Mar, 09.05.2017 - 04:24 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 05/09/2017 - 04:24 EDT

Jose Aldo va urma o carieră în box după contractul UFC

Jose Aldo to Pursue Boxing Career After UFC Contract

Este posibil să fi fost cea mai dezechilibrată rivalitate din istoria sportului, dar Aldo și McGregor ar putea fi legați pentru totdeauna. În urma extravaganței de box a lui McGregor, fostul de două ori campion la greutate penă s-ar putea îndrepta și către o carieră de box după încheierea contractului său UFC, cel puțin conform antrenorului său, Andre Pederneiras, carea spus reporterilor about his plans. "Se antrenează box pentru că are acest vis de a concura în box profesionist," Pederneiras a declarat pe site-ul MMA Fighting."Așteptăm UFC. Încercăm să ducem această luptă împotriva lui Cub Swanson sau a altcuiva."


„Dacă depindea de el, el' Lupt cu toate luptele lui UFC în trei luni și pleacă. Vrea să boxeze profesional."


Înainte de a se concretiza chiar lupta McGregor-Mayweather, Aldo dejaa spus reporterilor că avea planuri să treacă la box. Poate părea ironic că bărbatul cunoscut pentru loviturile sale vicioase la picioare și stilul de luptă Muay Thai vrea să treacă la box, dar fiecare atlet are vise.

El poate părea bătrân din cauza cât timp luptă, dar Aldo doar a împlinit 31 de ani. Mai are câteva meciuri rămase pe contractul său UFC și este încă un candidat. S-ar putea lupta din nou pentru titlu în doar două meciuri."Nu vrea să facă asta. rămâne inactiv mult timp,” a spus Pederneiras."Cu siguranță vrea să termine contractul." 

Printre Potențialii adversari ai lui Aldo sunt menționatul Swanson, care are o serie de patru victorii consecutive, dar a pierdut deja în fața lui Aldo în WEC, neînvinsul Brian Ortega și puternicul pumn Jeremy Stephens. O revanșă imediată cu noul campion Max Holloway nu este asta. nebun, dar Aldo va dori, cel mai probabil, o luptă „întunecată” înainte de a provoca din nou centura.

Legenda lui „Scarface”: Jose Aldo a fost cândva rege

Cel mai nou || |687UFC fanii acum pur și simplu știu despre Aldo ca tipul pe care McGregor l-a eliminat în 13 secunde. O viziune atât de brutală, dar îngustă la minte asupra omului care a fost cândva regele tuturor greutăților-pene. Aldo a debutat cu Zuffa (foștii proprietari ai UFC) sub steagul WEC în iunie 2008, când McGregor era tocmai la al treilea meci profesional. Aldo a rupt WEC cum nici un luptător nu a făcut-o vreodată. El și-a eliminat primii șase adversari, inclusiv un knockout de opt secunde la genunchi al lui Swanson.

Combinația lui Aldo de viteză, putere și agresivitate nemiloasă a fost greu de egalat și el a făcut o treabă scurtă pe Mike Brown pentru a câștiga titlul WEC la greutatea penă. După încă două victorii în apărarea centurii, Aldo a fost promovat drept campion inaugural al UFC la greutatea penă. El și-a apărat titlul de nouă ori în total, inclusiv în fața foștilor campioni precum Urijah Faber și Frankie Edgar.

Timp de patru ani, Aldo a fost cea mai bună greutate pennă de necontestat și s-a poziționat în primele trei liră pentru liră. clasamente. Chiar dacă ar fi să se retragă și să părăsească UFC acum, legenda lui a fost deja stabilită. În ciuda pierderilor în fața lui McGregor Holloway, Aldo este încă considerat cel mai mare luptător de greutate penă din istoria sportului. El a fost, de asemenea, un „adevărat campion brazilian”, după cum a declarat McGregor. Trecerea la un sport diferit s-ar putea să nu fie cea mai inteligentă mișcare, dar în ceea ce îl privește pe Aldo, nu mai are nimic de dovedit cu UFC.

În cazul în care Aldo își finalizează trecerea la box, primele lui meciuri pot câștiga ceva interes general. Indiferent dacă este box sau UFC/MMA, România poate apela la pariuri sportive online pentru a-și plasa pariurile. Aceste case de pariuri oferă și bonusuri de înscriere de până la 250 USD. Fiecare casa de pariuri sportive online legitimă enumerată mai jos are propriile sale puncte forte și ciudate și cel mai bine este să aveți cel puțin două cărți pentru a obține cote optime și tipuri de pariuri pentru diferite evenimente. Începeți cercetarea chiar aici!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1290.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un nou record?