Luni 21.08.2017 - 07:20 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 21/08/2017 - 07:20 EDT

Mayweather vs McGregor: Cine iubește România mai mult?

Mayweather vs McGregor: Who Românias Love More?

Mayweather vs McGregor: Alegerea României | ||663

There are many similarities between Mayweather and McGregor: both are the richest fighters in their respective sports, they are both gifted trash talkers, and are masterful promoters. Mayweather is the pound-for-pound greatest of his era while McGregor is the UFC's first simultaneous two-division champ. They are megastars and the money train for their respective sports. But when it comes to playing the hero or villain, that's when they sharply differ.  

Mayweather este un răufăcător natural și este rareori preferatul fanilor. Stilul său de box neclimatic este o sursă principală de ură, dar la fel și personalitatea lui neclintită și incidentele criminale, cum ar fi multiple cazuri de violență domestică. Chiar dacă fanii îi recunosc strălucirea în ring, o fac cu reținere.

McGregor, pe de altă parte, joacă rolul anti-eroului care este mai controversat decât iubit. Dar în acest caz, el este eroul clar. Simțul său colorat în modă, combinat cu vocabularul său bogat, îl fac intrigant, dar stilul său de luptă este cel care îi cucerește cu adevărat pe toată lumea.

Puțini pot egala capacitatea de finisare a „Mystic Mac”.

Fie că îi iubești sau îi urăști, îți pasă suficient de mult încât să ai o părere. România din Toronto a fost unilateral în favoarea lui McGregor chiar și atunci când au dezaprobat comentariile sale rasiste. Mayweather nu s-a îndrăgit atunci când a confundat steagul României drept „steagul Toronto” și scandările „plătește-ți taxele”, cu referire laproblemele financiare în curs. Floyd a lăsat, de asemenea, o insultă gay într-un presser ulterioară, iar națiunea multiculturală proeminentă nu va lua cu ușurință aceste comentarii.

În timpul presserului, Torontonianul Drake a venit în sprijinul lui McGregor. A existat o diferență între grupurile demografice din box și MMA, dar dupărapoarte partele de MMA mai mari și mai tinere. UFC este un sport mai popular decât boxul, chiar dacă cele mai mari vedete ale boxului câștigă mult mai mult decât UFC, deși MMA ca sport și UFC ca marcă sunt mai recunoscute la nivel global. Pe lângă comentariile rasiste, care nu sunt primele ale lui McGregor, irlandezul are mulțimea de partea lui.

Mayweather vs McGregor Tendință pariuri unidirecționale

Fide conferințelor de presă, fanii au început să parieze puternic pe McGregor.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1150

  Opening as a +1100 favourite, McGregor is now down to +250. It's a combination of both the media promoting McGregor heavily and footage of McGregor knocking down two-weight world champion Paulie Malignaggi. The video surfaced in the previous weeks where McGregor landed a stiff left hand that rocked the semi-retired boxer. This was followed by a counter-right that led to Malignaggi briefly hitting the mat. Malignaggi was incensed and insisted the video isn't telling the real story. It's also worth noting he was out-of-shape and tired while McGregor is in peak shape. Regardless, McGregor did hurt Malignaggi and knocked him down. The commission has    

  De asemenea, comisia a schimbat mănușile în mănuși de 8 oz, spre deosebire de 10. Mănuși mai mici ar putea însemna că puterea lui McGregor va fi mai simțită. Deținând deja avantajul de putere, McGregor este și luptătorul mai tânăr, mai mare și mai lung. Nici măcar adversarii mai mari ai trecutului ai lui Mayweather nu erau de dimensiunea lui McGregor. Superstarul UFC îl ucide cu siguranță în pregătirile de dinaintea luptei, o scenă similară cu cearta lui cu fostul campion UFC Jose Aldo.

  Acesta este totuși box, nu MMA, iar Mayweather încă deține un avantaj semnificativ de abilități și experiență. Dar McGregor aduce un stil nemaivăzut până acum, mai ales de boxeri. Cel „Notorious” poate fi încă un underdog, dar are în mod clar o șansă și fanii încep să-și dea seama de asta.

  Cu doar câteva zile înainte de marele meci,  casele de pariuri sportive online devin ocupate. Aceste site-uri sunt disponibile pentru România și oferă un bonus de înregistrare. Susținătorii lui McGregor ar putea încerca să parieze pe el acum, în timp ce el este încă un dezamăgit, în timp ce cei „ascuțiți” care doresc să-l aducă pe Mayweather la o afacere mai bună l-ar putea aștepta sau îl pot lovi acum la un preț ridicol de ieftin. Dar pariază inteligent și folosește numeroasele opțiuni de pariere: peste/sub, recuzită etc. pentru a-ți maximiza potențialul de câștig.

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1286.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?