Meet Kristie Jane McKeon

MMA a devenit rapid unul dintre cele mai populare sporturi din lume. La UFC 204, promovarea revine în Anglia, unde cel mai mare luptător britanic, Michael Bisping, se întoarce acasă pentru a-și apăra centura de greutate mijlocie împotriva lui Dan Henderson. În afara lui Bisping, Ross Pearson este următorul cel mai prolific luptător britanic și, deși nu este programat să apară pe cartelă, rămâne un favorit al fanilor. Un alt mare fan al lui Pearson ar fi soția lui, care ar putea onora UFC 204 ca una dintre fetele-cheie Octagon.

Fata UFC Octagon Kristie Jane McKeon

UFC este casa celor defavorizați

McKeon va avea cele mai bune locuri din casă, în timp ce luptătorii le oferă un spectacol pentru fanii britanici. UFC 204 se va desfășura pe 8 octombrie în direct de la Manchester, Anglia, doar prin pay-per-view. Bisping îl revanșă pe Henderson într-o luptă de șapte ani. Când cei doi s-au ciocnit pentru prima dată în UFC 100, Hendo i-a oferit lui Bisping prima sa înfrângere prin knockout din carieră. Bisping a pornit apoi într-o călătorie lungă, plină de suișuri și coborâșuri, până când a reușit de neconceput: câștigarea titlului UFC la categoria mijlocie într-un KO uimitor din primul tur în fața lui Luke Rockhold. El va căuta să continue magia.

MMA nu este doar unul dintre cele mai bune sporturi de urmărit, ci și pe care să pariezi. Fiind un sport tânăr, MMA încă evoluează treptat, iar imprevizibilitatea este la cote maxime. Luați cazul lui Bisping, care a câștigat titlul ca un underdog +500. Cu mănușile mici, USADA influențează în mod continuu schimbarea obiceiurilor de antrenament ale luptătorilor și natura dinamică a sportului,MMA/UFC este locul unde să pariezi la loterie. Consultați casele noastre de pariuri, care vă țin la curent cu cele mai bune cote de pariuri, oferind în același timp o mână de opțiuni de pariere. De asemenea, beneficiați de bonusul lor de înscriere la oferta limitată.

Categorie :Știri UFC