Vri 29.12.2017 - 18:33 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 29/12/2017 - 18:33 EST

UFC 219: Cyborg vs Holm este cea mai mare luptă feminină din MMA

UFC 219: Cyborg vs Holm is MMA's Biggest Women's Fight

Cyborg vs Holm ar putea fi cea mai mare din an Luptă

Nu am avut niciodată lupta de vis Cyborg vs Rousey pentru care am clamat cu toții, dar Cyborg vs Holm este la fel de intrigant, dacă nu mai mult. Cyborg (-325) ajunge să lupte cu un atacant legitim și cu unul care are un CV extins în box. Holm (+235) a intrat în lumina reflectoarelor când a dat-o cu capul pe Rousey în cea mai mare bobină de evidențiere din 2015. Antrenorii ei sunt încrezători că poate șoca lumea din nou.

Cyborgul a fost un vârtej de distrugere. Luptele ei seamănă mai mult cu niște răni decât cu un concurs corect. Aceasta este cea mai înaltă linie pentru Cyborg din 2009, când a retras-o cu brutalitate pe prima vedetă a MMA pentru femei, Gina Carano. De atunci, ea a eliminat toate femeile cu care s-a luptat. Holm nu se laudă cu aceeași putere distructivă, dar echilibrul și tehnica ei sunt mult mai bune decât predecesorii ei.

Când acești doi atacanți se vor întâlni, va fi o aventură violentă, cu cea mai mare victorie din cariera lor în joc.

UFC FIGHT CARD: Cyborg vs Holm

O supra-simplificare grosolană a acestei confruntări pune o mașină de ucidere Muay Thai prea agresivă din Cyborg cu un boxer disciplinat devenit artist marțial din Holm. Acest lucru nu este complet greșit, dar nu ia în considerare faptul că Cyborg însuși este o luptătoare tehnică. Sub antrenorul Jason Parillo, lovitura lui Cyborg a devenit mai complexă. Și ea are 3-0 împotriva southpaws ca Holm.

Planul de joc pentru Holm va fi să rămână și să se miște. Este cunoscută pentru managementul ei genial al riscurilor și controlul la distanță. Sub conducerea lui Greg Jackson și Mike Winkeljohn, Holm este una dintre cele mai grele luptători pe care să-l pună și l-ar putea frustra pe brazilian, așa cum nimeni nu a făcut-o. Dar ea va trebui să câștige rapid respectul lui Cyborg și asta înseamnă să-și lucreze cu picioarele devreme.

Factorul x al lui Cyborg aici este lupta ei. Se vede rar, deoarece puțini supraviețuiesc suficient de mult pentru ca Cyborg să-l folosească, dar campioana greutate-penă are capacitatea de a-și distruge adversarii pe saltea. Apărarea lui Holm este decentă, dar a fost susceptibilă odată ce a fost pusă pe spate. De asemenea, aruncă frecvent lovituri cu piciorul, ceea ce o poate scoate din echilibru.

Predicție: Holm este o alegere de câine sexy aici, deoarece va veni cu un plan de joc mai bun, dar dacă și când Cyborg primește o mărgele pe ea, ea va avea repede probleme. Cyborg va pune presiune și va merge constant înainte.Chiar dacă Cyborg nu domină, agresivitatea și rata de muncă o vor câștiga lupta.

Recordul nostru: 4-1


Statistici de pariuri și informații:

 • -40%: mișcarea liniei pentru Cyborg de la deschidere , cel mai mare de pe întreaga carte; Cyborg a deschis cu -400, dar a scăzut până la -460
 • -500: cea mai înaltă linie a lui Cyborg ca favorită când sa luptat cu Marloes Coenen pentru prima dată în Strikeforce în 2010; a câștigat prin T/KO în a treia
 • 3-2: Recordul lui Holm împotriva altor atacanți; a pierdut în fața Valentinei Shevchenko și Germaine de Randamie, două luptătoare Muay Thai precum Cyborg
 • 2/4: pentru ultimele șase meciuri ale lui Cyborg; over/unders au fost stabilite la 1,5 runde cu under ca favorit considerabil; Ultimele două lupte ale lui Cyborg s-au terminat

Predictii UFC 219

Toate cotele de pariuri prin Interacțiunea sportivă

Închide-o!Lacătul nopții este Khabib Nurmagomedov (-270);confruntat cu cel mai bun luptător Muay Thai al diviziei, Khabib este de departe cel mai bun luptător al diviziei. Barboza este periculos de la distanță lungă, dar Khabib nu îi va acorda acel spațiu, deoarece va pune o presiune enormă asupra brazilianului și îl va bate pe saltea

Recordul nostru: 3-2

Cine este un câine bun? În ciuda faptului că este un luptător mai dovedit, Louis Smolka (+215) este un nenorocit. Smolka a pierdut trei la rând și disperarea îi va scoate tot ce e mai bun. Nicolau este un as Jiu-Jitsu și se îmbunătățește constant la doar 24 de ani. Totuși, Smolka are lovirea și se luptă pentru a câștiga asta și la +215 este cel mai bun pariu.

Recordul nostru: 3-2

Doar spune nu: către Carlos Condit (-175) versus Neil Magny (+135); Condit ar trebui să câștige această luptă, dar vine dintr-o concediere și nu a arătat la fel de clar, în timp ce Magny nu este un câine suficient de mare pentru a garanta un pariu.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Campionatul feminin greutate penă (145 lbs): (C) Cyborg Justino (-320) vs #2 Holly Holm (+235) )
 • Ușoară (155 lbs): Khabib Nurmagomedov nr. 2 (-270) vs Edson Barboza nr. 4 (+200)
 • Ușoară (155 lbs): Dan Hooker (+160) vs Marc Diakiese (-215)
 • Greutate paie feminine (115 lbs): Cynthia Calvillo nr. 6 (-260) vs Carla Esparza nr. 9 (+190)
 • greutate welter (170 lbs) : #8 Carlos Condit (-175) vs #12 Neil Magny (+135)

Prelimii (TSN 2, 20:00 ET)

 • Greutate ușoară (205 lbs): Khalil Roundtree Jr. (-310) vs Michal Oleksiejczuk (+225)
 • Featherweight (145 lbs): #15 Myles Jury (-250) vs Rick Glenn (+185)
 • Greutate mijlocie (185 lbs): Marvin Vettori (-230) vs Omari Akhmedov (+170)
 • Musca (125 lbs): #13 Louis Smolka (+215) vs Matheus Nicolau (-295)

Early Prelims (UFC Fight Pass, 7:30 PM ET)

 • Flyweight (125 lbs): #11 Tim Elliott (-240) vs Mark De La Rosa (+180)

Evenimentul UFC final o Anul promite o mulțime de artificii și măcar câteva supărări masive. Fanii vizitează aceste case de pariuri sportive online prietenoase cu România, care nu se limitează doar la opțiunile UFC, ci oferă și alte sporturi, cum ar fi hochei, baschet și chiar Fotbal România.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 și ne vom uita lacele mai așteptate lupte UFC din 2021|| |1293.

  Știri UFC - 16/06/20
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a devenit unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1354.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?