Vi, 04.06.2018 - 07:58 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 06/04/2018 - 07:58 EDT

Selecții UFC 223: Khabib o domină pe Iaquinta în mijlocul dramei McGregor

UFC 223 Picks: Khabib Dominates Iaquinta Amidst McGregor Drama

Khabib îl bate pe Iaquinta și îl cheamă pe McGregor| ||663

You couldn't write this any better if it were a B-movie MMA flick. UFC Campionul interimar la categoria ușoară Tony Ferguson s-a retras din lupta pentru titlu cu Khabib din cauza unuiaccident ciudat și campion la greutate penă MAx Holloway a fost considerat neeligibil pentru a concura în timpul cântăririlor, astfel încât Al Iaquinta, clasat pe locul 11, a primit apelul. Toate acestea și Conor McGregor s-au întâmplat.

Cel „Notoriu” și gașca luiau atacat un autobuz în care se aflau Khabib și alți luptători, rănindu-i pe Michael Chiesa și Ray Borg în proces. Aceasta a fost o presupusă represalii asupra lui Khabib, care l-a agresat zilele trecute pe cel mai bun prieten al lui McGregor, Artem Lobov. Chiesa, Borg și Lobov au fost scoși de pe card. Toate acestea cu doar 48 de ore înainte de lupte.

Khabib nu a fost rănit și, fără îndoială, va avea o motivație adăugată înainte de lupta lui cu Iaquinta. El este al doilea favorit ca mărime de pe card, la -630, dar aspectul cu preaviz scurt nu este doar un dezavantaj pentru newyorkez, ci și pentru el. Oricum ar fi, aceasta ar trebui să fie o altă performanță vintage Khabib.

 Khabib vs Iaquinta

Khabib este probabil cel mai dominant luptător din UFC în acest moment. Khabib a trecut prin toți cei nouă adversari ai săi UFC și abia a fost zgâriat. Luptele lui sunt la un alt nivel și chiar dacă Iaquinta se antrenează cu luptători proeminenți, nu s-a luptat cu un luptător ca Khabib. El se antrena și pentru o luptă împotriva lui Paul Felder, un atacant, nu un grappler.

Să nu-l vândă pe Iaquinta (+420) scurt: are box excelent și este destul de sportiv. Apărarea lui la demontare este solidă și continuă să se îmbunătățească. El deține, de asemenea, marginea de lovire, dacă menține lupta în picioare. Dar Khabib s-a luptat cu atacanți puternici precum Edson Barboza și Michael Johnson și a trecut prin loviturile lor înainte de a-i doborî și de a-i învinge.

Iaquinta trebuie lăudat pentru că a luat această luptă în ultima secundă și a salvat-o pe card în ciuda faptului că își exprimă deschis cât de mult se teme elde Khabib. Va trebui să facă cât mai multe daune în primele runde când lupta începe pe picioarele ei. Khabib se va lipi de el, așa cum controversele se lipesc de McGregor și va fi „Timpul Khabib” până se va termina.

Predicție: cu excepția cazului în care Iaquinta îl poate doborî într-un fel devreme pe Khabib, va fi o seară lungă și brutală pentru el. Khabib va ​​domina cu luptele lui apoi continuă să cheme McGregor într-o ceartă care a devenit personală.

Recordul nostru: 10-5

Khabib Nurmagomedov (-630) Interacțiune sportivă

Statistici de pariuri și informații:

 • 86%: rezultatul așteptat al Khabib terminând Iaquinta, cel mai mare rezultat așteptat pentru întreaga carte
 • 3-0: Recordul UFC din toate timpurile lui Iaquinta ca un underdog; este neînvins ca câine și a fost favorit în cele două înfrângeri ale sale
 • 49,6%: procentul de meciuri UFC la categoria ușoară care se încheie cu un final; din 882 de lupte, 223 (25,3%) s-au încheiat prin T/KO în timp ce 214 (24,3%) s-au încheiat prin trimitere
 • 3/3: recordul combinat peste/sub pentru Khabib și Ultimele trei lupte ale lui Iaquinta; doar o singură luptă s-a încheiat cu decizie (ultima luptă a lui Khabib: versus Barboza)

Pronostici UFC 223

Toate cotele de pariuri prin Interacțiunea sportivă.

Lock it Up! Pentru Zabit Magomedsharipov (-600);este greu să găsești valoare la prețul acela, dar el a fost cel mai mare favorit al cărții dintr-un motiv. Rusul este un fenomen al artelor marțiale care este versat în aproape toate aspectele MMA; împotriva lui Kyle Bochniak (+490), el luptă cu un luptător mult mai lent, oferindu-i toate oportunitățile de a străluci.

Recordul nostru: 12-3

Cine este un câine bun?au venit bani pe campioana UFC la greutatea paie Rose Namajunas (-110) care a deschis la +145; ea a distrus-o pe Joanna Jedrzejzcyk (-115) în primul lor meci și, deși un TKO în primul tur este puțin probabil, ar trebui să prevaleze încă o dată utilizând viteza, mișcarea și puterea ei superioare.

Recordul nostru: 5-7

Spune doar nu: la Bec Rawlings (+168) versus Ashlee Evans-Smith (-195); în timp ce Evans-Smith ar trebui să câștige această luptă cu ușurință, ea are tendința de a deveni inactivă și de a face greșeli critice. Și, având în vedere că Rawlings este dur și greu de terminat, ar putea ajunge la judecătorii incompetenți. Pasă grea.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Campionat la greutate ușoară (155 lbs): #2 Khabib Nurmagomedov (-630) vs #11 Al Iaquinta (+ 420)
 • Campionatul feminin la greutate paie (115 lbs): (C) Rose Namajunas (-110) vs #1 Joanna Jedrzejczyk (-115)
 • greutate penă (145 lbs): #11 Renato Moicano (-105) vs #13 Calvin Kattar (-125)
 • Până (145 lbs): Zabit Magomedsharipov (-600) vs Kyle Bochniak (+400)
 • Ușoară ( 155 lbs): Joe Lauzon (-180) vs Chris Gruetzemacher (+140)

Prelimii (TSN 5, 8:00 PM ET)

 • Greutate paie pentru femei (115 lbs): # 4 Karolina Kowalkiewicz (-235) vs #8 Felice Herrig (+175)
 • Musca feminin (125 lbs): Bec Rawlings (+168) vs Ashlee Evans-Smith (-195)
 • Lightweight (155 lbs): #14 Evan Dunham (-140) vs Olivier Aubin-Mercier (+110)
 • Greutate ușoară (205 lbs): Devin Clark (-115) vs Mike Rodriguez (- 115)

În ciuda tuturor anulărilor de luptă și modificărilor evenimentelor principale, această carte încă merită urmărită g și întâmpină în continuare prospectul de top din România, Aubin-Mercier, într-un meci dur împotriva veteranului de lungă durată Evan Dunham. Românias se va număra printre milioanele care se acordă și pari pe aceste cărți de pariuri sportive online.

Citiți ||777reviews and find the book that works for you.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de stele noi interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1370.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt următorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?