Vineri, 02.09.2018 - 14:16 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 09/02/2018 - 14:16 EST

Selecții UFC 221: Rockhold va face o declarație emfatică împotriva lui Romero

UFC 221 Picks: Rockhold To Make Emphatic Statement Vs Romero

Rockhold îl va termina pe Romero într-un sângeros Război

Este acum sau niciodată atât pentru Luke Rockhold (-145) cât și pentru Yoel Romero (+115). Aceasta poate fi ultima șansă de aur a fiecăreia dintre luptători, deoarece ambii și-au pierdut ultimele lupte în campionat.

În cazul lui Rockhold, el a fost de partea greșită a uneia dintre cele mai mari supărări ale UFC când Michael Bisping l-a eliminat într-o rundă. . Pentru Romero, el este nerăbdător să obțină o revanșă împotriva lui Robert Whittaker și să-și răzbune înfrângerea strâns contestată vara trecută.

Rockhold a deschis ca un underdog la +150, apoi a fost rapid abur și acum este la -145 cu ceva mai mult. acțiune care vine asupra lui Romero. Acest lucru vine cu un motiv întemeiat, deoarece fostul luptător al Academiei Americane de Kickboxing mănâncă luptători ca Romero la micul dejun.

Totuși, Romero este la fel de exploziv pe cât vin și se pune întrebarea dacă Rockhold îl poate ține la distanță pe Romero sau dacă Romero. va ospăta pe bărbia lui. Oricare ar fi cazul, această luptă nu va lua o decizie. Este doar o întrebare care luptător îl sparge pe celălalt primul:

UFC 221

Rockhold a părăsit AKA pentru a „ieși din zona de confort” și asta vine cu atât pozitive, cât și negative. Dar Rockhold și-a dezvoltat probabil lupta defensivă până la punctul în care poate neutraliza majoritatea distrugerilor lui Romero. În ciuda prestigiosului său istoric de lupte amatori, Romero obține doar 32,69 la sută din încercările sale. Rockhold a învins și alți luptători precum Chris Weidman și Jacare Souza.

Romero este exploziv în orice moment, așa cum demonstrează victoriile sale consecutive în runda a treia. Se pare că poate scoate din senin niște knock-out-uri zburătoare la genunchi. Și când ajunge pe poziția de sus, este o înfășurare. Dacă are o slăbiciune aici, este lipsa lui de mărime și întindere, ceea ce Rockhold va căuta să-l expună.

Rockhold folosește lovituri și drepturi drepte pentru a-și ține adversarii la distanță, dar când aceștia se apropie de distanță, el are un joc clinch subestimat. Pentru un tip slab, el este puternic și greu de ținut jos sau de agresat de aproape. Aduceți asta la experiența lui de luptă cu oameni ca Cain Velasquez și Daniel Cormier. Cel mai important, el are mai multe modalități de a termina această luptă.

Predicție: factorul de diferențe aici este jiu-jitsu-ul lui Rockhold. El poate folosi acest lucru în ofensiv și să-i captureze spatele lui Romero sau pentru a obține poziția de vârf, unde îi plouă coate vicioase, sau în defensivă, pentru a-l împiedica pe Romero să-și asigure poziția de sus.Rockhold este alegerea aici pentru a-l supraviețui pe Romero în patru runde, în ciuda faptului că s-a confruntat cu unele apeluri strânse pe parcursul luptei. 

Recordul nostru: 7-2


Betting Stats & Tidbits:

 • -43%: mișcarea liniei care favorizează Rockhold, de departe cea mai semnificativă din întreaga carte și cu peste 29% mai mult decât cea de-a doua mutare în mare favorit Israel Adesanya (-365)
 • 3-1: Recordul lui Rockhold când deschide ca un underdog; singura sa pierdere a venit împotriva lui Vitor Belfort în Brazilia, când a deschis la cote par (+100)
 • 60,5%: procentul meciurilor UFC la categoria mijlocie care se încheie cu un final; din 638 de lupte, 235 (36,8%) s-au încheiat cu T/KO în timp ce 151 (23,7%) s-au încheiat prin trimitere
 • 4/2: recordul peste/sub pentru Rockhold și Romero's ultimele trei lupte, combinate; Over/under lui Rockhold este 1/2, în timp ce Romero este 3/0

UFC 221 Fight Card Predictions

Toate cotele de pariere prin Sport Interaction.

Lock it Up! Cu Tyson Pedro (-320) care va alerga prin Saparbek Safarov ( +235). Pedro este luptătorul superior din aproape toate punctele de vedere: este mai rapid, mai puternic și mai priceput. Safarov este dur și poate deveni sălbatic, dar nu are puterea sau abilitățile de a-l amenința serios pe Pedro.

Recordul nostru: 7-2

Cine este un câine bun? Urbă-te Ben Nguyen (+105) acum, în timp ce rămâne un underdog, deoarece aceasta este o valoare extraordinară pentru atacantul superior. În timp ce Jussier Formiga (-135) pierde doar în primii cinci luptători, Nguyen are lovirea și agresiunea explozivă pentru a-l răni pe Formiga și este neînvins în Australia.

Recordul nostru: 5-4

Just Say No: la Li Jingliang (-170) versus Jake Matthews (+130), care este o însemnătate fantastică între potențiali, dar este greu de citit pe baza personajului enigmatic a lui Matthews. Aussie are toate instrumentele pentru a fi un luptător de top 10, dar nu poate pune totul împreună, iar Jingliang este prea sălbatic pentru a vă păstra banii în siguranță.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Campionat interimar la categoria medie (185 lbs): #1 Yoel Romero (+115) vs #2 Luke Rockhold (-145)
 • Greutate grea (265 lbs): #5 Mark Hunt (+130) vs #9 Curtis Blaydes (-170)
 • Greutate grea (265 lbs): Tai Tuivasa (-345) vs. Cyril Asker (+245)
 • Welterweight (170 lbs): Jake Matthews (+130) vs Li Jingliang (-170)
 • Greutate grea ușoară (205 lbs): #13 Tyson Pedro (-320) vs Saparbek Safarov (+235)

Prelimii (TSN 2, 20:00 ET)

 • Ușoară (155 lbs): Damien Brown (+115) vs Dong Hyun Kim (-140)
 • Greutate mijlocie (185 lbs): Rob Wilkinson (+270) vs Israel Adesanya (-385)
 • Greutate pana (145 lbs): Alexander Volkanovski (-185) ) vs Jeremy Kennedy (+145)
 • Flyweight (125 lbs): #4 Jussier Formiga (-135) vs #8 Ben Nguyen (+105)

Early Prelims (UFC Fight) Trecere, 18:30 ET)

 • Greutate uşoară (155 lbs): Ross Pearson (-160) vs Mizuto Hirota (+125)
 • Greutate gală (135 lbs): Teruto Ishihara ( +175) vs Jose Q uinonez (-235)
 • Welterweight (170 lbs): Luke Jumeau (+120) vs Daichi Abe (-150)

MMA este unul dintre cele mai bune sporturi pe care să pariezi și chiar mai bine: este copt de supărări. Fanii României apelează la aceste cărți sportive online, care le oferă acces la toate nevoile lor de pariere. Citiți recenziile noastre și găsiți cărțile potrivite pentru dvs.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||1367.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?