Miercuri, 29.03.2017 - 04:36 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 29/03/2017 - 04:36 EDT

Georges St Pierre vs Michael Bisping: UFC Oddsmakers dau favorit GSP

Georges St Pierre vs Michael Bisping: UFC Oddsmakers Give GSP Favourite

Avanpremiera luptei pentru titlul UFC la categoria medie| ||664

It was a tiring back-and-forth between Georges St-Pierre and UFC Președintele Dana White în ceea ce privește statutul său la promovare. Fostul campion UFC la categoria welter și mare din toate timpurile a declarat că este din nou gata să concureze în 2016, dar White a insistat că „nu se va întoarce”. În cele din urmă, după mai multe rapoarte contradictorii, White a anunțat oficial că GSP va reveni în vară pentru a lupta cu campionul UFC la categoria mijlocie, Michael Bisping.

St-Pierre a revenit să „consolideze [lui] moștenirea ca cel mai bun timp." Acest lucru a însemnat să facă doar cele mai mari lupte posibile și cu Conor McGregor în pauză, GSP l-a vizat pe Bisping. St-Pierre chiar și-a tachinat că a devenit campion în trei divizii, făcând deja aluzii la lupta împotriva lui McGregor, campionul la categoria ușoară. Dar ar greși să-l treacă cu vederea pe Bisping, care arată din nou ca un pariu defavorabil gustos.

GSP vs Bisping Odds at Bodog

Aproape o duzinăcasete sportive already have lines on the fight thanks to how monumental it is. The fight isn't until July so there is plenty of time to research. But as it stands, Bisping is the more valuable bet here. The Count has been on a roll winning his last five fights.

GSP, în ciuda faptului că este un monstru cu cinci runde, are rugină inelă și toate schimbările organizatorice cu care trebuie să se ocupe. Bisping are de asemenea o apărare împotriva luării și o putere ascunsă de partea lui. GSP se întoarce pentru a face istorie, dar Bisping va fi cel care va fura tunetele.

Georges St Pierre Repere

În timp ce era plecat, GSP a ținut pasul cu MMA antrenament și făcea gimnastică în mod regulat. Dacă orice luptător poate depăși oboseala de la revenire, este GSP datorită mentalității sale ascuțite și dedicate.

Georges St Pierre Highlights

Sportul s-a schimbat atât de mult de când a plecat ultima dată cu testele de droguri USADA și modificările de reducere a greutății, încât i-ar putea afecta performanța generală. . Bisping va fi un luptător mai mare decât foștii adversari ai lui GSP și trebuie să fie într-o stare maximă, deoarece va trece printr-un război cu „The Count”. GSP are avantajul la lupte și asta contează chiar și împotriva unui adversar mai mare.

În ciuda faptului că nu are acreditări de amator, St-Pierre are, fără îndoială, cea mai bună luptă în cușcă, fiind capabil să doboare pe oricine practic după bunul plac datorită lui. sincronizare, lovitură explozivă și fitness. Toate acestea se bazează pe rezervorul său de benzină, deoarece stilul său de luptă este obositor și exhaustiv din punct de vedere mental. GSP o poate face și acesta este un test pentru el.

Michael Bisping Highlights

Bisping a câștigat campionatul la categoria mijlocie într-un mod cu adevărat underdog: învingându-l pe inamicul Luke Rockhold cu un pumn în primul tur. El a apărat centura și a răzbunat o pierdere mizerabilă în fața fără vârstă Dan Henderson. Înainte de a câștiga centura, Bisping a câștigat o decizie strânsă împotriva celuilalt „cel mai mare din toate timpurile”, Anderson Silva. El a atins apogeul la sfârșitul carierei sale și va fio trezire nepoliticos pe GSP când se va întoarce în octogon.

Michael Bisping Highlights

Una dintre cele mai subestimate abilități ale lui Bisping este lupta sa defensivă. Chiar și luptătorii americani de la NCAA, precum Chael Sonnen și Dan Henderson, au avut dificultăți în lupta cu Bisping.

Cardio-ul lui este, de asemenea, renumit și a fost ceea ce i-a câștigat lupte, deoarece ritmul pe care îl pune îi uzește rezistența mai mică. adversarii. GSP este un pasionat de cardio ca el, dar nu s-a luptat cu un luptător la fel de mare ca el și are o lungă concediere. Bisping are chiar o șansă de a-l elimina pe GSP, poate în rundele ulterioare. Bisping arată din nou ca un pariu defavorabil solid.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1290.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?