Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa odds

Cote Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa

Mayweather (-260) începe ca un favorit semnificativ împotriva Nasukawa (+200) întrucât boxerul are un avantaj incontestabil în box față de kickboxer. Nasukawa este mai mic, dar mai rapid și are mâini puternice. El va prezenta o altă provocare unică pentru Mayweather, dar atâta timp cât este o luptă de box, el deține toate cărțile.

Sfaturi de pariuri la box

De ce ai nevoie să știi

Mayweather se deschide ca favorit hotărât în ​​fața lui Nasukawa, dar nu prea mult având în vedere diferența dintre experiența lor de box. Nasukawa este mai tânără și va fi mai rapidă, dar Mayweather este, de asemenea, semnificativ mai mare și mult mai condiționat.

Mayweather

VS

Nasukawa

-260 Cote +200
Statele Unite Țara Japonia

50-0-0

(Box)

Record

27-0-0

(Kickbox)

 27 KO  20
41 Vârsta 20
5'8" Înălțime 5'4"
150 lbs. Greutate 135 lbs.
Ortodox Poziție Southpaw
72" Acoperire N/A

Facătorii de cote au fost precauți în deschiderea acestei lupte, deoarece Nasukawa este relativ necunoscut și este periculos. El a încheiat numeroase lupte cu pumnii, inclusiv lovituri de corp și cârlige. Nasukawa ar putea fi, de asemenea, cel mai rapid adversar care l-a provocat pe Mayweather Ceea ce îi lipsește ca mărime, el compensează mai mult decât în ​​acest fel.

Dar oricât de bun este Nasukawa cu pumnii, multe provin din lupta în kickboxing sau MMA. Dacă nu va folosi celelalte extremități ale sale, ar putea limita ceea ce ar putea face. El nu va putea să-și învârtească pumnii sau coatele și nu-i va fi la fel de ușor să-l lovească pe Mayweather ca și cu alți kickboxeri.

Mayweather a absorbit multe daune când s-a luptat cu Conor McGregor, un altul. non-boxer care a fost un zobru. Dar o mare parte din asta a fost pentru că a ales să prelungească lupta și să-l obosească pe irlandezul neexperimentat. Nasukawa nu se va obosi la fel de ușor, dar s-ar putea să fie la capătul inteligenței când își epuizează arsenalul.

Nasukawa este un adversar dur, indiferent de lipsa de experiență și de aptitudinile sale limitate ca boxer. Dar Mayweather nu ar fi acceptat această luptă dacă nu ar fi crezut că șansele sunt în favoarea lui. El și Nasukawa vor da un spectacol, Nasukawa câștigând câteva runde. Dar este încă spectacolul lui Mayweather.

Predicție: Nu este o nebunie să-ți imaginezi pe tânărul kickboxer șocând lumea și devenind primul luptător care l-a învins pe Mayweather. Este rapid, lovește puternic și mult mai tânăr. Dar boxerii mai puternici și mai experimentați au încercat și nu au reușit să-l termine pe Mayweather.El va primi cele mai bune lovituri ale lui Nasukawa și-l va scoate la capăt pentru a câștiga o decizie clară.

Recordul nostru: 20-11  

Floyd Mayweather Jr. Pentru a învinge Cotele Tenshin Nasukawa
-260
Sports Interaction

Cote pentru box: Mayweather vs Nasukawa Trends & Tidbits

Nesurprinzător, au venit o mulțime de pariuri pentru Mayweather în cantități uriașe. Dar a existat și un anumit sprijin pentru Nasukawa, împiedicând linia lui Mayweather să cadă într-un teritoriu nepariabil. Așteptați-vă la mai multe mișcări de linie cu cât se apropie mai mult de Revelion.

  • Mayweather s-a deschis la -260 și linia sa a fost pariată în jos de (n) de când
  • Nasukawa s-a deschis la +200 și linia sa a fost pariată de (n) din moment ce
  • Mayweather are 10-0 împotriva southpaws
  • Șase dintre cele 20 de knockout-uri ale lui Nasukawa au fost prin pumni
  • Luptele au mers la o decizie în șapte din ultimele opt lupte ale lui Mayweather

Cele mai bune pariuri sportive online pentru box și UFC/MMA

Mayweather nu s-ar lupta doar la orice promovare aleatorie MMA. RIZIN este cel mai popular din Orientul Îndepărtat și este renumit pentru că a organizat spectacole fantastice care oferă o varietate de sporturi de luptă, de la MMA la kickboxing la box.

Fanii hardcore de MMA și noii fani deopotrivă se întâlnesc la începutul anului. dimineaţă. Cei mai mulți dintre ei care pariază folosesc acestecărți de pariuri sportive onlinecare servesc atât fanilor boxului, cât și MMA. Liniile lor sunt mereu actualizate și oferă promoții de înscriere cu un serviciu ușor pentru clienți, perfect pentru noii veniți.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive