Vri 02.02.2018 - 14:53 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 02/02/2018 - 14:53 EST

UFC Fight Night 125: Anders va extinde seria de pierderi a lui Machida

UFC Fight Night 125: Anders to Extend Machida's Losing Streak

Anders exploatează o Machida care se estompează|| |663

There used to be a time when getting a win over Lyoto "The Dragon" Machida meant a lot especially if it was a finish. The former UFC light heavyweight champion started his cariera UFC 15-0, inclusiv o victorie prin knockout în fața lui Rashad Evans pentru a câștiga titlul. Dar de la acea victorie, Machida a mers doar cu 7-8, ultimele sale trei lupte s-au încheiat cu el terminat.

Anders (-310) este favoritul hotărât aici dintr-un motiv întemeiat. Venitorul este neînvins cu 10-0 și este un exemplar atletic care poate să se lupte și să lovească puternic. El este, de asemenea, mai rapid, mai mare și mai puternic. Dacă Machida (+225) va reuși să renunțe la această supărare, va trebui să sape adânc și să găsească o modalitate de a-l depăși pe fostul linebacker. Acesta este sfârșitul liniei pentru Machida și va trebui să demonstreze că nu este doar o piatră de temelie pentru potențiali precum Anders.

UFC Fight Night

Ca și evenimentul principal anterior, cu brazilieni și americani de greutate mijlocie, cei care fac cote cred cu tărie această luptă se încheie într-un final (-400). Anders a terminat șapte dintre cele zece victorii ale sale, șase dintre ele venind prin pumni și peste jumătate din meciurile lui Machida (victorii sau înfrângeri) au venit prin finalizare.

Machida are 39 de ani și revine prea devreme de la o înfrângere vicioasă prin knock-out împotriva lui Derek Brunson. Brazilianul se întorcea dintr-o concediere de doi ani din suspendarea lui USADA și nu are câștig de cauză de când au început testarea antidrog în 2015. Dar chiar înainte de USADA, durabilitatea lui Machida nu a fost niciodată bună. El este, de asemenea, fără victorie împotriva luptătorilor și luptătorilor mai tineri în cele mai recente meciuri: ambele fiind Anders.

Singurul dezavantaj al lui Anders aici este experiența lui. Are o singură victorie notabilă: un KO în fața lui Rafael Natal la debutul său la UFC. Mâna stângă a lui Anders este explozivă și o singură lovitură ar putea răni pe oricine. Cel mai important, are suficientă explozie și luptă pentru a menține lupta în picioare.

În timp ce toate semnele indică un KO Anders, Machida încă are aceleași abilități și inteligență ca înainte. Ca luptător bazat pe karate, Machida este greu de lovit și este un contraatacant eficient. În ciuda faptului că nu este un puternic pumn, precizia lui Machida este mortală și îl poate răni pe Anders dacă îl prinde în orice moment.

Predicție: Cu toate acestea spuse, miză pe Anders pentru a-l elimina pe Machida în primele trei runde.Oricât de evaziv este Machida, este nevoie doar ca Anders să-și atingă bărbia și ar trebui să coboare. Anders va termina Machida la sol și lire și va pune capăt carierei odată legendare a brazilianului la UFC.

Recordul nostru: 7-1


Statistici de pariuri și informații:|| |690

 • 75%: rezultatul așteptat al Anders care a terminat Machida, rezultatul cu cel mai mare procentaj la egalitate cu Thiago Santos câștigând după final (75%) față de Anthony Smith
 • 0-4: Recordul lui Machida ca un underdog; nu a câștigat niciodată ca un underdog în întreaga sa carieră la UFC
 • 60,5%: procentul de meciuri UFC la categoria mijlocie care se încheie cu un final; din 636 de lupte, 234 (36,8%) s-au încheiat cu T/KO, în timp ce 151 (23,7%) s-au încheiat prin trimitere
 • 3/3: recordul peste/sub pentru Machida și Anders ultimele trei lupte, combinate; Over/under lui Machida este 1/2, în timp ce Anders este 2/1

UFC Fight Night Predictions

Toate cotele de pariere prin Sport Interaction.

Lock it Up! Pentru Thiago Santos (-335) care îl va lumina pe Anthony Smith (+ 240). Santos este atacantul superior în ceea ce privește puterea, tehnica și viteza. Smith este incredibil de durabil, dar absoarbe multe daune. Deși este întotdeauna periculos, mai ales târziu în luptă, Santos este pur și simplu prea rapid și prea bun.

Recordul nostru: 6-2

Cine este un câine bun? Deși vine dintr-o pierdere,Timothy Johnson ( +130) poate să-l depășească încă pe Marcelo Golm (-165). Johnson este cel mai mare luptător și cel mai bun luptător. El poate câștiga această luptă neutralizându-l pe brazilian pe saltea.

Recordul nostru: 4-4

Spune doar nu: la Deiveson Figueiredo (-165) versus Joseph Morales (+130); acești tipi sunt scrappers și, în timp ce Figueiredo ar trebui să câștige acest lucru, stilul său incitant poate duce la un dus și înapoi care ar putea merge în orice direcție. Treceți și bucurați-vă de el ca fan.

Cartea principală (TSN 2, 22:00 ET)

 • Greutate mijlocie (185 lbs): #13 Lyoto Machida (+225) vs Eryk Anders (-310)
 • Greutate gală (135 lbs): #8 John Dodson (-185) vs #10 Pedro Munhoz (+145)
 • Greutate muscă feminin (125 lbs): # 1 Valentina Shevchenko (-1115) vs Priscila Cachoeira (+655)
 • Ușoară (155 lbs): Michel Prazeres (-140) vs Desmond Green (+110)
 • Gree (265) lbs): #15 Timothy Johnson (+130) vs Marcelo Golm (-165)
 • Greutate mijlocie (185 lbs): #15 Thiago Santos (-335) vs Anthony Smith (+240)

Prelimii (Fight Network, 20:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs): Sergio Moraes (+165) vs Tim Means (-220)
 • Ușoară (155) lbs): Alan Patrick (-280) vs Damir Hadzovic (+205)
 • Bantamweight (135 lbs): Douglas Silva de Andrade (+120) vs Marlon Vera (-150)
 • Bantamweight (135 lbs): Iuri Alcantara (+100) vs Joe Soto (-130)

Early Prelims (UFC Fight Pass, 7:00 PM ET)

 • Flyweight (125) lbs): #14 Deiveson Figueiredo (-165) vs Joseph Morales (+130)
 • Greutate paie femei (115 lbs): Maia Stevenson (+325) vs Polyana Viana (-475)

Singurul lucru mai bine decât să alegi luptele corect este să câștigi bani împreună cu asta. Fanii România UFC și MMA apelează la aceste case de pariuri prietenoase cu România sportsbooks, pentru a-și găsi toate nevoile de pariere. Citiți recenziile noastre și găsiți casa de pariuri sportivă potrivită pentru dvs.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi stele interesante, precum și lumina care se estompează foști mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1365.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?