Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter
Știri UFC

Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor

Conor McGregor a reușit să depășească UFC and deveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu unkiller social media presence pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

Cele mai amuzante tweet-uri ale lui Conor McGregor

Există o varietate de motive pentru care atweet-ul amuzant. Uneori, este o friptură inteligentă, în timp ce alteori, te uiți înapoi la un tweet vechi care este hilar în retrospectivă. Această listă nu include tweet-ul lui Conor McGregor Andy Ruiz, care este un tribut, sau tweet-ul lui Conor McGregor Khabib pe care Conor trebuia să-l ștergă imediat. În schimb, lista se concentrează pe partea mai ușoară.

10. În niciun caz Conor a făcut acea băutură

Care sunt șansele caConor să-și facă băuturile cu garnitură de ace de pin? Punem pariu că este extrem de puțin probabil. Şansele sunt că preferă un whisky mai scump în privat, îngrijit.

9. Numărul unu al lui Conor - Sort de

Conor a postat pe Twitter despre capra UFC, declarând că Silva era top. Desigur, a găsit și o modalitate de a se numi și el cel mai mare din toate timpurile.

8. România mi-a furat valiza?

Reputația internațională a României ca țară politicoasă a fost expusă cândMcGregor a lansat acest tweet. Conor a dezvăluit că a avut 24 de ore grele în prima sa vizită în Marele Nord, iar superstarul în devenire a avut o atitudine destul de bună față de asta.

ProblemaProblema dinților de minte a fost una cu careConor a trebuit să se confrunte la începutul carierei sale, când a ales să lupte în loc să i se scoată imediat dintele. Nimeni nu este sigur dacă România s-a hotărât să fure valiza în timp ce Conor era sub freza stomatologului, dar este suficient să spunem că a ajuns bine fără ea.

7. American Style Bums?

Parte dinConor’s mystical România tweet face referire la faptul că „bums” din România îți cântă melodii frumoase. Când a fost în Statele Unite, Conor a observat că cei săraci erau, de asemenea, puțin diferiți de România și Irlanda.

Conor a menționat că va fi sigur că va face o poză și a făcut-o. Primul Twitter al lui McGregor este mult diferit de superstarul său Twitter,având mai mult simț al umorului și mult mai puțin marketing pentru produse și servicii aleatorii.

6. PUGS NOT DRUGS

În cele din urmă, toți cei care tweetează suficient de mult vor posta două mesaje care sunt exact opusul unul celuilalt, creând o contradicție completă a sinelui. În cazul lui Conor, acest fenomen a început cândvorbea gunoaie Chael Sonnen. Sonnen, care este cunoscut drept un tip rău și una dintre cele mai controversate figuri din vechea gardă aUFC, a fost în esență eliminat din sport după ce a testat pozitiv de mai multe ori.|| |738

Conor was hinting la utilizarea unuiboost de testosteron prin ace, când a postat pe Twitter remarca infama „PUGS NOT DROGS” . Acest lucru se datorează parțial avantajului masiv pe care medicamentele care îmbunătățesc performanța îl creează în luptele cu premii, împreună cu vizitarea școlilor de către Conor, ca parte a unei campanii „anti-bullying”, cu un tweet pe un pulover.

5. Tweets Snoop Dog: #WEEDBLAZER

Tweet-ul„PUGS NOT DROGS” a avut loc în martie 2013, la numai cinci luni după ce Conor a trimis un mesaj frenetic tweet către însuși Snoop Dogg. Snoop promova un joc mobil de la Zynga, oferind o urmărire pentru oricine s-a alăturat echipei sale în joc. Conor și-a văzut oportunitatea și a luat lovitura.

În mod amuzant, Conor a scris pe Twitter lui Snoop cu majuscule, în încercarea de a capta atenția OG. În mod hilar, el a semnat tweet-ul cu #WEEDBLAZER, care este opusul PUGS NOT DRUGS. Twitter a întrebat dacă Snoop a răspuns, dar nu a primit niciun răspuns. Poate că Conor nu s-a alăturat echipei de jocuri mobile a lui Snoop în mai puțin de 30 de minute.

4. Ai văzut mâncarea mea de pui cu muștar pe Facebook?

Una dintre cele mai neașteptate părți aleConor McGregor| ||Prezența lui 778’s Twitter presence implică o mulțime de fotografii cu mâncare, care a devenit unul dintre cele mai mari genuri de fotografie pe rețelele sociale în ultimul deceniu. Când a devenit un superstar, feedul său a început să se umple cu o varietate de alimente și băuturi de la o grămadă de mărci diferite, inclusiv produse de ultimă generație. Înainte să aibă succes, tweet-urile sale cu privire la mâncare au fost cu siguranță mai puțin spectaculoase.

Răspunzând la o farfurie mediocră și la o fotografie neinspirată de la John Gooden,Conor complimentează cu entuziasm miștoaica și dezvăluie entuziasmul față de propria saMASTAR UIMINOARE cu pui cu muștar. Pentru mulți, aceasta este prima dată când aud de pui cu muștar.

3. Funny Only In Hindsight

Conor aproape a câștigat 11.000 de euro răsplată cu unsite-ul de pariuri sportive, dar parlamentul lui a fost scurt când Dustin Kimura nu a reușit să obțină o victorie împotriva lui Mitch Gagnon în cardul preliminar al UFC 165 la Scotiabank Arena din Toronto, Ontario.

Impresionant,Conor a corectat cinci din șase, dar s-a destramat la începutul evenimentului. Nu a fost prima dată când McGregor a experimentat o dezamăgire în România, dar a fost cu siguranță ultima. Euro pe care i-a pierdut palid în comparație cu veniturile pe care le-a câștigat de la acel bilet pierdut.

2. Fără lipsă de respect, dar îți voi bate capul

Ce face un toc perfect? Una dintre trăsăturile unui toc excelent este dedicarea încăpățânată față deinsultarea agresivă a fanilor. Conor și-a asumat rolul de călcâi în afara Irlandei, făcându-se pe scenă pentru a-și ridica profilul la celebritate.

Conor a spus „fără lipsă de respect” înainte de a insista că va distruge întreaga gamă a WWE este un citat clasic. Întreaga WWE a fost declanșată, începând o poveste care a început cu o lipsă de respect bombastică și probabil se va termina cu casele de pariuri care oferă șanse dacă Conor se va alătura AEW sau WWE.

1. Mult respect pentru Floyd Senior

Oricine știa ceva despre box știa căConor ar trebui să fie ridicol de norocos să-l învingă pe Floyd Mayweather în meciul lor mult mediatizat. Adevărul este că Conor știa că nu va câștiga în conformitate cu regulile de box decât dacă va primi un pumn norocos. Acest lucru nu l-a împiedicat să declanșeze un război total asupra rețelelor sociale.

Conor a obținut cea mai bună lovitură pe Twitter, aducându-l pe Floyd Senior în amestec.Senior Floyd a fost un luptător excelent în timpul său, oferindu-i fără îndoială lui Floyd Junior un avantaj genetic. Tipul în cămașă roșie care pare că nu vrea să-i fie fotografiată adaugă un plus ciudat tweet-ului lui Conor.