Vineri, 08.03.2018 - 04:16 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 03/08/2018 - 04:16 EDT

Cote UFC 227: Dillashaw vs Garbrandt 2

UFC 227 Odds: Dillashaw vs Garbrandt 2

Revanșa Dillashaw-Garbrandt va fi mai mult la fel

Prima lor luptă nu a durat prea mult, dar timp de o rundă și jumătate, cei doi au livrat o aventură plină de acțiune care a văzut mai multe doborâri și un eventual knockout pentru Dillashaw. Dar rivalitatea a fost departe de a fi încheiată, deoarece revanșa imediată vine în propria lor curte, Los Angeles, California.

Pentru acest al doilea meci, Dillashaw este în prezent favoritul mic la -125, în timp ce Garbrandt este un underdog -105. .

Dillashaw (C) VS Garbrandt #1
-125 -105|| |685
 USA Țară SUA
16-3-0 Înregistrare 11 -1-0
32 Vârsta 27
5'6½"
Înălţime 5'8"
135 Greutate 135
67" Acoperire| ||729 65"
38" Leg Reach 38"

Există ură falsă și există asta . Dillashaw și Garbrandt au fost odată parteneri de antrenament în cadrul echipei Alpha Male. Dar a părăsit sala de sport pentru a se alătura antrenorului său principal, Duane Ludwig, în Colorado și a fost imediat catalogat drept „trădător”. Cândva un boxer de lupte, Dillashaw a devenit un fenomen izbitor sub Ludwig și și-a eviscerat majoritatea adversarilor. Până când a pierdut centura în fața lui Dominick Cruz într-un mod controversat.

Intră Garbrandt. Neînvins atunci, fostul boxer l-a învins decisiv pe Cruz și a cucerit campionatul. După o serie de victorii de două lupte, cearta foarte așteptată dintre cei doi a devenit oficială. Dillashaw a câștigat în ciuda faptului că a fost doborât și aproape a terminat. A fost salvat de clopot după runda întâi.

Datorită unui antrenament mai bun și unui IQ mai bun de luptă, Dillashaw a făcut ajustările necesare și l-a prins pe Garbrandt în a doua pentru a-și recuceri titlul UFC. Venind în această revanșă, ambii luptători vor fi făcut ajustări. Cearta este încă aprinsă. Și va mai fi încă o dată un knockout.

Dillashaw vs Garbrandt 2 Tendințe de pariuri și informații

Liniile de pariuri au crescut și au scăzut în ceea ce privește această luptă. Primul a fost aproape de brici, în ciuda unei victorii prin knockout a lui Dillashaw. Bani mari au venit și înapoi între cei doi, dar au venit în mare parte pe Dillashaw.


 • Dillashaw a deschis la +110 și linia sa a fost pariată cu 5,8% de când
 • Garbrandt a deschis la -105 și linia sa a fost pariată să rămână aceeași
 • Luptătorii UFC de la evenimentul principal care au deschis ca favoriți au 14-7 în 2018
 • Dillashaw este neînvins (2-0) ca un underdog în UFC
 • Luptele nu au mers la o decizie în patru dintre ultimele cinci lupte ale lui Garbrandt 

Garbrandt a deschis drept favorit, deoarece fanii cred că va termina treaba de data aceasta. Își va folosi viteza superioară și abilitățile de box pentru a cronometra Dillashaw și a-l așeza. Acum are experiența de a lupta cu Dillashaw și o va folosi pentru a întinde capcane și pentru a-l contracara pe Dillashaw, care tinde să se miște înăuntru și să iasă.

Dillashaw nu are viteză sau putere pe Garbrand, dar are ceva mai important. : inteligenta. De două ori campion și-a derutat majoritatea adversarilor, deoarece este genial în a-și folosi jocul de picioare și a ataca din diverse unghiuri. De asemenea, are un arsenal de lovitori mai divers decât Garbrandt.

Predicție: Garbrandt va avea momentele lui și l-ar putea răni din nou pe Dillashaw. Dar campionul este mult prea viclean și își revine repede. Așteptați-vă la o luptă similară cu prima cuDillashaw care se adună pentru a-l elimina încă o dată pe Garbrandt undeva în rundele de mijloc.

Recordul nostru: 16-9

TJ Dillashaw

Cote UFC 227 - Interacțiune sportivă

-125

UFC 227: Dillashaw vs Garbrandt 2 Fight Card Predictions

Toate cotele de pariere prin Interacțiune sportivă.

Blocați-l:Pentru Demetrious Johnson (-445) versus Henry Cejudo (+305). În timp ce Cejudo s-a îmbunătățit enorm, în special cu loviturile sale, încă palidează în comparație cu Johnson. Cel mai bun luptător de liră pentru liră din lume evoluează și el după fiecare luptă și nici măcar nu a arătat de ce este pe deplin capabil. Johnson ar trebui să domine din nou folosind viteza, forța și tehnica superioară.

Recordul nostru: 18-7

Demetrious Johnson

Cote UFC 227 - Interacțiune sportivă

-445

Underdog Pick: „Domnul Perfect” Kyung Ho Kang (+185)este mult mai bun decât linia lui indica. În timp ce Ricardo Ramos (-245) este atacantul mai talentat, Kang este un grappler subestimat, care este mare pentru clasa de greutate. Kang este, de asemenea, puternic și durabil. El va folosi o combinație de clinch-work și wrestling pentru a lua o decizie strânsă.

Recordul nostru: 9-13

Kyung Ho Kang

UFC Cote 227 - Interacțiune sportivă

+185

Nu pariați pe asta: Renato Moicano (-335) este cel mai probabil câștigător față de un Cub Swanson care se estompează (+240). Este dur și viclean și este specializat în slăbiciunea lui Swanson: grappling. Dar Swanson este încă un câine viu datorită faptului că este atacantul mai bun și mai puternic. Dar ar putea fi un luptător și nu merită riscul nici la prețul ăsta. Moicano este, de asemenea, prea scump.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Batamweight Title Fight (135 lbs): (C) TJ Dillashaw (-125) vs #1 Cody Garbrandt (-105) )
 • Flyweight Title Fight (125 lbs): (C) Demetrious Johnson (-445) vs #1 Henry Cejudo (+305)
 • Featherweight (145 lbs): #5 Cub Swanson (+240) vs #10 Renato Moicano (-335)
 • Greutate paie femei (115 lbs): Polyana Viana (-260) vs JJ Aldrich (+190)
 • Greutate mijlocie ( 185 lbs): #13 Thiago Santos (-440) vs Kevin Holland (+300)

Prelimii (TSN 5, 20:00 ET)

 • Greutate galbă (135 lbs): #9 Pedro Munhoz (+200) vs #14 Brett Johns (-270)
 • Greutate gală (135 lbs): Ricky Simon (-120) vs Montel Jackson (-110)
 • Greutate bantam (135 lbs): Ricardo Ramos (-245) vs Kyung Ho Kang (+185)
 • Până (145 lbs): Matt Sayles (-120) vs Sheymon Moraes (-110)

Early Prelims (UFC Fight Pass, 18:30 ET)

 • Flyweight (125 lbs): Alex Perez (-145) vs Jose Torres (+115)
 • Feme Greutate de paie (115 lbs): Danielle Tayor (+ 215) vs Weili Zhang (-295)
 • Greutate galop (135 lbs): Marlon Vera (-560) vs #12 Wuliji Buren (+375)

Cele mai bune pariuri sportive online pentru UFC/ MMA

UFC 227 este o carte genială, perfectă atât pentru fanii ocazionali, cât și pentru cei înrăiți de MMA. Fanii luptei din România se vor uita la baruri sau vor comanda pay-per-view în timp ce se acordă la TSN pentru a urmări preliminariile. Cât despre pariuri, ei vizitează aceste casete de pariuri sportive onlinecare oferă linii de pariuri grozave pentru România.

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1458.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?