Veri 20.10.2017 - 06:59 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 20/10/2017 - 06:59 EDT

UFC Fight Night 118 Predictii

UFC Fight Night 118 Predictions

Cerrone vs Till Fight Card

Acesta este un matchmaking intrigant.Donald Cerrone (-170) este un nume cunoscut printreUFC/MMAcomunitate în timp ce Darren Till (+135 ) este o relativă necunoscută.

Cerrone a fost unul dintre cei mai activi luptători ai UFC, dar are înfrângeri consecutive împotriva fostului campion Robbie Lawler și Jorge Masvidal și are 0-2 pentru anul. Till, pe de altă parte, este 2-0 cu victorii asupra lui Jessin Ayari și Bojan Velickovic.

Till a luat lupta cu o întoarcere rapidă după ce tocmai a luptat la începutul lunii septembrie. Fenomul englez a concurat ca artist marțial încă de la 15 ani și chiar a trăit trei ani în Brazilia pentru a-și continua pregătirea. Acum s-a întors pe continentul său natal și caută să marcheze cea mai mare victorie a sa.

Cerrone vs Till UFC Fight Card

Cerrone este unul dintre cei mai vicleni luptători ai UFC în picioare. Are lovituri mortale și are combo-uri asemănătoare jocurilor video, cum ar fi tamburul principal pe care l-a afișat împotriva lui Rick Story în 2016. Slăbiciunea lui este lipsa de mișcare a capului și tendința de a începe încet.

Cerrone a fost rupt. în ultimele sale trei lupte și un tânăr leu flămând ca Till va căuta să-l exploateze devreme. Datorită performanțelor lor din 2017, această luptă are sens. Cerrone s-a luptat doar cu alți luptători cunoscuți și rareori se confruntă cu bărbați tineri ca Till, deși aceasta este din punct de vedere stilistic o luptă periculoasă pentru el. Bărbia de fier a lui Cerrone se estompează și îi poți mulțumi frecvenței de luptă pentru asta.

Până este la capătul opus.

Maestrul de Muay Thai începe rapid și jumătate din KO au venit în primele două runde, deși are doar un T/KO în UFC . Till este un luptător de presiune și își angajează adversarii fără teamă. Cu toate acestea, are tendința de a se estompa târziu și este susceptibil la lovituri cu picioarele.

Lupta poate merge într-una din două moduri: Till îl prinde pe Cerrone devreme și îl îndepărtează sau Cerrone supraviețuiește atacului inițial al lui Till și îl depășește spre o decizie sau îl termină ceva timp în rundele de mijloc. Se înclină spre acesta din urmă. În ciuda durabilității sale care se estompează, Cerrone este încă incredibil de greu de terminat și, dacă ar fi doborât, el este încă periculos pe saltea.

Cerrone are mai multe instrumente pentru a câștiga această luptă.

Till are o centură violetă în Luta Livre, dar lupta lui Cerrone este cu mult superioară. Till împinge ritmul, dar Cerrone înregistrează mai multe lovituri pe minut: 4,23 la 2,98 lui Till. Cerrone poate, de asemenea, să lupte. Dar cea mai importantă statistică: Cerrone este neînvins împotriva luptătorilor neclasați.

Till va fi periculos și îl va amenința pe Cerrone, dar pariază pe Cowboy să reușească.

Predicții UFC Fight Night - 21 octombrie 2017

În ciuda tuturor necunoscutelor, există câteva pariuri simple aici.

Mergând cu titlul evident, anterior provocatoarea Karolina Kowalkiewicz (-510) i se oferă o victorie ușoară pe terenul ei. Jodie Esquibel (+345) este dură și neplăcută, dar reprezintă puțină amenințare. Așteptați-vă ca Kowalkiewicz să câștige o decizie.

Devin Clark (-155) are o cale clară către victorie împotriva lui Jan Blachowicz (+125): lupte. Blachowicz este lipsit de apărare pe spate și Clark ar trebui să exploateze acest lucru rapid, deoarece bărbia lui nu este cea mai bună. Andre Fili (-170) ia un crack la Artem Lobov (+130) și ar trebui să câștige această luptă folosindu-și de întindere, viteză și atletism superior.

Pariul individual pe acești luptători ar putea fi costisitor, dararanjarea în grupuri le va reduce etichetele de preț și va oferi un profit mai bun pentru banii dvs.

Lapariuri sportive online, România au acces la un bufet complet de cote la pariuri UFC/MMA și unbonus de înscriere de până la 250 USD este doar un stimulent suplimentar pentru a juca.

Cartea principală (UFC Fight Pass, 3 PM ET)

Carte preliminară (UFC Fight Pass, 11:30 ET)

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  Știri UFC - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  The fighter combined devastating knockouts in the octagon with a prezență ucigașă pe rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu pierdut mare.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1368.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?