Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
UFC 242 Odds and Picks

Cote și alegeri UFC 242

Pe7 septembrie 2019,UFC se îndreaptă către Yas Island Arena înAbu Dhabi pentru11 meciuri în total, inclusiv cinci în principal card. Pentru a afla mai multe despre pariurile UFC, consultați pagina noastră de cote UFCPagina noastră de cote UFC.

Favorita Câștig UFC 242 Odds Câștigă Underdog

Khabib Nurmagomedov

1,28 Vs. 2,10

Dustin Poirier

Edson Barboza

2,08 Vs. 2,30

Paul Felder

Islam Makhachev

1,30 Vs. 2,70

Davi Ramos| ||730

Curtis Blaydes

1,28 Vs. 2,50

Shamil Abdurakhimov

< /p>

UFC 242 - Sâmbătă, 7 septembrie 2019

UFC 242 - Toate luptele

Iată luptelede urmărit la UFC 242, începând cu evenimentul principal pentru campionatul UFC la categoria ușoară.

Cartea principală UFC 242

  • Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier
  • Edson Barboza vs. Paul Felder
  • Islam Makhachev vs. Davi Ramos
  • Curtis Blaydes vs. Shamil Adburakhimov
  • Mairbek Taisumov vs. Carlos Diego Ferreira

UFC 242 – Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier

Evenimentul principal vede Khabib Nurmagomedov luându-și 27-0 împotriva inteligentului și experimentatuluiDustin Poirier. Khabib, actualul campion la categoria ușoară, este unul dintre luptătorii cu cele mai diverse calificare care au intrat vreodată în octogon.

El poate controla orice luptă și poate lua orice putere adversarului. În timp ce Poirier este un adversar mai inteligent decât majoritatea și va ști să nu subestimeze nimic despre Khabib, este greu să-l vezi obținend un avantaj suficient pentru a câștiga.

Poirier este unmai bun. atacant de când s-a mutat în sus, dar nu are suficiente abilități pentru a-l înfrunta pe Khabib dacă, sau mai probabil când, lupta se apropie sau la pământ.

Khabib Nurmagomedov Pentru a câștiga lupta
1,28
Betway

UFC 242 – Edson Barboza vs. Paul Felder

Doi atacanți sunt titluri de a doua luptă a nopții, cu șansele UFC care îi apropie pe cei doi mai mult decât majoritatea luptelor de pe cartea principală. Cu toate acestea, atunci cândmiriați pe UFC 242 și doriți un underdog, aceasta este lupta pentru a lua unul.

În timp ce Edson Barboza este favoritul, nu a arătat cel mai bine în ultimele lui lupte. Felder, dimpotrivă, arată ca unul dintre cele mai dure ieșiri din divizia de greutate ușoară.

Lovirea lui s-a îmbunătățit de când cei doi s-au luptat în 2015 șiFelder este mai experimentat now, coming off a string of tough fights. While Barboza is never an easy fight, we expect Felder to take it to Barboza and pick up another impressive win.

Paul Felder Pentru a-l învinge pe Edson Barboza
2.30
Sports Interaction

UFC 242 – Islam Makhachev vs. Davi Ramos

With experience training with Khabib Nurmagomedov, Islam Makhachev is a highly-skilled fighter capable of taking away his opponent’s best skills.

În aceastăluptă împotriva lui Davi Ramos, îi va înlătura capacitatea de a-și supune adversarul. Makhachev va menține lupta dreaptă, optând uneori pentru unele lupte și lupte pentru a-l controla pe Ramos.

Ramos nu este un puternicsuficient atacant pentru a-l învinge pe Makachev cu lovitură sau puncte, ceea ce înseamnă că această luptă ar trebui să dureze trei runde, Makhachev câștigând o altă victorie pentru CV-ul său UFC.

Islam Makhachev Pentru a-l învinge pe Davi Ramos
1,30
PowerPlay

UFC 242 – Curtis Blaydes vs. Shamil Abdurakhimov

În timp ce o înfrângere au dus câteva lupte înapoiCurtis Blaydes șanse la o luptă pentru titlul la categoria grea, ne așteptăm ca luptătorul să reveniți în amestec cu o victorie asupra lui Shamil Abdurakhimov.

Blaydes este unluptător talentat cu câteva victorii impresionante în cariera sa. Este un atacant talentat și abilitățile lui de luptă sunt superioare. Ar trebui să lupte inteligent și să limiteze șansele adversarului său veteran de a obține prea multe lovituri semnificative. Blaydes este cel mai bun pariu al nopții la UFC 242.

Curtis Blaydes Pentru a-l învinge pe Shamil Abdurakhimov
1,28
Bet365

Cum să faci cele mai bune pariuri UFC 242?

There are plenty of România sports betting sites offer Cote de pariuri UFC, dar să știi care dintre ele oferă cele mai multe piețe UFC 242 și cele mai mari cote UFC 242 nu este întotdeauna ușor .

Pentru UFC 242,Betway este cea mai bună alegere. Oferă cote excelente UFC Vegas și suport pentru pariuri UFC la fiecare luptă.

Pentru a afla celelalte case de pariuri online care oferă cele de mai sus, am cercetat cele mai bune site-uri de pariuri UFC || |988for UFC 242 betting. Check it out today before UFC 242 goes live on September 7, 2019.  

Unde să urmăriți UFC 242?

În funcție de ce parte a luptei va determinawhere to watch UFC 242.

Cartea de luptă principalăprincipal este disponibilă numai pe pay-per-view, care puteți cumpăra prin pachetul dvs. de cablu sau cumpăra prin site-ul web UFC.

Prelimele nopții sunt pe TSN și UFC Fight Pass, în timp ce primele preliminarii sunt disponibile numai prin UFC Fight Pass.|| |1012