Miercuri, 08.02.2017 - 11:06 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 02/08/2017 - 11:06 EDT

Recordul neînvins celor cinci cele mai bune victorii ale lui Floyd Mayweather

Floyd Mayweather's Undefeated Record Five Best Wins

În amurgul carierei sale, Floyd Mayweather este mai bun cunoscut drept cel mai profitabil talent al boxului. Chiar și la 40 de ani, campioana din cinci divizii continuă să rămână neînvinsă, învingând atât tinere talente promițătoare, cât și veterani testați în luptă. Acum, punându-și ochii pe luptele care îi câștigă cel mai bun dolar, Mayweather nu mai are nimic de demonstrat că a învins cel mai bun box pe care îl avea de oferit. Povestim cele mai bune cinci victorii în CV-ul său.

Cele mai bune cinci victorii ale lui Mayweather

Într-o carieră care a durat peste 21 de ani și 49 de lupte profesioniste, este o sarcină grea să alegi doar cinci dintre victoriile sale.I-a învins pe cel mai bun și mai strălucitor din cinci divizii de la legende precum Oscar De La Hoya și Manny Pacquiao până la vedete tinere fierbinți precum Canelo Alvarez. În lista de mai jos, am luat cinci lupte din cariera lui Mayweather care au fost considerate cele mai bune victorii ale sale folosind trei puncte principale: 1) performanța generală a lui Mayweather; 2) statutul adversarului său; și 3) semnificația luptei.

Oscar De La Hoya (5 mai 2007)

În prima sa „mega luptă”, Mayweather s-a confruntat cu campionul din șase divizii pentru cureaua sa ușoară la categoria mijlocie. .Lupta a doborât tot felul de recorduri vânzând peste 2,4 milioane de PPV-uri pentru un venit de peste 120 de milioane de dolari. Atât Mayweather, cât și De La Hoya și-au pus în buzunar cele mai mari zile de plată. De La Hoya, mai mare, a apăsat devreme în acțiune folosindu-și dimensiunea și priceperea pentru a tăia inelul de la Mayweather și luptă cu el într-o cabină telefonică. Dar Mayweather pur și simplu a ridicat din umeri agresivitatea lui De La Hoya și și-a folosit viteza și sincronizarea superioară pentru a depăși legenda și a câștiga decizia.

Zab Judah (8 aprilie 2006)

Iuda a fost fără îndoială. Cel mai înverșunat rival al lui Mayweather și lupta lor a fost memorabilă de mai multe ori. Judah a fost aproape de a fi al doilea luptător care a marcat o doborare pe Mayweather când l-a uluit cu un contra chiar în runda a doua. Acel pumn l-a trezit pe Mayweather și a preluat lupta până la o lovitură scăzută din partea lui Judah în al zecelea. Aproape că a izbucnit o revoltă când Roger Mayweather s-a implicat. Când totul a fost spus și făcut, Mayweather a dovedit că se afla într-o ligă mult diferită de Judah.

Canelo Alvarez (4 septembrie 2013)

Canelo a fost lăudat drept următorul lucru important al boxului. Mexicanul a fost mai mare, mai puternic și mai tânăr și a rămas neînvins cu 42-0. Mulți experți au prezis cu îndrăzneală că tânăra vedetă va fi prima care pune capăt recordului fără pată al lui Mayweather. Dar lupta a fost orice altceva decât atât. Deși Canelo a găsit un oarecare succes la începuturile sale, a dispărut ca luptătorii anteriori înaintea lui. Mayweather și-a găsit ritmul și i-a predat puștiului o lecție în drumul spre o victorie prin decizie. Cel mai mare șoc aici a venit atunci când un judecător a marcat lupta la egalitate.

Diego Corrales (20 ianuarie 2001)

Necunoscut pentru majoritatea tinerilor fani din ziua de azi, Mayweather a fost un buzzsaw în zilele sale mai tinere. Când mă gândesc la cea mai mare lovitură în fund, de obicei îmi vine în minte TKO lui Arturo Gatti, dar Mayweather l-a strigat pe Corrales cu mult înainte. În acest moment, Corrales era neînvins (33-0) cu KO (27 KO) și nu atinsese niciodată pânza. În prima sa luptă de mare profil, Mayweather și-a îndeplinit bine promisiunea de a „îl învinge așa cum a bătut-o pe acea femeie” și l-a doborât pe Corrales de cinci ori înainte ca colțul să arunce prosopul.

Juan Manuel Marquez (septembrie 19, 2009)

"Nu-i spune revenire!" Mayweather s-a întors cu răzbunare după o scurtă retragere și câteva apariții la WWE. Marquez era în acel moment clasat pe locul 2 pe locul 2 liră pentru liră și acest lucru a determinat în esență cine este regele numărul 1 liră pentru liră. Nici măcar nu a fost o competiție. Mayweather a făcut o performanță magistrală și a transformat legenda mexicană într-o sesiune de școală, depășindu-l de patru ori și forțându-l să rateze peste 88% din loviturile lui. Niciun judecător nu i-a dat mai mult de două runde lui Marquez, în timp ce Mayweather s-a restabilit ca cel mai bun din box.

Pariând pe Mayweather

Făcând nimic de dovedit pentru box, Mayweather își îndreaptă în schimb privirea spre realizarea cea mai spectaculoasă luptă din cariera sa: învingerea campionuluiUFC și superstarul MMA Conor McGregor pentru a 50-a victorie. Mayweather va fi un mare favorit în timp ce îl va înfrunta pe irlandezul neplăcut, dar neexperimentat, încea mai mare luptă a generației.

Românias urmăresc acțiunea pe | ||705sports betting sites și beneficiază de bonusuri de înscriere în sus la 200 USD în numerar. Indiferent dacă lupta este competitivă, va fi ceva pentru veacuri.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecele mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1302.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/20
  Conor McGregor a stabilit un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?