Sâmbătă, 21.04.2018 - 05:15 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 21/04/2018 - 05:15 EDT

UFC Fight Night 128: Lee găsește mântuirea versus Barboza

UFC Fight Night 128: Lee Finds Redemption Versus Barboza

Lee devine un adevărat fenomen cu Win Over Barboza 

„MoTown Phenom” pare să fie la înălțimea numelui său când îl înfruntă pe periculosul atacant brazilian în Atlantic City. Lee (-145) este pe locul al șaselea, dar a învins doar un oponent în top-10, o supunere în fața lui Michael Chiesa, într-un loc pentru evenimentul principal.

Și la doar 25 de ani, Lee încă își dă drumul. potenţial. Mai are încă multe întrebări de răspuns, dar dacă îl va învinge pe Barboza, își va consolida și mai mult statutul de candidat.

Barboza (+120) a luptat cel mai bine pe care îl are divizia de oferit și în ciuda celor cinci înfrângeri ale sale. , nu a pierdut niciodată consecutiv. Anunțat drept cel mai bun atacant al diviziei, Barboza aruncă lovituri cu o viteză care pare rapid înainte. Deși este mai greu pentru el să obțină o șansă la titlu, deoarece a pierdut deja în fața campionului, învingerea lui Lee s-ar restabili ca un candidat.

UFC Fight Night 

Nu avem doar o luptă tradițională de atacant (Barboza) versus grappler (Lee), ci și un luptător MMA de școală veche și o nouă rasă. Barboza a fost un luptător de Muay Thai devenit luptător de MMA și și-a încheiat lupta cu oameni ca Frankie Edgar din New Jersey. Va fi favoritul orașului natal aici. În timp ce Lee face parte din generația tânără care a început ca luptători MMA.

Barboza, la fel ca majoritatea luptătorilor tradiționali de Muay Thai, va trebui să mențină lupta la distanță, unde își va folosi loviturile fulgerătoare pentru a-l neutraliza pe Lee. Își poate folosi loviturile de picior și de corp pentru a-l încetini pe Lee și a-i descuraja lupta cu presiunea. Sub Mark Henry, Barboza și-a îmbunătățit lovirea și mișcarea. El va fi o mână pe care Lee să-l urmărească.

Lee se îmbunătățește constant. Lovirea lui era slăbiciunea lui, dar așa cum a arătat în ultimele lui lupte, merge bine. Va trebui să se afirme rapid pentru a-l face pe Barboza să-l respecte. Obținerea a 3,45 luptări la 42,42% pe luptă este una dintre cele mai bune proporții din UFC, iar trimiterea lui Chiesa și Francisco Trinaldo arată că lupta lui este următorul nivel.

Predicție: Barboza va găsi succes devreme, deoarece primește câteva lisuri drăguțe pe Lee. Dar, cu lovirea îmbunătățită a lui Lee, el va putea să o folosească pentru a amenința cu distrugeri. El va fi și agresorul și îl va împinge pe Barboza înapoi. El va absorbi o mulțime de daune, dar odată ce îl doboară pe Barboza, ar putea fi un înveliș.Lee înfruntă furtuna lui Barboza și îl supune în patru runde. 

Recordul nostru: 11-6

Kevin Lee (-145)|| |688 Sports Interaction

Statistici de pariuri și informații:

 • 49%: sansa așteptată ca Lee să termine Barboza; Pe de altă parte, Barboza care îl termină pe Lee este la 18%, iar el câștigând prin decizie este același; Lee câștigarea prin decizie este așteptată doar la 15%
 • 5-2: Recordul lui Lee împotriva luptătorilor ortodocși; cele două pierderi ale sale au venit la debutul său împotriva lui Al Iaquinta în 2014 și împotriva lui Leonardo Santos, unde a suferit prima și singura pierdere în carieră prin T/KO
 • 49,7%: procentul de Meciurile UFC la categoria ușoare care se încheie cu un final; din 887 de lupte, 227 (25,6%) s-au încheiat prin T/KO în timp ce 214 (24,1%) s-au încheiat prin trimitere
 • 4-2: înregistrarea „Lupta nu duce la Decizie" când combină ultimele trei lupte ale lui Lee și Barboza; Ultimele trei lupte ale lui Lee s-au încheiat, în timp ce doar una dintre cele ale lui Barboza sa încheiat la final  

UFC Fight Night: Barboza vs Lee Predictions

Toate cotele de pariere prin Interacțiunea sportivă.

Lock it Up! PentruDan Hooker (-380) împotriva Jim Miller (+265) în timp ce Kiwi ar trebui să treacă de veteranul viclean, dar în curs de stingere; odată un luptător 50-50, Hooker continuă să se îmbunătățească și are tinerețe, dimensiune și avantaj. În timp ce Miller este un out dur, el nu a învins un luptător în floarea lor pentru totdeauna.

Recordul nostru: 13-4

Cine este un câine bun? David Branch (+165)este trecut cu vederea față de Thiago Santos (-215). Branch este cel mai bun luptător de MMA și are IQ-ul de luptă și luptă pentru a frustra și chiar a-l termina pe Santos. Ar trebui să evite lovitura mare a brazilianului și să-și folosească lupta pentru a-l învinge.

Recordul nostru: 7-7

Spune doar nu: la Frankie Edgar (-230) față de Cub Swanson (+170); aceasta este o revanșă la o luptă pe care Edgar a dominat-o în cinci runde. Cu toate acestea, Edgar se întoarce atât de repede după ce a suferit prima pierdere prin knockout. Este un pariu instabil și sucul nu este suficient pentru Swanson, care a pierdut în fața fiecărui luptător cu care a luptat.

Cartea principală (TSN 5, 22:00 ET)

 • Catchweight (157 lbs): #5 Edson Barboza (+120) vs #6 Kevin Lee* (-145)
 • Până (145 lbs): #3 Frankie Edgar (-230) vs #4 Cub Swanson (+170)
 • Greutate grea (265 lbs): Justin Willis (-380) vs. Chase Sherman (+270)
 • Greutate mijlocie (185 lbs): #8 David Branch (+165) vs #12 Thiago Santos (-215)
 • Bantamweight (135 lbs): # 8 Aljamain Sterling (-115) vs #14 Brett Johns (-115)
 • Ușoară (155 lbs): Jim Miller (+265) vs Dan Hooker (-380)

Prelimii (Fight Network, 20:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs): Ryan LaFlare (-165) vs Alex Garcia (+130)
 • Welterweight (170 lbs): Siyar Bahadurzada (-110) vs Luan Chagas (-120)
 • Greutate ușoară (205 lbs): #10 Corey Anderson (-135) vs #11 Patrick Cummins (+105)
 • Greutate bantam (135 lbs): Merab Dvalishvili (+140) vs Ricky Simon (-180)

Prelims (UFC Fight Pass, 7:30 PM ET)

 • Welterweight (170 lbs) : Tony Martin (-290) vs Keita Nakamura ( +210)

Această carte UFC plină de acțiune zboară sub radar, dar este încărcată cu talente de rang și lupte semnificative. Românias poate viziona pe TSN și Fight Network și să se îndrepte către aceste case de pariuri sportive online prietenoase cu România online pentru a intra în acțiunea de pariuri.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi stele interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari, în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1364.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?