Vineri, 07.07.2017 - 23:59 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 07/07/2017 - 23:59 EDT

Nunes vs Shevchenko UFC 213 Alegeri

Nunes vs Shevchenko UFC 213 Picks

Nunes vs Shevchenko II Fight Card

Nunes burst into the spotlight with a 48-second beatdown of UFC fata de aur și fosta campioană Ronda Rousey. Nunes a fost deja campioana, brutalizându-l și pe arhi-nemesisul lui Rousey, Miesha Tate. Acum, Nunes poate să adauge ceva mai mult la moștenirea ei, învingându-l din nou pe Shevchenko. Kârgâzstan-peruviana i-a dat lui Nunes o fugă pentru banii ei chiar înainte de a se lupta cu Tate pentru titlu. Acum lupta este mai lungă și mizele sunt mai mari, deoarece multi-campionul de Muay Thai jură că va face revanșa diferită.

Nunes vs Shevchenko UFC 213 Fight Card
Predicție TAKE NUNES (-115) Sports Interaction (SIA)

Opinia populară este că lupta se termină în două moduri: Nunes va câștiga în trei runde sau Shevchenko o supraviețuiește pentru a câștiga prin decizie. Nunes este o titulară notoriu de rapidă, care a câștigat șase dintre cele șapte victorii ale ei prin oprirea din primul tur. Antrenându-se în cadrul echipei americane de top, antrenorul ei Mike Brown vorbește despre puterea ei ca fiind un „masculin ușoare”. Niciun luptător sub 145 de ani nu ar putea să-și dea puterea - cu excepția lui Shevchenko. Și Cat Zingano.

Atât Shevchenko, cât și Zingano au supraviețuit atacului lui Nunes. Shevchenko l-a avut pe Nunes în probleme în a treia, dar a fost prea puțin târziu. a terminat-o Zingano. Brazilianca are o putere explozivă de lovire și este la fel de periculoasă din poziție de vârf, deoarece dezlănțuie vicioasă la sol și lire. Dar, în ciuda talentului ei izbitor, trecutul ei este în lupte: este centură neagră în Brazilian Jiu-Jitsu și centură maro în Judo. MO lui Nunes a fost să-și pedepsească adversarii în picioare, apoi să-i termine la pământ dacă și când încearcă să lupte.

Șevcenko, de asemenea, este un atacant genial. Ea nu are puterea de lovire sau explozivitatea lui Nunes, dar are experiența ca o campioană de Muay Thai foarte decorată. Ea este, de asemenea, puternică în clinch și are un joc de teren în curs de dezvoltare. În prima ei luptă, Nunes a prins-o cu mai multe lovituri, dar ea a supraviețuit prin duritate și unele lupte viclene. Dacă vrea să-și schimbe soarta, va trebui să minimizeze daunele din atacul inițial al lui Nunes. Aceasta va fi o sarcină grea deoarece ea este luptătoarea mai mică de aici.

Lacote par, Nunes este pariul de făcut. Ca campioană, ea devine doar mai încrezătoare și confortabilă. Dar nu până la punctul de a-l lua cu ușurință pe Shevchenko. Ea are acum experiența de a se lupta cu un tudic și va face ajustările necesare cu Brown, deoarece va ataca cu o ieșire mai controlată și va avea suficient pentru a-l răni suficient de mult pe Shevchenko pentru a justifica o oprire în primele trei runde. Shevchenko nu are multe opțiuni decât să-și folosească priceperea pentru a frustra pe Nunes și pentru a-și neutraliza puterea. clinch-ul va fi factorul decisiv.

Cele mai bune alegeri UFC - 8 iulie 2017

Lupta Yoel Romero și Robert Whittaker pentru titlul UFC la categoria mijlocie ar putea fi cea mai populară luptă din această noapte. Acest lucru îl pune pe atacantul (Whittaker) împotriva luptătorului (Romero) și, în acest caz, Whittaker (-120) deține o ușoară margine. Australianul născut în Noua Zeelandă, ca și Romero, este neînvins în divizie și deține victorii prin TKO în fața lui Jacare Souza și Derek Brunson, doi luptători puternici pe care i-a forțat să-i fie alături. Whittaker poate fi cel mai bun atacant al diviziei și are atât puterea, cât și tehnica de a-l strică pe Romero așa cum l-a făcut cu Jacare.

Sportsbooks a avut Romero (-105) ) ca un favorit timpuriu, dar publicul l-a susținut pe Whittaker și din motive întemeiate. Dacă Whittaker poate ridica din umeri cea mai mare parte a luptei lui Jacare, el poate folosi un plan similar pentru a face același lucru cu Romero, cu condiția ca el însuși să nu fie prins. Dacă Whittaker devine prea scump, pune-l într-unparlay cu un alt luptător ca Rob Font (-375)a îndulci oala. Font își va folosi întinderea și lovirea clară pentru a face față cu Douglas DeAndrade, care are un box solid, dar cu o potență mai mică.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Amanda Nunes vs Valentina Shevchenko II (Lupta la campionatul feminin UFC la greutatea corp)
 • Yoel Romero vs Robert Whittaker (interimară Lupta la campionatul UFC la categoria medie)
 • Curtis Blaydes vs Daniel Omielanczuk
 • Alistair Overeem vs Fabricio Werdum II
 • Anthony Pettis vs Jim Miller

Preliminar Card (TSN 5, 20:00 ET)

 • Travis Browne vs Oleksiy Oliynyk
 • Chad Laprise vs Brian Camozzi
 • Thiago Santos vs Gerald Meerschaert
 • Jordan Mein vs Belal Muhammad

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 18:30 ET)

 • Rob Font vs Douglas Silva DeAndrade
 • Cody Stamman vs. Terrion Ware
 • Trevin Giles vs James Bohnovic

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1335.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?