Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The 2020 Review
Știri UFC

Recenzia 2020

UFC în 2020 a avut loc 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de stele noi incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari, în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

 • Top-5 lupte
 • Ce mai buni luptători noi|| |663
 • Most Shocking Suspensions
 • Pensii
 • Revenirea anului
 • 2021 - Cele mai anticipate lupte

 • Joacă online acum| ||678
  Cote actuale de pariuri UFC
 •  

  Top-5 lupte

  Cea mai mare luptă a anului, după părerea mea, a fost Weili Zhang vs Joanna Jedrzejczyk.

  1. Weili Zhang vs Joanna Jedrzejczyk

  Pentru majoritatea oamenilor, aceasta este lupta clară a anului,Weili și Jedrzejczyk la UFC 248 a fost un spectacol pe care fanii MMA. nu va uita repede. A fost o luptă brutală dus-întors, care a lăsat-o pe luptătoarea poloneză cu un hematom masiv pe frunte, în timp ce ambele luptătoare s-au rotit spre garduri timp de 25 de minute. În timp ce Weili a câștigat, a fost doar cu o marjă îngustă. Unii ar putea argumenta că lupta ar fi fost mai bună dacă luptătorii s-ar fi mișcat mai defensiv și ar fi căutat unghiuri, mai degrabă decât să se îndrepte unul spre celălalt.

   
   

  2. . Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje

  Cartea principală a UFC 254 eveniment între formidabilul Khabib și challengerul american Gaethje. Lupta a fost foarte încurajată, mulți așteptându-se ca Gaethje să reprezinte o nouă provocare rusului neînvins. Deși au existat câteva sperieturi timpurii, Khabib a adaptat rapid stilul de luptă cu care suntem atât de obișnuiți să-l vedem demontând adversarii. Lupta s-a încheiat la începutul rundei a doua, ducând recordul lui Khabib la 29-0.

  3. Jorge Masvidal vs Nate Diaz

  Nate Diaz este o bijuterie ascunsă în lista UFC. Adesea trecute cu vederea de noii fani, dar cei care cunosc bine acest sport îi vor recunoaște pe frații Diaz drept superstaruri în sport. Vorbea de gunoi a lui Nate în interiorul ringului, împreună cu stilul său de luptă necruțător, îl fac luptătorul ales al fanilor. Jorge Masvidal și-a construit o reputație solidă pentru că l-a dat KO pe Ben Askren în 7 secunde și a luat alte câteva lupte într-un mod convingător. Noaptea, „Gangsterul de pe coasta de Est” Masvidal a câștigat lupta și cu ușurință.

  4. Dan Hooker vs Paul Felder

  Trebuie să ne întoarcem până la începutul anului când Dan Hooker s-a luptat cu Paul Felder la un eveniment Fight Night în februarie. Deși nu a fost un eveniment major UFC, aceasta a fost una dintre luptele despre care toată lumea a vorbit ceva timp după. Ambii bărbați au renunțat la 5 runde, Hooker luând în cele din urmă victoria prin decizie. Nu există dragoste pierdută între acești doi și ne așteptăm să vedem o revanșă a acestei lupte cândva într-un viitor nu atât de îndepărtat.

  5. Conor McGregor vs Donald Cerrone

  Lupta a fost una importantă din mai multe motive decât a fost pur și simplu un meci grozav. Cerrone, ca și Conor, are o lovitură excelentă și poate alege pe oricine; vezi combinația pe care Cerrone a pus-o pe Rick Story cu câțiva ani în urmă. Revenirea lui Conor a fost evident și un factor important în ceea ce privește hype-ul din jurul luptei. Odată ce lupta a început, a fost clar că va fi o emisiune individuală, deoarece Conor le-a amintit tuturor de ce este mai mult decât un tip de bani.

  Ce mai buni luptători noi

  Am ales-o. Khamzat Chimaev ca cel mai bun luptător nou al UFC în 2020.

  1. Khamzat Chimaev

  Acesta este unul dintre cei doi luptători care au iluminat cu adevărat UFC în 2020. Luptând din Stockholm, Suedia, Chimaev și-a arătat natura nemiloasă în interiorul octogonului de 3 ori în 2020. Recordul său de MMA este 9-0 la general. El și-a câștigat toate luptele în primele două runde, în general, depășindu-și adversarii. Există un alt luptător în UFC care face același lucru, dar poate mai bine.

  2. Kevin Holland

  Kevin Holland este omul momentului. Venind proaspăt de lavictorie împotriva lui Jacare Souza la UFC 256, care este a cincea luptă pe care a câștigat-o anul acesta, Olanda arată într-o formă imbatabilă. I-a arătat că are o gamă completă de lovituri și i-a arătat lui Jacare că și-a câștigat centura neagră în Jiu-Jitsu. Atitudinea lui se aseamănă cu fostul nostru luptător Chimaev; este dispus să ia luptători într-un timp foarte scurt și nu are nicio problemă să lupte cu aproape oricine. Mulți îi cer Danei să creeze un Chimaev vs Holland pentru 2021.

  3. Sean O’Malley

  „Sugar” Sean O’Malley are genul de personalitate pe care fanii MMA o pot obține cu ușurință. Are o gamă de elită a loviturilor și are un sentiment de încredere în ring pe care îl vedem rar de la un luptător atât de tânăr. Sean a început anul cu 2 victorii solide, dar apoi a pierdut dramatic în primul tur în fața lui Marlon „Chito” Vera. Pierderea pare să fi fost luată destul de greu de O’Malley, care încă nu a programat următorul meci.

  4. Deiveson Figueiredo

  La 32 de ani, Figueiredo nu este nou pe scena luptei. Dar 2020 a fost cu siguranță anul lui, adunând trei victorii și o remiză în ultima sa luptă pentru a-și păstra titlul la greutatea mușcă. Lupta dintre Brandon Moreno și campionul de la UFC 256 a fost cu siguranță unul dintre concurenții pentru lupta anului, deoarece ambii luptători doar lăsau mănușile în jos uneori. Divizia Flyweight are un număr de potențiali concurenți la titlu, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe din brazilian anul viitor.

  5. Amanda Ribas

  Amanda Ribas luptă din Varginha, Brazilia și și-a pus amprenta ca greutate muscă în 2020. A luptat de două ori, învingând-o atât pe Randa Markos, cât și pe americanca Paige VanZant. Ea posedă lovitură letală și este foarte utilă în lupta cu spatele ei, așa cum am văzut cu supunerea la braț a lui VanZant în ultima ei luptă. Așteptați-vă să vedeți mult mai mult din acest tânăr luptător talentat anul viitor.

  Cele mai șocante suspensii

  Suspensia lui Jon Jones a fost cea mai șocantă din 2020.

  1 . Jon Jones (din nou)

  Cariera lui Jon Jones la UFC a fost plină de probleme, de la acuzații de dopaj la loviri asupra civililor - Jon Jones nu este niciodată departe de lumina reflectoarelor. Lupta sa cu diverse agenții de doping în ceea ce privește testele, sau lipsa testelor, l-a forțat să se îndepărteze de jocul de luptă de ani de zile în trecut. A fost prins încă o dată anul acesta, dar nu a fost ceva prea important. Probabil că îl vom vedea din nou în 2021.

  2. TJ Dillashaw

  Episodul TJ Dillashaw vs Cody Garbrandt părea să dureze mult timp, TJ câștigând luptele extrem de importante. Cu toate acestea, acele victorii și creșterea succesului lui TJ au fost învăluite de revelația că ia PED. Deși TJ rămâne sfidător, susținând că medicamentele nu au fost luate cu intenția de a îmbunătăți performanța, nu are nicio diferență, deoarece TJ nu se va întoarce până în primăvara anului 2021.

  3. Jamahal Hill

  Jamahal Hill luptă pentru Black Lion Jiu-Jitsu, luptând din Grand Rapids, Michigan. A fost retras la începutul anului pentru infracțiuni legate de marijuana, lucru cu care am văzut că frații Diaz Nick și Nate au avut probleme în trecut. Sincer să fiu, l-am văzut de nenumărate ori de-a lungul anilor. Este ceva ce luptătorilor le place să facă și se pare că există foarte puține motive pentru a-i opri.

  4. Tim Elliot

  Elliot a fost prins cam în aceeași perioadă cu Hill, în mod similar pentru consumul de marijuana. În timp ce mulți din cadrul sportului continuă să facă campanie pentru a reduce pedepsele aplicate de Comisia de atletism din Nevada, aceasta pare să continue. Argumentul pe care l-a avut Elliot a fost că utilizarea acestui „drog” cu siguranță nu manifestă niciun beneficiu pentru luptători.

  5. Luis Peña

  Al treilea luptător implicat în același scandal este Tim Elliot, un alt susținător al consumului de marijuana în rândul luptătorilor de MMA. Peña, alături de Elliot și Hill, a primit inițial o suspendare de 6 luni, care a fost apoi redusă la 4,5 luni după ce cazul a fost scos la lumină și mulți din acest sport au simțit că pedeapsa este total nejustificată.

  Retrageri

  Khabib Nurmagomedov se află în fruntea listei luptătorilor UFC care s-au retras în 2020.

  1. Khabib Nurmagomedov

  Ceva ce mulți au văzut venind, în timp ce alții se așteptau ca alergarea neînvinsă a lui Khabib să continue încă mulți ani. Era cu siguranță momentul potrivit. Gaethje a reprezentat o amenințare reală pentru campion și l-a demontat în două runde. Au existat puțini luptători cu un stil atât de agresiv și atotcuprinzător precum Khabib. Se va întoarce? Cine știe. Dar, deocamdată, se retrage ca unul dintre cei mai mari din toate timpurile.

  2. Conor McGregor

  Nimeni nu știe cu adevărat ce înseamnă cu adevărat o pensionare McGregor. Caută un nou contract? Vrea să meargă să boxeze din nou? Acestea sunt întrebările pe care fanii trebuie să le pună. După ce a fost deja de acord să lupte cu Dustin Poirier la UFC 257, era clar că Notorious nu căuta decât să obțină un contract de luptă mai mare. Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea lui în octogon în ianuarie.

  3. Daniel Cormier

  DC și-a manevrat încet cariera în direcția expertizei și a comentariilor pentru UFC, ceea ce este o mișcare inteligentă, deoarece este foarte respectat și are o mulțime de cunoștințe despre sport. A fost trist să-l văd plecând cu unele lucruri rămase neterminate, dar este important să recunoaștem când drumul se termină și DC va avea respectul nostru pentru asta.

  4. Anderson Silva

  Unul dintre cei mai mari ai tuturor timpurilor. În ochii multor fani UFC, Anderson „The Spider” Silva va fi cel mai mare care a împotrivit vreodată sportul. El a creat o nouă eră a luptei, campionul UFC Israel Adesanya aducându-i un omagiu lui Silva, chiar și atunci când se lupta cu el în ring. Acea luptă s-a simțit ca o trecere a gărzii și acum, când o vedem pe Silva că se îndepărtează de luptele profesionale, poate că tocmai asta a fost.

  5. Antônio Rogério Nogueira

  Cu adevărat o legendă braziliană a MMA, Nogueria își încheie cariera cu un record de MMA de 23-9. Concurează încă de la debutul său, în 2001. Ultima sa luptă a avut loc pe insula Yas în iulie, când a pierdut în fața unei alte legende a școlii vechi, Mauricio „Shogun” Rua. Un luptător bine respectat și unul care a avut o mare influență asupra sportului.

  Revenirea anului

  Revenirea lui Conor McGregor de la retragere împotriva lui The Cowboy a fost cea mai mare revenire din 2020.

  UFC 246 a văzutîntoarcerea lui Conor McGregor, după ce a luat o pauză de doi ani, la începutul lui 2020. Donald Cerrone este un luptător cu experiență , dar posedă o lovitură excelentă și a fost destul de capabil să-i provoace probleme lui Conor. Cu toate acestea, a fost clar în primele 10 secunde că această luptă avea să se încheie într-un singur sens. Conor posedă lovitură electrică și a fost afișat complet în ianuarie, trecând prin „Cowboy” Cerrone în 40 de secunde și punând capăt luptei.

  2021 - Cele mai așteptate lupte

  Jon Jones va face debutul său la categoria grea în 2021.

  1. Jon Jones vs ???

  Trecerea lui Jon Jones la categoria grea este la fel de interesantă pe cât este pe cale să obțină pentru 2021. Dana White a confirmat că următorul meci al lui Jones va fi o lovitură la titlul la categoria grea. Este omul din Ohio, Stipe Miocic, care deține titlul în prezent. Cu toate acestea, provocatorul Francis Ngannou ar putea păși în octogon pentru a-l înfrunta pe campion înainte ca Jones să aibă șansa. În orice caz, ambele grele reprezintă o amenințare reală pentru Jones și ne-am mulțumi să vedem oricare dintre lupte.

  2. Conor McGregor vs Dustin Poirier

  UFC 257 va vedea revenirea lui „Notorious” pe ring pentru prima dată de la ultima sa versiune de pensionare. Este a doua oară când cei doi se vor întâlni în Octogon, Conor câștigând în prima rundă în 2016, când irlandezul încă se impunea ca superstarul pe care îl vedem astăzi. Conor a fost letal împotriva lui Cerrone în ultima sa, iar Poirier a crescut mult de când cei doi s-au luptat ultima dată. Așteptați-vă ca acesta să fie artificii.

   

  Luptele McGregor vs Poirier pot fi găsite aici.

  3. Jan Błachowicz vs Israel Adesanya

  Aceasta este cea mai mare surpriză pentru noi. S-ar părea că campionul la categoria mijlocie Israel Adesanya îl urmărește pe campionul semigrea Jan Blachowicz. Israelul are, probabil, cea mai mare lovitură de elită din UFC în acest moment, ceea ce ar face ca aceasta să fie una dintre cele mai ușoare lovituri cu două titluri din istoria UFC. În timp ce Blachowicz posedă o putere letală de knockout și este o unitate în comparație cu cadrul nigerianului dacă lucrează spațiul și se menține activ pe picioare, el poate desprinde Polul.

  Conținut asociat