Mar, 25.10.2016 - 05:32 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 25/10/2016 - 05:32 EDT

Alegeri UFC 205: Cote Conor McGregor vs Eddie Alvarez

UFC 205 Picks: Conor McGregor vs Eddie Alvarez Odds

UFC ajunge în sfârșit la Empire State.Nu devine mai mare decât asta. Adunarea Statului New York a legalizat în cele din urmă artele marțiale mixte, iar UFC nu a pierdut timpul și a pus laolaltă cea mai mare carte cu trei lupte pentru titlu, opt campioni din trecut și actuali, 20 de luptători care au fost capetele unui eveniment UFC și cel puțin zece viitori membri ai Hall of Famers. Emblematicul Madison Square Garden va fi umplut până la acoperiș, în timp ce peste 20.000 de fani înfometați de MMA se dezlănțuie pentru ceea ce va fi cea mai grozavă noapte din istoria sportului.

McGregor vs Eddie Alvarez Odds at Sports Interaction

McGregor vs Eddie Alvarez Odds At SportsInteraction

McGregor este din nou favorit, în ciuda faptului că abia l-a devansat pe Nate Diaz în meciul său precedent. Oddsmakers încă mai cred că McGregor deține un avantaj distinct datorită puterii lui knockout și bărbiei tremurătoare a lui Alvarez. Dar campionul la categoria ușoară are un avantaj la lupte și o cale clară către victorie, deși McGregor a dovedit în ultima sa luptă că se poate descurca bine dacă lupta ar trece de două runde. Elementele de recuzită de decizie de aici ar putea merita o încercare, deoarece ambii luptători sunt incredibil de durabili și rezistenți.

Selecția Conor McGregor vs Eddie Alvarez UFC 2016

Aceasta va fi cea mai grea luptă până la moarte a lui McGregor, dar el o poate scoate. Alvarez este cel mai completMMA luptător: prezintă rezistența cardiovasculară de a merge în cinci reprize, poate lovi puternic și cu precizie și poate lupta dacă are nevoie. Dar McGregor are cel mai mare egalizator: puterea knock-out cu un singur pumn.

PARIU CONOR MCGREGOR (-160) LASPORTINTERACTION.Mulți îl critică pe McGregor pentru setul său limitat de abilități și pentru vorbitul de gunoi care precedă abilitățile sale reale. Chiar și Alvarez a spus că a vrut să se lupte cu McGregor pentru că a fost o „luptă ușoară” și pare convins că are o metodă sigură de victorie în lupta lui. Dar este mai ușor de spus decât de făcut. McGregor a suportat atacurile de lupte ale lui Chad Mendes și Nate Diaz și va face același lucru cu Alvarez. Luptătorii care își subestimează și adversarii tind să fie umiliți adică Luke Rockhold vs Michael Bisping.

Alvarez își va folosi luptele pentru a-l controla și a-l uza pe McGregor, dar 25 de minute sunt mult timp. McGregor se va concentra pe folosirea înțeleaptă a energiei sale și apărarea loviturilor lui Alvarez. Dacă McGregor se află alături de Alvarez, va avea un ușor avantaj. Tot ce are nevoie este o fereastră mică care să prindă bărbia tremurătoare a lui Alvarez și să-l alunge. La 155 de ani, puterea lui McGregor este și mai imensă și, în ciuda pierderii de runde pe spate, în cele din urmă îl va elimina pe Alvarez într-o revenire dramatică.

2016 McGregor vs Alvarez Fight Pariuri Sfaturi

Nu se așteaptă ca lupta să lovească cărțile de scor, având în vedere tendința ambilor luptători de a termina luptele. Luptele lui McGregor au o rată de terminare de 90% (toate pierderile sale sunt prin supunere), în timp ce 78% dintre luptele lui Alvarez se termină cu un final (trei dintre cele patru pierderi ale sale sunt prin finalizare). Pariul pe McGregor pentru a câștiga este un pariu mai sigur, dar să pariezi pe el pe knockoutAlvarez la un preț mai ieftin de -110 poate fi cel mai bun pariu. Ambii luptători luptă, de asemenea, într-un ritm ridicat, în special McGregor, care efectuează 6,02 lovituri semnificative pe minut (48% precizie de lovitură) în timp ce absorb 4,93 (56% apărare în lovitură). în timp ce absorbi 3,21, dar este în principal din cauza luptei mai mult și a petrecut mai mult timp împotriva cuștii sau în clinch. Alvarez are o medie de 3,90 de eliminări la 15 minute, cu o precizie de 41%, contrar apărării de 70% a lui McGregor. Întrebarea este dacă apărarea lui McGregor depășește loviturile lui Alvarez. Dacă este „da”, va câștiga, dar dacă este „nu”, va pierde. În 25 de minute, apărarea lui McGregor va rezista suficient de mult pentru ca el să dea lovitura mortală.

Alvarez's striking numbers are slightly lower landing 3.64 while absorbing 3.21 but it's mainly because of wrestling more and spending more time against the cage or in the clinch. Alvarez averages 3.90 takedowns per 15 minutes at 41% accuracy going against McGregor's 70% takedown defense. The question is if McGregor's defense trumps Alvarez's takedowns. If it's a "yes", he will win but if it's a "no", he'll lose. Within 25 minutes, McGregor's defense will hold up long enough for him to land the deathblow.

Categorie :Știri UFC

Mai multe articole...
Știri UFC - 17/12/20
Recenzia 2020 
The 2020 Review

UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

UFC News - 16/06/20
Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevin un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

Știri UFC - 02/04/20
Viitorii luptători UFC de urmărit 
Upcoming UFC Fighters To Watch

Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||814.

Conor McGregor încă iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

Știri UFC - 22/01/2020
A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?