Vin 16.03.2018 - 10:04 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 16/03/2018 - 10:04 EDT

UFC Fight Night 127 Predictii: Former Champions Clash

UFC Fight Night 127 Predictions: Former Champions Clash

Werdum Battles Volkov pentru o posibilă lovitură de titlu|| |663

One is the former UFC campion care caută să-și recâștige titlul, iar celălalt este un fost campion al Bellator într-o căutare necruțătoare pentru aur. Werdum (-190) și Volkov (+150) dețin un potențial eliminator de titlu, mai ales dacă unul dintre luptători câștigă într-un mod impresionant.

În timp ce ambii au experiență solidă în kickboxing, Werdum va avea experiență și avantaj de luptă, în timp ce Volkov, avantajul pentru tineret și dimensiune.

Aceasta este o luptă periculoasă pentru ambii. Werdum se luptă cu omul mai mare care îi reprezintă slăbiciunea: un atacant bine versat, care poate să-și anuleze jocul la sol. Dar pentru Volkov, acesta va fi un pas semnificativ în competiție și va fi un adevărat test pentru a vedea dacă jocul său în evoluție este gata să-l facă un concurent. Cu toate acestea, avantajul merge la Werdum dovedit pentru moment.

UFC Fight Night Predictions: Former Champions Clash

Deși este cel mai bun luptător pe hârtie, există un motiv pentru care Werdum este doar un favorit cu 2-1. Volkov rămâne o enigmă chiar și cu 35 de meciuri profesioniste sub centură. Volkov îmbină karate-ul, Muay Thai și Jiu-Jitsu brazilian și, la 6'7" și o rază de 80", are fizicul și tehnica pentru a-și depăși adversarii. Totuși, luptele sale lasă mult de dorit.

Dar Werdum, în ciuda fenomenului său BJJ, nu este el însuși un luptător. Metoda lui Werdum de a-și aduce adversarii la saltea este să se lase pe spate și deseori se preface că este rănit pentru a-și atrage adversarii la gardă, așa cum a făcut împotriva lui Fedor Emelianenko. Dacă Werdum se trezește depășit de Volkov, care are avantajul de atingere, va avea probleme să-l doboare.

Factorul x aici este cine câștigă bătăliile în clinch. Cheick Kongo l-a dezvăluit pe Volkov utilizând acest lucru pentru a-l doborî în mod repetat. O tactică plictisitoare, dar eficientă. Werdum și tabăra lui au cercetat, fără îndoială, acest lucru, deși Volkov a arătat îmbunătățiri în apărarea sa la demontare.

Predicție: amenințarea lui Werdum la sol îl va deschide pe Volkov și îl va face mai ezitând să atace. Acest lucru îi va permite lui Werdum să dicteze mai bine ritmul luptei și să devină agresor. Va fi o luptă strânsă și probabil se va încheia într-o decizie, dar Werdum ar trebui să devanseze Volkov.

Recordul nostru: 10-4

Fabricio Werdum (-190) Interacțiune sportivă

Betting Stats & Tidbits:

 • 55%: rezultatul așteptat al Werdum-ul finalizării lui Volkov, cel mai mare rezultat așteptat al luptei și al cărții; un rezultat al deciziei este de 16% fiecare fie pentru Werdum, fie pentru Volkov
 • 4-1: Recordul lui Werdum ca favorit în ultimele sale cinci lupte; singura sa pierdere a venit împotriva lui Stipe Miocic în 2016, când și-a pierdut campionatul prin knockout din primul tur
 • 75,8%: procentul de meciuri UFC la categoria grea care se încheie cu un final; din 592 lupte, 297 (50,2%) s-au încheiat cu T/KO în timp ce 150 (25,3%) s-au încheiat prin trimitere
 • 5/1: recordul combinat peste/sub pentru Werdum și Ultimele trei lupte ale lui Volkov; patru dintre ultimele lor șase lupte combinate au luat o decizie

UFC Predicții Fight Night

Toate cotele de pariere prin Interacțiunea sportivă .

Lock it Up! Pentru ambele Tom Duquesnoy (-315) și România  Hakeem Dawodu (-360);amândoi luptători se confruntă cu atacanți depășiți în Terrion Ware (+230) și, respectiv, Danny Henry (+250). Atât Duquesnoy, cât și Dawodu sunt semnificativ mai rapizi și mai puternici și au avantajul tehnicii oriunde se duce lupta. În timp ce Ware și Henry sunt amândoi duri, singura lor cale către succes este un knock-out „Hail Mary”.

Puteți paria pe Duquesnoy și Dawodu separat sau le puteți pune într-un parlay.Acest lucru reduce șansele la -146 și are mai mult profit.

Recordul nostru: 11-2

Spune doar nu: la Magomed Ankalaev (-525) versus Paul Craig (+350); Ankalaev este tentant de cretă pentru că este un prospect de top și se luptă cu Craig, care are durabilitate și luptă cu problemele de IQ. Ankalaev ar trebui să treacă prin el, dar acest preț este prea mare, mai ales pentru un luptător nedovedit împotriva unui favorit din orașul natal. Pass.

Cartea principală (Fight Network și UFC Fight Pass, 5:00 PM ET)

 • Greutate grea (265 lbs): #3 Fabricio Werdum (-190) vs #8 Alexander Volkov (+150)
 • Greutate ușoară (205 lbs): #4 Jimi Manuwa (-235) vs #11 Jan Blachowicz (+175)
 • Bantamweight (135 lbs): Tom Duquesnoy (-315) vs Terrion Ware (+230)
 • Welterweight (170 lbs): #15 Leon Edwards (-235) vs Peter Sobotta (+175)

Prelims (UFC) Fight Pass, 1:45 PM ET)

 • greutate mijlocie (185 lbs): John Phillips (-115) vs Charles Byrd (-115)
 • greutate welter (170 lbs): Danny Roberts (-190) vs Oliver Enkamp (+150)
 • Până (145 lbs): Danny Henry (+250) vs Hakeem Dawodu (-360)
 • Greutate grea ușoară (205 lbs) : Paul Craig (+350) vs Magomed Ankalaev (-525)
 • Greutate ușoară (155 lbs): Stevie Ray (-185) vs Kajan Johnson (+145)
 • Gree (265) lbs): Mark Godbeer (+235) vs Dmitry Sosnovskiy (-325)
 • Ușoară (155 lbs): Nasrat Haqparast (-145) vs Nad Narimani (+115)

În timp ce Nu este cea mai sexy carte de pe hârtie, UFC 222 este plin de lupte solide de MMA de sus până jos, iar fanii hardcore vor încânta. România se îndreaptă către aceste cărți sportive online pentru a paria. Asigurați-vă că citiți recenziile noastre și găsiți cea mai bună carte pentru dvs.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 și ne vom uita lacele mai așteptate lupte UFC din 2021|| |1302.

  Știri UFC - 16/06/20
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale la a devenit unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1363.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt următorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?