150$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
UFC 230: Cormier vs Lewis Odds

UFC 230: Cormier vs Lewis Odds

Cormier (-700) va fi un mare favorit împotriva Lewis (+450) întrucât UFC campionul la categoria grea este cel mai bun actual. luptător liră pentru liră. Atât Cormier, cât și Lewis au terminat, sunt artiști knockout și s-au combinat pentru 33 de finalizări. Ambii luptători lovesc mult mai greu decât sunt durabili. Așteptați-vă la un final.

Sfaturi pentru pariuri UFC

Ce trebuie să știi

Campionul va intra în această luptă semnificativ mai mic decât Lewis . Cormier va renunța la șapte centimetri în departamentul de atingere și va fi depășit de Lewis în ceea ce privește înălțimea și greutatea. De asemenea, este mai în vârstă, dar a luptat mai puține lupte de MMA.

Cormier (C)

VS

Lewis (2)

-700 Cote +450
Statele Unite Țară Statele Unite
21-1-0 (1 NC)|| |701 Record 21-5-0 (1 NC)
39 Vârsta 33
5'11" Înălțime 6'3"
235 lbs. Greutate 260 lbs.
Ortodox Poziție Ortodox
72" Acoperire 79"
41" Leg Reach 43"

Dar Cormier nu este străin să fie luptătorul mai mic, mai ales la greutatea grea. A fost micșorat de oameni ca Miocic, Big Foot Silva și Josh Barnett și i-a brutalizat pe fiecare dintre ei. Genealogia lui de lupte este de top, iar lovirea lui este înșelător de rapidă și puternică.

Cea mai mare armă a lui Cormier este viteza și durabilitatea sa. Acest lucru îi permite să-și exercite presiune în luptă și să se apropie de adversarii săi, permițându-i să-i lege, să-i doboare sau să-i lovească din interior, unde le împiedică raza de acțiune.

Lewis este, de asemenea, incredibil de durabil. și este un monstru de om. Cu toate acestea, el a fost doborât de luptători mai mici în trecut. Rezistența lui părea a fi un călcâi lui Ahile, dar a fost renumit pentru victoriile sale venite din spate. Acest lucru se datorează faptului că și-a menținut puterea de a pune capăt luptei chiar și atunci când pare gazat.

Nu ar trebui să-l socotim pe Lewis, care își menține nivelul de amenințare în ciuda cât de epuizat pare. Dar Cormier este mai rapid și are unul dintre cele mai bune IQ-uri de luptă din MMA. El va reduce distanța și îl va face pe Lewis să-și apere constant presiunea, evitând în același timp bombele sale grele. Dacă clinch-ul și stand-up-ul eșuează, Cormier poate să-l doboare pe Lewis și să-l uzeze.

Predicție: În afara unui alt knock-out Hail Mary, Lewis are puține șanse în acest meci. Viteza lui Cormier și avantajul de luptă vor fi prea mari și ar trebui în cele din următermină un Lewis epuizat în rundele ulterioare.

Recordul nostru: 19-11 

Daniel Cormier Cote UFC 230
-700
Sports Interaction

Cote UFC 230: Cormier vs Lewis Trends & Tidbits

A existat o mișcare semnificativă a liniilor la ambele părți. Bani mari au scăzut pe Lewis în primele etape, dar banii au venit constant pe Cormier de atunci aproape unilateral.

  • Cormier a deschis la -800, iar linia sa a fost pariată cu 0,9% de atunci|| |802
  • Smith opened at +575 and his line has been bet down by 13.1% since
  • Luptătorii UFC de la evenimentul principal care au deschis ca favoriți au 18-8 în 2018
  • Lewis este neînvins (6-0) în UFC în fiecare dintre ultimele sale lupte în care a deschis ca un underdog
  • Luptele nu au mers la decizie în ultimele patru lupte ale lui Cormier

Cel mai bun online Pari sportive pentru UFC/MMA

UFC se întoarce la New York cu un alt eveniment plin. România va fi printre milioanele care se va conecta și, de asemenea, se va îndrepta la aceste top pariuri sportive online pentru a-și satisface nevoile de pariere. Fiecare carte are propria promoție de înscriere, împreună cu un serviciu de încredere pentru clienți, ceea ce face să parieze rapid și ușor chiar și pentru jucătorii noi.

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive