sâmbătă, 17.02.2018 - 05:24 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 17/02/2018 - 05:24 EST

UFC Fight Night 126: Medeiros vs Cerrone se vor încheia într-o supărare palpiantă

UFC Fight Night 126: Medeiros vs Cerrone To End In Thrilling Upset

Cowboy vs Medeiros se întâlnește To Be Wild

Un lucru este garantat în acest eveniment principal: va fi un dus-întors nebun cu cineva care va rămâne inconștient. În ciuda unei derapaje de trei lupte, Cowboy (-160) este favoritul ușor datorită unui CV profundUFC care include 13 bonusuri după luptă, inclusiv 24 de finalizări totale. Dar Medeiros (+130) este periculos ca și câine, așa cum poți obține, deoarece hawaianul își face pasul în această serie de victorii de trei lupte.

Cu 11 lupte în ultimii trei ani, daunele sunt în sfârșit. făcându-și taxe pe Cowboy, care a fost terminat de lovituri în două dintre ultimele trei înfrângeri. Va trebui să lupte mai inteligent împotriva neobositului Medeiros, care nu numai că are putere de lovire, dar se îmbunătățește constant și este extrem de durabil.

Cu Cowboy în remediere și Medeiros în creștere, această luptă este dificilă de rezolvat. sună, deși luptele recente sugerează că Medeiros ar putea pur și simplu să renunțe la supărare.

UFC Fight Night: Cowboy vs Medeiros

Singura statistică care sare din pagină: 9,27 lovituri semnificative absorbite pe minut. Acestea sunt loviturile combinate absorbite atât de Cowboy (4,08) cât și de Medeiros (5,19). Cowboy (4,22) și Medeiros (4,35) se combină, de asemenea, pentru 8,57 lovituri semnificative aterizate pe minut, făcându-i luptători ofensivi prolifici cu apărare deficitară. Aceasta este o rețetă pentru o luptă distractivă, dar imprevizibilă.

Diferenta aici va fi a cui bărbie va rezista mai bine. Asta se înclină spre Medeiros, care a fost terminat doar o dată de lovituri și asta a fost în timpul unei reduceri de greutate greșite. La 170 de ani, Medeiros a fost un tanc absolut și a luat tot ce i-a aruncat Alex Oliveira. Cerrone a fost același luptător, dar la 34 de ani cu 36 de lupte sub WEC/UFC, pur și simplu nu mai este la fel de durabil.

Cerrone va trebui să-și îmbunătățească apărarea și mișcarea inexistentă a capului împotriva lui Medeiros, deși la vârsta lui este nu este clar dacă se îmbunătățește cu adevărat ca luptător. Ca alternativă, el poate exploata extremitățile inferioare ale lui Medeiros cu loviturile sale mortale la picior pentru a-l deschide spre o potențială lovitură de cap care să se încheie cu luptă.

Această luptă s-ar putea desfășura aproape ca lupta Medeiros și Oliveira, ambii luptători tranzacționând mare. lovituri înainte și înapoi. Amândoi au subestimat luptele, dar lupta va rămâne în primul rând în picioare. Deși este plauzibil ca Cowboy să reziste la Medeiros, va trebui să înfrunte o furtună furioasă pentru a o face.

Predicție: Este prea devreme să-l numești pe Cowboy un luptător, dar el se află în acel moment al carierei în care nu își permite să fie la fel de neglijent. Medeiros este, de asemenea, în pericol de a fi terminat mai ales cu scurta lui întoarcere.Dar în calitate de luptător mai tânăr și mai durabil, Medeiros ar trebui să-l distrugă în cele din urmă pe Cerrone și să câștige lupta.

Recordul nostru: 7-3

Yancy Medeiros (+ 130) Interacțiune sportivă

Statistici de pariuri și informații:

 • 38%: rezultatul așteptat al cowboy-ului finalizării Medeiros, cel mai înalt rezultatul așteptat al luptei urmat de Medeiros terminând Cowboy la 29%
 • 3-2: recordul pentru Cowboy în ultimele sale cinci lupte când a deschis ca favorit și, de asemenea, recordul pentru Medeiros în ultimele sale cinci lupte care au început ca un underdog
 • 52%: procentul de lupte UFC la categoria welter care se încheie cu un final; din 882 de lupte, 278 (31,5%) s-au încheiat prin T/KO, în timp ce 181 (20,5%) s-au încheiat prin trimitere
 • 3/3: recordul peste/sub pentru Cowboy și Medeiros ultimele trei lupte, combinate; Over/under lui Cowboy este 1/2 în timp ce Medeiros este 2/1

UFC Fight Night Predictions

Toate cotele de pariere prin Interacțiunea sportivă.

Lock it Up! Pentru James Vick (-240) care va învinge cu tărie un joc Francisco Trinaldo (+180). Vick a fost un luptător subestimat și are scor 8-1 în UFC, cu singura sa înfrângere în fața luptătoarei din top-10 Beneil Dariush. Trinaldo este un kickboxer solid și dur, dar Vick are un avantaj semnificativ de dimensiune și atingere și îl va folosi în favoarea lui.

Recordul nostru: 8-2

Cine este un câine bun? România bantamweight Sarah Moras (+135) are cale spre victorie împotriva Luciei Pudilova (-175) dacă o pune în raza de luptă. Poreclit „Cheesecake”, Moras este mai puternică și mai puternică decât arată și o poate neutraliza pe Pudilova și poate chiar să o supună.

Recordul nostru: 5-5

Spune doar nu: la Brandon Davis (-185) față de Steven Peterson (+145). Acești doi sunt luptători bine versați în MMA, cu o înclinație pentru a intra în bătălii sălbatice și imprevizibile. În timp ce Davis ar trebui să câștige, grija lui Peterson nu ar trebui să fie redusă și el poate câștiga doar prin agresiune.

Cartea principală (TSN 2, 21:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs). ): #11 Donald Cerrone (-160) vs #15 Yancy Medeiros (+130)
 • Greutate grea (265 lbs): #7 Derrick Lewis (+130) vs #9 Marcin Tybura (-165)| ||747
 • Lightweight (155 lbs): #12 James Vick (-240) vs #14 Francisco Trinaldo (+180)
 • Welterweight (170 lbs): Thiago Alves (-175) vs Curtis Millender (+140)
 • Featherweight (145 lbs): Steven Peterson (+145)  vs Brandon Davis (-185)
 • Ușoară (155 lbs): Sage Northcutt (-315) vs Thibault Gouti (+225)

Prelims (Fight Network, 19:00 ET)

 • Lightweight (155 lbs): Jared Gordon (-280) vs Diego Ferreira (+205) )
 • Welterweight (170 lbs): Geoff Neal (-215) vs Brian Camozzi (+160)
 • Flyweight (125 lbs): Roberto Sanchez (+110) vs Joby Sanchez ( -140)
 • Greutate bantam feminin (135 lbs): Sarah Moras (+135) vs Lucie Pudilova (-175)

Early Pr elims (UFC Fight Pass, 18:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs): Joshua Burkman (+195) vs Alex Morono (-270)
 • Mijloc (185 lbs) : Oskar Piechota (-300) vs Tim Williams (+220)

Încă o săptămână și încă un eveniment UFC și fanii înfometați de MMA din România se îndreaptă către aceste casete sportive to get all their betting needs. Read our reviews before making any commitments.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 || |1302
  The 2020 Review

  The UFC in 2020 a avut loc 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi stele interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari, în timp ce se retrag din luptă profesională. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1370.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt următorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?