miercuri, 10.05.2017 - 17:25 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 10/05/2017 - 17:25 EDT

Miocic vs Dos Santos 2 UFC 211 Fight Card, cote, alegeri

Miocic vs Dos Santos 2 UFC 211 Fight Card, Odds, Picks

Stipe Miocic vs. Junior Dos Santos 2

Prima lor luptă cu peste doi ani și jumătate în urmă a fost un clasic, deoarece cei doi pugiliști au schimbat pumnii într-un război de cinci runde care a adus o victorie strânsă a lui dos Santos. Miocic s-a scazut, în ciuda faptului că i-a dat devreme JDS să curgă banii. De atunci, carierele lor s-au diferențiat brusc. Miocic este acumcampionul UFC la categoria grea și a câștigat patru la rând, toate prin knockout, inclusiv KO consecutive din primul tur al foștilor campioni Fabricio Werdum și Alistair Overeem.

Miocic vs Dos Santos 2 Fight CardDos Santos, pe de altă parte, a alternat victorii și înfrângeri, inclusiv a fost eliminat de Overeem. Se pare că a fost întinerit în ultimul său meci împotriva lui Ben Rothwell, arătând noi riduri în jocul său. În lupta sa împotriva lui Rothwell, dos Santos a arătat un simț acut al conștientizării cuștii și l-a împiedicat pe gigantul să-l încolțeze așa cum a făcut-o Cain Velasquez.

Dos Santos a arătat, de asemenea, un joc îmbunătățit de picioare și viteza care l-a făcut o mașină de distrugere. în perioada lui de glorie era și ea evidentă. Miocic este un boxer de luptă solid și un luptător de presiune nemilos, dar nu la același nivel cu Velasquez și este lovit mai ales prin conturi. Overeem l-a aruncat în ultimul lor meci. Această revanșă va prezenta doi luptători remodelați și îmbunătățiți, o diferență în acțiune, dar un rezultat similar, cu condiția ca dos Santos să nu fie într-o formă proastă. Miocic îl va presa pe JDS și va căuta să-l încorțeze într-o cușcă în care va murdara box și va lupta, dar dos Santos va folosi lovituri drepte și joc de picioare îmbunătățit pentru a menține lupta în centru, unde viteza, agilitatea și tehnica sa mai bună de box vor câștiga. noapte. Dos Santos va cuceri cel de-al doilea campionat UFC la categoria grea.

JUNIOR DOS SANTOS (+105) JOCĂ ACUM

Cele mai bune alegeri UFC 211 - 21 mai 2017| ||678

Before the main event, there are plenty of other fights worth betting.

Demian Maia (-115) este la cote pick'em împotriva Jorge Masvidal. Maia este probabil cea mai bună luptătoare din UFC în acest moment. Masvidal are un set de abilități versatile și vine dintr-o victorie mare în fața lui Donald Cerrone, dar Maia se va lupta agresiv cu el în drum spre o a șaptea victorie consecutivă.

Fostul campion la categoria ușoară Frankie Edgar (-135) îl va înfrunta pe prospectul în ascensiune Yair Rodriguez. Edgar ar trebui să fie un favorit mai mare, deoarece Rodriguez nu s-a confruntat cu un boxer de lupte cu un pedigree de campionat precum Frankie. El va găsi o modalitate de a-l neutraliza pe mexican în drum spre o victorie prin decizie.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Stipe Miocic (c) vs. Junior dos Santos (Campionatul UFC la greutatea grea)
 • Joanna Jedrzejczyk (c) vs. Jessica Andrade (Campionatul UFC la greutate paie)
 • Demian Maia vs. Jorge Masvidal
 • Frankie Edgar vs Yair Rodriguez
 • Henry Cejudo vs Sergio Pettis

Cartel preliminar (TSN 5, 20:00 ET)

 • Eddie Alvarez vs Dustin Poirier
 • Chas Skelly vs Jason Knight
 • Krzysztof Jotko vs Dave Branch
 • Marco Polo Reyes vs James Vick

Preliminare Card (UFC Fight Pass, 18:00 ET)

 • Jessica Aguilar vs Cortney Casey
 • Jared Gordon vs Michel Quinones
 • Chase Sherman vs Rashad Coulter
 • Gabriel Benitez vs Enrique Barzola
 • Joachim Christensen vs Gadzhimurad Antigulov

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1319.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?