joi, 09.07.2017 - 06:34 EDT
Până (145 lbs): 
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 07/09/2017 - 06:34 EDT

Cartea de luptă UFC 215 și predicții

UFC 215 Fight Card & Predictions

Cartea de luptă Johnson vs Borg UFC 215

History will be made in Edmonton as the UFC campionul la greutatea mușcă Demetrious Johnson se apără de specialistul în trimiteri Ray Borg. Aceasta este prima călătorie a UFC în capitala Albertei și prima lor călătorie înapoi în provincie în cinci ani. Johnson este un favorit masiv, iar Borg are puține șanse să oprească istoria, dar s-au întâmplat supărări mai mari și asta este ceea ce face ca UFC să fie urmărit obligatoriu.

Demetrious Johnson vs Ray Borg UFC 215 Sports Interaction (SIA)

Demetrious Johnson vs Ray Borg UFC 215 Fight Card

pariuri propprop bets pentru asta. 

Dar ca să nu-l ignorăm pe Borg, luptătorul Jackson-Winkeljohn este unul dintre cei mai buni luptători din UFC, cu jumătate din victoriile sale urmând să vină prin supunere. El se antrenează sub cei mai buni MMA la planificarea jocului și unul care are o experiență numeroasă în lupta cu Johnson. Dacă Borg are o zonă în care îl poate egala pe Johnson, aceasta este lupta, în special scramble-urile, în care Johnson și-a arătat vulnerabilitatea. mat, Borg va fi activ și va fi periculos din orice poziție. 

Pentru Johnson, strategia este clară: menține lupta în picioare. Johnson este cel mai bun luptător și mai bun atacant. El este mai rapid, mai puternic, şi mai experimentat.Lovirea lui Borg vine, dar este la kilometri distanţă de cea a lui Johnson.Pentru a face Johnson respectă-l, Borg va trebui să lupte ceva mai sălbatic și mai imprevizibil. Va trebui, de asemenea, să se miște, deoarece Johnson îl va împodobi ca brânză elvețiană dacă rămâne cu picioarele plate pentru perioade lungi de timp.

Borg va fi un câine viu dacă cei doi se luptă, dar nu va ajunge acolo. . Johnson este mult prea bun și deștept ca să știe că nu se joacă cu focul. Această luare a deciziilor înțeleaptă l-a ajutat să mențină o stăpânire cu mâna de fier asupra diviziei. Veniți sâmbătă seara, pentru Johnson este ca de obicei. Așteptați-vă ca „Mighty Mouse” să domine complet în drum spre o oprire târzie sau o decizie clară.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cele mai bune alegeri UFC - 9 septembrie 2017

  Plată-pe- opiniile sunt din punct de vedere istoric cele mai analizate lupte de către cei care fac cote. Dar există în mod constant un câștigător nefavorabil. O modalitate de a găsi acest lucru este prin verificarea potrivirilor de stil.

  Un key one îl înfruntă pe România grappler Mitch Clarke (+140) împotriva atacantuluiAlex White (-180). Clarke este băiatul din orașul natal și luptă pentru slujba lui. Împotriva lui White, el îl înfruntă pe luptătorul mai înalt, dar mai slab, care s-a luptat cu luptătorii. Clarke are o cale către victorie și, având în vedere cotele de pariuri în tendința lui, el ar putea fi un pariu defavorabil.

  Parierea pe luptători direct nu este singura modalitate de a paria.Pariuri sportive online oferă tot felul de pariuri, cum ar fi totaluri peste/sub runde. Evenimentul co-principal va înfrunta doi luptători foarte durabili înAmanda Nunes șiValentina Shevchenko. Câștigătorul este un toss-up, dar pariul pe care trebuie să îl faceți este să pariați pe lupta care va dura peste 2,5 runde la -150. Pariul UFC este o provocare, dar un bonus de înscriere de până la 200 USD facilitează conturile bancare.

  Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

  Cartea preliminară (TSN 5, 20:00 ET)

  Preliminary Card (UFC Fight Pass, 6:30 PM ET)

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1363 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1373.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?