Vineri, 03.03.2017 - 04:27 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 03/03/2017 - 04:27 EST

Selectări UFC 209 - Woodley vs Thompson 2

UFC 209 Picks - Woodley vs Thompson 2

Cartea de luptă UFC 209

It's the immediate rematch that everyone deserves. After UFC campionul la categoria welter Tyron Woodley și Stephen „Wonderboy” Thompson au parcurs cinci runde brutale dus-întors doar pentru a termina la egalitate, au știut că trebuie să o facă din nou. . În timp ce se întâmplă sâmbătă în Las Vegas, are loc o altă revanșă, când fostul campion la Strikeforce, Alistair Overeem, îl înfruntă pe artistul knockout Mark Hunt. Ambii luptători au un total de 47 de KO în cariera lor în sporturile de luptă.

UFC 209 Picks | Sunday March 5, 2017 - Woodley vs Thompson 2

Datorită miracolelor internetului de mare viteză și smartphone-urilor, pariurile pot fi făcute aproape oriunde acum. Privind o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri din Româniacele mai bune site-uri de pariuri vă va oferi o idee, darSportsInteraction este cea mai potrivită Pariuri UFC/MMA. Provocatorul, Thompson este favorit la -160, în timp ce campionul, Woodley este la +125.

Lupta ar trebui să meargă similar cu prima, Thompson utilizând loviturile sale mai diverse, împreună cu raza sa mai lungă și distanța. control pentru a-l devansa pe Woodley la o decizie. Capacitatea lui Woodley de a reduce rapid diferența cu explozivitatea sa combinată cu puterea lui knockout îl face periculos, dar prima luptă a dovedit că Thompson poate mânca cele mai bune lovituri ale lui Woodley și poate trăi. De asemenea, a reușit să supraviețuiască loviturii lui Woodley și și-a apărat majoritatea încercărilor de debarasare.

Thompson a avut o tendință descendentă și acum ar putea fi momentul să parieze pe Woodley în special la +125. Sau încercați un pic de răbdare și sperați să vină mai mult abur pe Thompson. Într-o revanșă în care prima luptă s-a încheiat la egalitate, șansele ar trebui să fie mai apropiate de a le alege și obținerea atât de mult pentru Woodley, care a fost mai aproape de a termina lupta prima dată, este o furare. Pariați pe campion pentru a face treaba de data aceasta.Continuând cu 5Dimes, există o mulțime de alte meciuri interesante la care să aruncați o privire. Alistair Overeem are doar -140 și ar putea crește. Campionul de mai multe ori la MMA și la kickboxing este un atacant cu mult superior lui Hunt. Deși durabilitatea lui este încă îngrijorătoare, el a devenit un luptător mai defensiv și mai strategic de când s-a mutat în tabăra lui Greg Jackson. Vânarea prin T/KO este +150 și ar putea fi un gard viu solid.

 

Cel mai mare dezamăgit al nopții este Darren Elkins la +450. Veteranul de multă vreme este aparent depășit de bluechipper-ul Mirsad Bektic, dar la acest preț, o mică lovitură este garantată. Elkins este pe o serie de trei lupte câștigătoare și este un râșnitor dur. Bektic vine dintr-o concediere lungă și, dacă nu este 100%, ar putea avea o luptă mai grea decât cred cei care fac cote.

  Vezi toate pariurile sportive Site-uri

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1280.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?