Miercuri, 20.09.2017 - 13:40 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 20/09/2017 - 13:40 EDT

UFC Fight Night 117 Predictii

UFC Fight Night 117 Predictions

Saint Preux vs Okami Fight Card

Pentru a cincea oară, Ultimate Fighting Championship revine în Japonia cu revenirea surpriză a probabil cel mai mare luptător japonez care a luptat în UFC. Fostul concurent la categoria mijlocii Yushin Okami va interveni pentru un accidentat Mauricio "Shogun" Rua la categoria grea ușoară pentru a-l înfrunta pe Ovince Saint Preux. Okami, care a luptat la greutatea welter în ultimii doi ani, va lupta la 205 lbs. pentru prima dată în carieră, dar s-a întors cu UFC, unde îi aparține de drept.

Ovince Saint Preux vs Yushin Okami Fight Night UFC Sports Interaction (SIA)
 UFC Fight Night 117

Okami s-a luptat ultima dată în UFC în 2013. A făcut titluri când a fost demis brusc în urma unui TKO pierdere în fața concurentului mijlociu Jacare Souza.

Convocarea a fost un șoc pentru majoritatea fanilor MMA, deoarece a fost doar prima pierdere a lui Okami în patru lupte. Președintele UFC, Dana White, nu a făcut comentarii rezonabile cu privire la motivul pentru careOkami a fost tăiat și pur și simplu a făcut aluzie că nu mai era un concurent în ochii lor. Dar fanii știau exact de ce.

Judoka nu avea chiar cel mai interesant stil de luptă. Din cele 13 victorii ale lui Okami în interiorul Octogonului, opt au venit prin decizie. Okami este o greutate mijlocie mare care și-a folosit puterea și avantajul de mărime pentru a-și neutraliza inamicii și a lua o decizie. Din păcate, în acest caz, el se va lupta cu un luptător mai mare în Saint Preux, care are, de asemenea, a doua cea mai lungă rază din divizie, alături de fostul de două ori campion la categoria grea ușoară Jon Jones.

Saint Preux, spre deosebire de Okami, este un finisher. Din cele opt victorii ale sale UFC, șase prin finish. Fostul fotbalist din Knoxville, Tennessee are putere knockout și este un sportiv natural. Cu o centură violetă în brazilian Jiu-Jitsu, Saint Preux are doar cinci trimiteri în palmares, dar este singurul luptător UFC din istorie care a reușit cu succes două sufocare Von Flue, una dintre cele mai dificil de aplicat.

Okami faces an uphill climb in his return. Not only is he fighting on a week's notice but he will have a size disadvantage. Saint Preux has been wrestled down in the past but if Okami is to win, he'll have to survive Saint Preux's initial onslaught and neutralize him for five rounds. Odds aren't in his favour but the Saitama Super Arena's fans will be.

Predicții UFC Fight Night - 22 septembrie 2017

Acesta este o carte construită pentru a avea multe finisări. În loc să pariezi pe luptători, poți paria pe over/under. O confruntare între două greutăți ușoare agresive și puternice:Takanori Gomi șiDong Hyun Kim pentru a trece sub 1,5 runde este la-190. Oddsmakers cred că lupta se termină înainte de a doua jumătate a rundei a doua. De asemenea, o luptă la categoria grea ușoară între doi specialiști în Muay Thai: campionul mondial de kickboxerGokhan Saki șiHenrique da Silva de asemenea are sub 1,5 runde la -190.

Pariarea lor separată poate fi profitabilă, dar plasarea lor într-unpariu parlay vă va crește plata la +133, cu condiția ca ambii să termine sub 1,5 runde. . Efectuarea unor cercetări suplimentare asupra luptătorilor: cât de repede încep, când se termină de obicei luptele și rezultatele peste/sub ale unor confruntări stilistice similare este o necesitate. A verifica carepariuri sportive online oferă cele mai bune cote, de asemenea, joacă un rol important și profitarea debonusuri de înscriere până la 250 USD este util mai ales pentru jucătorii noi.

Cartea principală (TSN 2, 22:00 ET)

Carte preliminară (Fight Network, 20:00 ET)

Carte preliminară (UFC Fight Pass, 6:30 PM ET)

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1365 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1375.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?