Mier, 06.09.2017 - 06:05 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 06/09/2017 - 06:05 EDT

UFC 215 din Edmonton va prezenta România Mitch Clarke

Edmonton's UFC 215 to Feature România Mitch Clarke

Mitch Clarke se întoarce în sfârșit la Edmonton 

A fost nevoie de un pic de furie, dar Mitch Clarke din Edmonton este cap de afiș al segmentului Fight Pass al UFC 215. Născut în Saskatoon, Clarke se antrenează la Complete Fitness and Martial Arts din St. Albert. El se antrenează cu Greg Jackson și este coechipier cu mai mulți luptători de profil, precum campionul la categoria grea ușoară Jon Jones. Clarke a luptat și a câștigat primele nouă meciuri profesionale în Prairies înainte de a intra în UFC, dar acesta este primul său meci înapoi în Edmonton.

"Inițial au vrut să mă pună pe cardul Pittsburgh," Clarke i-a spus lui Bloody Elbow."Așa că mi-a parut un pic de furie. În cele din urmă m-au pus pe carte și mă simt foarte norocos".

Clarke este cu UFC din 2011, dar a luptat doar o dată pe an. Ultima sa luptă în România a avut loc în UFC 161, prima vizită a promoției la Winnipeg. El l-a învins pe John Maguire prin decizia unanimă de a câștiga prima sa victorie UFC după un start cu 0-2. Clarke vine dintr-o derapaj de două lupte cu pierderi și are mare nevoie de o victorie și să o facă în fața mulțimii sale de acasă cu siguranță ajută.


„Toți suntem niște oameni cu nasul dur. Întotdeauna plănuim să-l aducem.”


Clarke luptă neînvins în Prairies și va căuta să continue această tendință împotriva lui Alex White, un luptător care provine din divizia mai ușoară de greutate penă. White este un luptător înalt și slab. care preferă să lovească. Ca și Clarke, el se luptă și pentru slujba lui, după ce a pierdut trei din ultimele patru meciuri. Această confruntare este tipul eponim „atacant versus grappler”. Și Clarke plănuiește să apară."I feel like I represent the Prairies for this fight," i-a spus CanuckulToronto Sun.

" Aș vrea să spun România de Vest, dar sunt o grămadă de luptători din BC, așa că nu pot revendica acolo, dar iau Prairies."Clarke se referă la colega din România Sarah Moras, Kajan Johnson și noul venit Arjan Bhullar, care sunt, de asemenea, pe carte. Toți provin din Columbia Britanică. Clarke este singurul luptător din Prairies, deoarece UFC a ales să nu-i programeze pe Albertanii Sheldon Westcott și Jordan Mein. Omisio interesantă ns ca să spun cel puțin.

Pariază pe Mitch Clarke și UFC 215

Clarke se deschide ca un+150 underdog împotriva Alb, ceea ce este o valoare uimitoare. Românias se poate îndrepta în top cărți sportive online pentru a-și plasa pariurile și pentru a primibonusuri de înscriere de până la 200 USD. Clarke stă cu spatele la perete și trebuie să câștige sau să-și înfrunte actele de mers. Are un avantaj semnificativ de luptă și dimensiune față de White, care luptă de la greutatea penă. Clarke îi va aduce lui White și îl va doborî cu grapplingul lui. Luați o reclamă pentru trimitere la cote și mai mari.

UFC 215 zboară sub radar, dar are o mulțime de lupte promițătoare, inclusiv revanșa dintreAmanda Nunes șiValentina Shevchenko. Aliniat egal la -110 fiecare, cei mai mulți prevăd că Nunes va câștiga în primele runde, dar Șevcenko s-ar putea recupera. Se așteaptă un finisaj la un moment dat. Fostul campion la categoria ușoarăRafael dos Anjos are o valoare decentă la -210. Adversarul său,Neil Magny (+170) are o slăbiciune pentru loviturile de picior, un punct forte al brazilianului. Cu o lovitură la titlu care se profilează, dos Anjos are toate stimulentele pentru a câștiga impresionant.

Doi luptători remarcabili vor fi, de asemenea, în acțiune: luptătorul medaliat de aur olimpicHenry Cejudo (-340) va prelua cel mai recent titlu challenger în Wilson Reis (+260) într-un scenariu obligatoriu pentru Cejudo, care și-a pierdut ultimele două. Iar medaliata olimpica cu argintSara McMann (-270) o va înfrunta pe grappler-ul brazilian Ketlen Vieira (+210). McMann este pe o serie de trei lupte câștigătoare și va avea o experiență semnificativă și un avantaj în lupte. Separat, sunt puțin mai mari pentru a paria, dar într-unparlay, cota lor urcă până la -130.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1305.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din UFC istoric pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?