Sâmbătă, 11.12.2016 - 07:24 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 12/11/2016 - 07:24 EST

UFC 205 McGregor Vs. Alvarez: carte completă, cote, pronosticuri și program TV

UFC 205 McGregor Vs. Alvarez: Full Card, Odds, Predictions and TV Schedule

UFC 205 McGregor vs Alvarez Cote de pariuri

 TITLUL UȘOR 
Eddie Alvarez (SUA)  vs Conor McGregor (IRL)
28-4-0 Record 20-3-0|| |686
61% KO/TKO 85%
18% SUB 5%
21% DEC 10%
+120 COTE -140

Conor McGregor se întoarce la ea urmărind istoria, deoarece speră să fie primul luptător UFC care deține două titluri simultan. Campioana în exercitare la greutatea penă vine de la o victorie strâns luptată asupra rivalului Nate Diaz și se concentrează acum pe titlul nou câștigat de Eddie Alvarez la categoria ușoară. Cei doi au făcut schimb de insulte pe tot parcursul procesului, dar în cele din urmă vor aranja scorul. McGregor apare ca un mic favorit, deținând avantajul de lovire și putere, deși Alvarez va avea avantaj de luptă și anduranță.

Conor McGregor vs Eddie Alvarez Predicție

Pariați McGregor (-140) la SportsInteraction. McGregor a spus: „dacă ai aceeași înălțime, aceeași greutate, aceeași întindere, ești mort”. Irlandezul nerăbdător va avea un avantaj de mărime, întindere și putere față de Alvarez, dar trebuie să învețe să apere atacurile de lupte ale lui Alvarez și să-și măsoare corect rezistența. Dacă lupta rămâne în picioare pentru o parte semnificativă din primele două runde, McGregor îl va elimina pe Alvarez. Campionul apărător este prea ușor lovit și nu a fost lovit de cineva ca McGregor. Faceți din acesta un eveniment care face istorie pentru cel Notorious.

UFC 205 Undercard Preview And Predictions

Prelimele UFC 205 sunt, de asemenea, stivuite și prezintă un fost campion în Frankie Edgar, un număr - lupta dintre concurenți dintre Khabib Nurmagomedov și Michael Johnson și doi favoriți de multă vreme a fanilor, Jim Miller și Thiago Alves. Edgar va avea mâinile pline împotriva artistului knockout, Jeremy Stephens. Acestea sunt lupte de nivel înalt găsite de obicei în cărțile principale, dar sunt gratuite la TV înainte de PPV. Celelalte lupte arată cazul luptătorilor din orașul natal Rafael Natal și Katlyn Chookagian, înfruntându-se pe Tim Boetsch și, respectiv, Liz Carmouche. Vicente Luque și Belal Muhammad sunt doi luptători de acțiune care ar putea fura spectacolul.

Matchups Clasa de greutate Predicție
Frankie Edgar vs Jeremy Stephens Până Edgar (-385)
Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson Ușoară Johnson (+245)
Rafael Natal vs Tim Boetsch Mijloc|| |762 Natal (-165)
Vicente Luque vs Belal Muhammad Weltwerweight Luque (-110)
Jim Miller vs Thiago Alves Greutate uşoară Miller (+140)
Liz Carmouche vs Katlyn Chookagian Greutate bantam feminin Chookagian (-190)

UFC 205 Cele mai valoroase pariuri la prop

Woodley câștigă prin T/KO (+315,SportsInteraction): Este rar ca un campion în apărare să fie defavorabilul într-o luptă și asta arată cât de priceput este Thompson în comparație cu Woodley. Specialistul în karate-kickboxing a derutat fiecare adversar cu care s-a confruntat și și-a folosit lovirea neortodoxă și controlul distanței pentru a-i separa pe toți. Dar Woodley este mai exploziv și poate închide distanța cu o pocnire a degetelor. El lovește puternic și repede și are nevoie doar de o mică deschidere pentru a-l scoate pe Thompson. Woodley fie termină devreme, fie se oprește și pierde. Oricum, 3-1 pentru a termina este un preț generos.

Stephens câștigă prin T/KO (+510,SportsInteraction): Stephens este un învins mai probabil împotriva lui Frankie Edgar, dar dacă va câștiga această luptă, va fi probabil prin knockout și la cote 5-1, aceasta este o recuzită bună pentru a juca un pariu. Edgar este luptătorul mai rapid, cu un avantaj de luptă, dar Stephens este mai dur, lovește mai puternic și are o apărare bună la lupte. El este și cel mai mare luptător. Edgar își va folosi mișcarea de intrare și ieșire pentru a încerca să lovească la Stephens, dar dacă și când Stephens aterizează un uppercut mortal sau drept pe Edgar, l-ar putea uimi și poate chiar să-l termine. Înjunghiați-l pe Stephens pentru a reuși knockout-ul.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1393.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?