joi 20.04.2017 - 15:47 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 20/04/2017 - 15:47 EDT

Swanson vs Lobov UFC Fight Night Card, cote, alegeri

Swanson vs Lobov UFC Fight Night Card, Odds, Picks

Cub Swanson vs. Artem Lobov Fight Card

Swanson vs Lobov UFC Fight Night April 2017

Cub Swanson Record: 24-7
Artem Lobov Record: 14-12-1 (1 NC)| ||668
România Sports Betting Pick: Cub Swanson (-700) la Sports Interaction

TheUFC continuă să surprindă fanii cu matchmaking atipic reprezentat chiar aici cu această luptă. Cub Swanson, clasat pe locul 4 în clasamentul oficial al UFC, îl luptă pe Artem Lobov, un luptător care nu ar fi în UFC dacă nu ar fi cel mai bun prieten și partener de antrenament al lui Conor McGregor. Totuși, în ceea ce privește stilurile, aceasta este o luptă periculoasă pentru Swanson, deoarece speră să obțină patru victorii la rând și o potențială șansă la titlu.

Lobov a venit la UFC după ce a pierdut atâtea lupte câte. câștigase, deși multe dintre acele lupte au venit mai sus decât greutatea penă. El este un „luptător al luptătorului” care caută să termine lupta, în ciuda faptului că are doar o rată T/KO de 36%. Atacant slăbănog, Lobov îi poate ajuta lui Swanson, dar trebuie să se descurce cu raza sa scurtă de 65 de inci și stilul lui lent. El folosește eficient loviturile de picior, dar este în primul rând un contrapuncător cu o precizie de ochi mort. Dacă se conectează curat, îl poate răni și, eventual, îl poate termina pe Swanson.

Swanson a început alternând victorii și înfrângeri în WEC, dar a reușit să câștige șase consecutive în UFC, cu victorii în fața altor concurenți precum Dustin Poirier, Charles Oliveira și Jeremy Stephens. El este în primul rând un atacant ortodox care aruncă câteva lovituri, dar grele, și ocazional lovitură de roată. Atacant disciplinat, dar creativ, Swanson are avantajul de calificare, raza (70 de inchi) și experiență față de Lobov, justificând prețul său abrupt.

Într-o luptă care ar putea rămâne în primul rând pe picioarele sale, Swanson va avea avantaj. Luptă într-un ritm mai rapid, lovește mai puternic (rata mai mare de T/KO de 46%) și are o rază mai lungă de acțiune. Ambii bărbați sunt duri și nu au fost eliminati definitiv, iar dacă lupta va merge la pământ, Swanson va avea, de asemenea, un avantaj, deși aceasta este o zonă în care ambii luptători se luptă. 

Chalk Swanson pentru a obține un clar. - taie victoria deciziei aici. El va face o piesă grozavă.

Cele mai bune alegeri UFC Fight Night - 22 aprilie 2017

Înainte de evenimentul principal, există lupte care merită urmărite și pariate.

Thales Leites (-115) este în dezacord cu Sam Alvey, în ciuda faptului că este un luptător mai bun. Leites iese din înfrângere și arăta șubredă, dar cu condiția să evite loviturile puternice ale lui Alvey, el poate câștiga fiind mai activ folosind lovirea și grapplingul.

Doi cei care merită să le încerci sunt Matt Schnell (-110) și Joe Lauzon (+160). Schnell este cel mai mare muscă și cel mai talentat practicant de jiu-jitsu împotriva luptător de putere Hector Sandoval. Lupta lui Lauzon îi oferă o cale clară către victorie împotriva atacantului Stevie Ray.

Cartea principală (TSN 5, 22:00 ET)

 • Cub Swanson vs. Artem Lobov
 • Al Iaquinta vs. Diego Sanchez
 • Ovince Saint Preux vs. Marcos Rogerio de Lima
 • John Dodson vs. Eddie Wineland
 • Joe Lauzon vs. Steven Ray| ||711
 • Jake Ellenberger vs. Mike Perry

Cartea preliminară (Fight Network, 20:00 ET)

 • Sam Alvey vs. Thales Leites
 • Brandon Moreno vs. Dustin Ortiz
 • Scott Holtzman vs. Michael McBride
 • Jessica Penne vs. Danielle Taylor

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 6:30 PM ET )

 • Bryan Barberena vs. Joe Proctor
 • Alexis Davis vs. Cindy Dandois
 • Hector Sandoval vs. Matt Schnell

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||1326.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?