Vineri, 08.11.2017 - 07:57 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 11/08/2017 - 07:57 EDT

Jon Jones vs Brock Lesnar: Se va întâmpla ultima luptă?

Jon Jones vs Brock Lesnar: Will The Ultimate Fight Happen?

Jon Jones îl provoacă pe Brock Lesnar| ||663

The path to Jones vs Lesnar has been foreshadowed in the past. During UFC 100, which Lesnar headlined, Jones fought on the undercard winning impressively over Jake O'Brien.

Șapte ani mai târziu, Jones și Lesnar au fost amândoi rezervați pentru UFC 200 ca cap de afiș și, respectiv, co-cap de afiș. Într-o întorsătură a destinului, ambii bărbați au fost supuși folosirii PED: Jones înainte de eveniment și Lesnar după. Acum, cei doi s-ar putea în sfârșit să se încrucișeze în interiorul octogonului.

Jones a pus cu siguranță capăt rivalității sale cu Daniel Cormier l-a elimină și apoi făcând pace. Jones a trecut rapid mai departe și l-a chemat pe fostul campion UFC la categoria grea și actualul superstar WWE. Lesnar s-a luptat ultima dată în UFC 200, înregistrând o victorie prin decizie dominantă asupra lui Mark Hunt, înainte de a fi răsturnat din cauza unei încălcări USADA în testul său de droguri de după luptă.

De atunci, a jucat în World Wrestling Entertainment (WWE) unde este în prezent Campionul Universal, deși rapoarte mixte au sugerat plecarea lui.


„Brock Lesnar, vrei să știi cum te simți când te lovești în fund de cineva cu 40 de lire mai ușor? Întâlnește-mă în octogon.”


Știrile despre revenirea lui Lesnar la UFC au început curapoarte eronate despre reintrarea lui în grupul de testare USADA. Indiferent, a făcut zgomot și a creat speculații despre faptul că fostul campion estenesigur în legătură cu resemnarea cu WWE și are o revenire în MMA.

Și acum Jones a adăugat combustibil focului strigându-l în mod deschis. O luptă Jones este cea mai mare luptă pe care o poate lua Lesnar. Contractul său cu WWE este până în aprilie 2018, probabil după Wrestlemania.

Pentru Jones, el poate aștepta până după aprilie sau dacă alege să lupte la categoria grea, următoarea sa cea mai mare luptă este una pentru titlul UFC la categoria grea. care este deţinut de Stipe Miocic. Cain Velasquez are următoarea șansă la Miocic și dacă lupta se va întâmpla, Velasquez ar putea câștiga.

Jones poate lupta cu oricare dintre bărbați și poate câștiga titlul la categoria grea. Adaugă o altă narațiune pentru lupta Jones și Lesnar și o face și mai mare. Atâta timp cât Jones continuă să câștige și ambii bărbați nu vor avea probleme, lupta își va păstra strălucirea.

Cote de pariere timpurii Jones vs Lesnar

Jones a deschis ca favorit de -245 și acum a scăzutpână la -334. Luptătorul pe locul 1 liră pentru liră primește toți banii cu fanii încrezători că va trece prin Lesnar și din motive întemeiate. Jones tocmai a dovedit că nu este doar cel mai bun luptător al diviziei, ci și cel mai bun luptător al acesteia.

Jones vs Lesnar Early Betting Odds

Împotriva lui Cormier, fostul olimpic, Jones a dominat. Cormier nu l-a putut ține pe Jones și a fost doborât în ​​mod constant. Jones a predat doar două distrugeri în toată cariera sa.

Dacă Lesnar nu-l poate doborî, el a terminat.

Dar nici Jones nu s-a luptat cu un bărbat mai mare decât el. Chiar dacă va deține în continuare avantajul de înălțime și înălțime, Lesnar este o greutate grea uriașă care trebuie să reducă pentru a ajunge la limita de 265 de lb.

Jones va renunța la 40 de lb sau mai mult la momentul luptei. . Și dacă Lesnar reușește să-l doboare pe Jones, ar putea să-și folosească dimensiunea și puterea pentru a-l păstra pe Jones suficient de mult pentru a fura runde. Dar un rezervor de benzină suspect și o singură luptă în ultimii șase ani i-ar putea pecetlui în cele din urmă soarta.

Românias se poate îndrepta către pariuri sportive online pentru a paria. fie luptător și bonusuri de înscriere este exact ceea ce ar putea folosi cei nou în jocuri de noroc. O luptă de această amploare este o luptă cu bani mari și cărțile vor fi deschise devreme, deoarece primesc în mod constant pariuri. Varietatea largă de tipuri de pariuri le permite jucătorilor să aleagă și să aleagă pe ce să parieze: cât durează lupta, cum se termină și cine câștigă după ce tip de rezultat.Lupte UFC ca acestea sunt pline de spectacol, dar sportul în sine este întotdeauna plin de fior.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecele mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1301.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  Conor McGregor a stabilit un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?