Vi 02.03.2018 - 17:52 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 02/03/2018 - 17:52 EST

UFC 222: Mackenzie Dern și anatomia trenului Hype

UFC 222: Mackenzie Dern and the Anatomy of the Hype Train

Ce face un tren UFC Hype

Este unul dintre cei mai folosiți termeniMMA ai comunității: „Trenul hype UFC”. În termeni profani, un tren de hype este un luptător care este puternic promovat și a cărui popularitate poate preceda capacitatea lor reală de luptă. În timp ce cei mai mulți dintre acești luptători sunt de fapt luptători buni și chiar grozavi, cantitatea de atenție care li se acordă le umbrește capacitatea.

Uneori, trenurile hype reușesc în cazul lui Conor McGregor și Ronda Rousey, dar de multe ori deraiează, ca în cazul lui Paige VanZant și Sage Northcutt. Lucrurile care construiesc un hype train sunt abundente și complexe, dar le descompunem:

Abilitate de finisare spectaculoasă

Acesta este probabil cel mai important factor al unui hype train. Spectacular înseamnă „frumos într-un mod dramatic și atrăgător”. Nu există o modalitate mai rapidă de a-ți face un nume decât o bobină de evidențiere, cum ar fi atunci când Rousey l-a armat pe Cat Zingano în 14 secunde sau când Francis Ngannou l-a trimis pe Alistair Overeem în planul astral cu un uppercut în stil Mortal Kombat.

Being a topnotch fighter with amazing fighting skills definitely helps a fighting career but the UFC has a tendency to focus on fighters who end fights dramatically. Simply going to decisions is almost a deathknell and even Georges St-Pierre, who went to decisions for most of his career, was a finisher on his rise to stardom.

Vârsta și aspectul

Michelle Waterson

Sex sells. Appearances matter. First impressions last. Whatever catchphrase or mantra you use for marketing, it also applies to a sport where athletes punch each other in the face. Female fighters like Michelle Waterson (pictured) and Paige VanZant have been heavily promoted by the UFC and have been staples in their FOX events.

Dern nu numai că este campioană mondială BJJ și terminatoare interesantă, dar este tânără și atractiv. Să ai frumusețea de partea ta nu este esențial pentru a fi un luptător popular, dar nici nu doare. Adăugați faptul că aplicațiile populare de rețele sociale, cum ar fi Instagram și Snapchat, pun foarte mult accent pe oamenii atractivi, iar acest lucru este un stimulent suplimentar pentru UFC să se încline spre fețele frumoase din cadrul promovării.

Naționalitate și etnie|| |686

UFC Fighters

Mixed martial arts is a global phenomenon and despite its niche status, the UFC is broadcasted in over 156 countries, has held events in over 22 countries, and have fighters from at least 51 different nations. And the UFC continues to expand having held its first event in China late last year and heading to Chile for the first time history. 

UFC a străbătut globul căutând luptători din toate mediile și au susținut spectacole The Ultimate Fighter cu arome locale precum TUF: Latino America și TUF: China. A fi un mare luptător vă poate câștiga un contract UFC, dar a fi un mare luptător dintr-o țară unică precum Camerun (Ngannou) vă ajută cu siguranță.

Vorbirea engleză este un mare plus, deoarece ajută UFC în marketingul său. Dern este brazilian-american și vorbește fluent engleza și mulți luptători brazilieni precum Cyborg și Anderson Silva au învățat limba și au câștigat tot mai multă importanță de atunci.

 Un cadou al lui Gab și un personaj colorat

You can argue that fans don't just fall in love with the fighter: they fall for the person. This is why fighters like McGregor and the Diaz brothers have intense fanbases.

În cazul lui McGregor, abilitatea lui de a nu doar să creeze poezie cu limba, ci și de a crea o persoană mai mare decât viața, i-a accelerat ascensiunea către superstar. Diaz nu au fost la fel de elocvenți în discursul lor, dar au fost personalități memorabile în sine.

Deși nu este necesar pentru a fi considerat un tren de hype, îl face pe un luptător să stea deasupra celorlalți. Acesta este cazul cu „Sugar” Sean O'Malley care se luptă în acest weekend pe cartea principală. Americanul are un stil de luptă electric și arată direct dintr-un show pop din anii '80. O'Malley este considerat unul dintre cei mai tari perspective ale UFC.

Succesul în afara UFC

Aproape toate, dacă nu toate, trenurile de hype sunt neînvinse sau rareori au pierdut în cariera lor profesională în afara UFC . Sage Northcutt și Cynthia Calvillo au fost neînvinși. VanZant și Ngannou pierduseră o singură dată. Și în cazul rar al unui tren de hype care este și un veteran de MMA precum Hector Lombard, el a avut un record de 31-2-1 îndreptându-se către UFC cu un titlu Bellator și o listă lungă de knockouts.

Dern este neînvinsă în MMA, deși are doar cinci meciuri profesioniste și a început să lupte abia din 2016. Dar potrivirea favorabilă, așa cum s-a făcut cu mai multe alte antrenamente hype, este adesea o tactică folosită. Depinde de luptători să-și țină promisiunea și să se asigure că trenul lor hype ajunge la destinație.

Cele mai bune pariuri sportive pentru UFC și MMA

Prinți UFC 222 în acest weekend și vedeți dacă Dern se ridică la nivelul hype-ului ei. România rămâne fanii pasionați de UFC se îndreaptă către România-friendly pariuri sportive online pentru a face bani ușor din aceste trenuri hype sau pentru a face o criză pariând împotriva ei și încasând o supărare monumentală.

Verificați recenziile noastre extinse înainte de a vă înscrie la orice carte. 

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1298 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC de sex feminin la noi culmi și s-a impus ca una dintrecea mai bună luptătoare UFC din toate timpurile| ||1308.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?