carte are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Pariul direct pe luptători este departe de a fi singura opțiune. Pariul peste/sub pe totalurile rundei este, de asemenea, un pariu popular și prop betting, pariurile secundare care ar putea avea plăți mai mari în funcție de prevederile adăugate, sunt la fel de mari ca și aici. în alte sporturi, cum ar fi NFL.

Parorii pot ajunge din urmă să prezică UFC, dar asta nu înseamnă că supărările nu se mai întâmplă niciodată, așa cum a demonstrat UFC 217. Singura modalitate de a profita de acea alegere îndrăzneață este să vă înregistrați și să jucați.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1297.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?