Joi, 22.12.2016 - 09:06 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 22/12/2016 - 09:06 EST

Nunes vs Rousey Runda pariurilor în sus

Nunes vs Rousey Round Betting Round Up

Ea s-a întors! FostulUFC campioană feminină la greutatea cob a fost odată pe o cursă de neoprit până când a fost deraiată în mod șocant de Holly Holm înapoi în UFC 193 anul trecut. De la înfrângerea ei, Rousey a rămas jos și a evitat aproape orice oportunitate de a ține publicul la curent cu ceea ce se întâmplă cu ea. Judoka pare la fel de concentrată ca întotdeauna și gata să-și recupereze centura, dar noua campioană Amanda Nunes nu va fi o împodobire, deoarece caută să câștige cinci victorii consecutive, Rousey fiind cel mai mare scalp al ei de până acum.

Ronda. Ultimele rezultate la pariuri UFC ale lui Rousey

Înainte de înfrângere, Rousey a fost cel mai apropiat lucru de un „pariu sigur” în MMA. În ciuda faptului că este un „ponei cu un singur truc” în ochii multora, ea i-a terminat pe toți adversarii ei, cu excepția unuia, într-o rundă cel mai mult prin brat. Ea a concurat mai întâi la greutatea penă (145), dar a coborât la 135 pentru a o provocare pe Miesha Tate pentru titlul său Strikeforce la greutatea bantam. Acum Rousey se întoarce dintr-o înfrângere, un loc în care nu a mai fost niciodată.

Rezultat Oponent Eveniment Victoria| ||680 Round Timp
- Amanda Nunes  UFC 207 - Rousey vs Nunes - - -
 L Holly Holm  UFC 193 - Rousey vs Holm | ||706 KO 2 0:59
 W Bethe Correia UFC 190 - Rousey vs Correia  KO 1 0:34
 W Cat Zingano|| |732 UFC 184 - Rousey vs Zingano  Submission 1 0:14
 W Alexis Davis  UFC 175 - Weidman vs Machida KO 1 0:16
W Sara McMann UFC 170 - Rousey vs McMann TKO 1 1:06| ||770
 W Miesha Tate UFC 168 - Weidman vs Silva 2  Submission 3 0:58
 W Liz Carmouche UFC 157 - Rousey vs Carmouche Submission 1 4:49
 W Sarah Kaufman Strikeforce - Rousey vs Kaufman  Supunere 1 0:54
 W Miesha Tate Strikeforce - Tate vs Rousey Submission 1 4:27
 W Julia Budd Strikeforce - Challengers 20 Supunere 1 0:39
 W Sarah D'Alelio  Strikeforce - Challengers 18 Supunere 1 0:25

Rousey sa retras din judo la 21 de ani după Jocurile Olimpice. În timp ce se antrena în judo, a dat peste multe săli de sport de MMA și s-a antrenat alături de oameni ca Manvel Gambburyan și Karo Parisyan. Chiar și în adolescență, priceperea ei a fost vizibilă, deoarece Gambburyan și alți luptători credeau că va „ucide toate aceste fete în MMA”. După Jocurile Olimpice de vară din 2008, Rousey a trecut laMMA cu normă întreagă și și-a făcut debutul la amatori în 2010. După trei victorii consecutive, Rousey a devenit profesionistă.

Ronda Rousey's UFC Betting Odds

Rousey și-a făcut debutul profesionist în 2011 împotriva lui Ediane Gomes, un pionier în acest sport și a făcut-o rapid. După o victorie împotriva lui Charmaine Tweet, ea a debutat cu Strikeforce și a trecut din nou prin competiție, câștigând o lovitură împotriva Miesha Tate. Rousey a coborât în ​​divizia ei și a supus-o în ceea ce a fost cea mai lungă luptă a ei la acea vreme. După ce s-a apărat împotriva fostei campioane Sarah Kaufman, Strikeforce a fost absorbită de UFC, iar Rousey a fost promovată la prima femeie campioană a promoției și a devenit principalul motiv pentru care femeile luptătoare sunt acum în UFC.

Nunes. vs Rousey UFC Odds la SportsInteraction

Nunes vs Rousey Odds at SportsInteraction

În ciuda pierderii ei devastatoare în fața lui Holm, Rousey a fost în continuare favorită considerabilă în fața lui Nunes. Ea a deschis la -210, dar a fost pariat până la -150. Câștigarea ei prin supunere la plus bani este foarte tentantă și singura pierdere prin supunere a lui Nunes a venit prin braț, deși a fost primul ei meci profesional de MMA. Nunes a deschis la +160, dar a fost pariat până la +120. Noua campioană este, fără îndoială, cel mai periculos dușman al lui Rousey, capabil să pună capăt luptelor pe picioarele ei cu Muay-Thai-ul ei sălbatic sau la sol, unde este centură maro la judo și centură neagră la Jiu-Jitsu brazilian.

There are a lot of questions about Rousey's state-of-mind.While she appears determined to get her belt back, she has also hinted at retirement. Having one foot out the door seemingly while being on a long layoff can be detriments to a fighter. Meanwhile, Nunes has been red-hot and has the momentum on her side.

În timp ce pare hotărâtă să-și recupereze centura, ea a sugerat și că se va retrage. A avea un picior pe ușă aparent în timp ce sunteți pe o lungă concediere poate fi în detrimentul unui luptător. Între timp, Nunes a fost fierbinte și are impulsul de partea ei. Cel mai bun pariu de făcut dacă nu alegeți între oricare dintre luptători este rundele totale la sub 1,5 la -245. Atât Rousey, cât și Nunes sunt începători rapid, Rousey a depășit marcajul de 1,5 doar o dată, în timp ce Nunes are doar de două ori în cele șase concursuri ale sale UFC.

Nunes vs Rousey: Unde să pariezi pe UFC 207?

Bani mari vin în aceste evenimente majore UFC pay-per-view, mai ales atunci când o vedetă importantă precum Rousey este în cauză.SportsInteraction este unul dintre cele mai bune locuri pentru a surprinde acțiunea de pariuri, mai ales având în vedere gama largă de opțiuni de pariere și cotele de pariere competitive.Bodog este de asemenea o alegere excelentă și oferă prețuri grozave cu o mulțime de propuneri.5Dimes este cea mai rapidă deschidere a liniilor de pariuri pentru MMA și sunt, de asemenea, o alegere de top.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Category : Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 și ne vom uita lacele mai așteptate lupte UFC din 2021|| |1411.

  Știri UFC - 16/06/20
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale la a devenit unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1472.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?