joi 27.07.2017 - 19:18 EDT
100$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 27/07/2017 - 19:18 EDT

Daniel Cormier vs Jon Jones UFC 214 Alegeri

Daniel Cormier vs Jon Jones UFC 214 Picks

Cormier vs Jones UFC 214 Fight Card

UFC 214 aduce continuarea mult întârziată laMMA cel mai mare meci de ranchiună. După prima lor luptă în UFC 182 la începutul anului 2015, calea către revanșă a fost printr-un rollercoaster. Jones a fost deposedat de titlul său și s-a confruntat cu un concediu pe perioadă nedeterminată. Cormier a câștigat centura. Revanșa a fost în sfârșit programată pentru UFC 197, când DC s-a retras. Și în sfârșit pentru UFC 200, când Jones a fost arestat de USADA. După mai bine de doi ani, cei doi sunt în sfârșit gata să se ciocnească.

Daniel Cormier vs Jon Jones UFC 214 Sports Interaction (SIA)

Cormier vs Jones Odds

În ciuda concedierii sale lungi și arătând ruginit în lupta lui de întoarcere de peste un an în urmă, Jones vine ca un favorit și mai mare decât meciul lor precedent.Cotel-au avut pe Jones aproape de favorit cu -240 în prima lor luptă, iar Jones are acum o tendință ascendentă de -250.

Publicul de pariuri vede această revanșă terminând cu rezultate similare, dar presupunem că ambii luptători sunt încă în aceeași formă ca atunci când s-au luptat sau că Jones este și mai bun acum.

Lupta de întoarcere a lui Jones împotriva lui Ovince Saint-Preux a părut neimpresionantă, dar OSP a fost diferit. potrivire stilistică cu Cormier. Jones a adoptat abordarea de a-și minimiza riscul și a luptat inteligent. Împotriva lui Cormier, el nu va fi la fel de calm, dar nu va deveni prea nesăbuit. Jones are deja planul de a-și învinge rivalul: menține lupta la raza lui și neutralizează-l când intră înăuntru.

Cormier are un tip de corp opus lui Jones. În timp ce luptătorul Greg Jackson are cea mai lungă rază în promovare, Cormier are o rază scurtă și chiar și luptătorii mai mici au rază mai lungă. Dar Cormier posedă un fundal puternic de lupte în Divizia I NCAA și o durabilitate incredibilă pentru a-și hărțui drumul, deși nu împotriva lui Jones. În ciuda faptului că nu avea aceleași acreditări de luptă, Jones l-a doborât pe Cormier de trei ori în primul lor meci și a umplut toate încercările lui Cormier, cu excepția uneia.

Ceea ce este nou este modul în care Jones se adaptează la un cadru ceva mai musculos. Jones s-a apucat de powerlifting în timpul liber și și-a crescut masa musculară cu destul de mult.

El face bine greutate, dar rezistența sa ar putea fi afectată. Jones l-a supraviețuit pe Cormier înainte, câștigând cu ușurință rundele campionatului. Cormier va trebui să-și îmbunătățească cardio-ul în timp ce a epuizat din cauza încercărilor sale constante de lupte. Va trebui să adopte o abordare mai măsurată și să găsească modalități de a fi mai eficient împotriva lui Jones din interior.

Jones pare chiar mai concentrat în această luptă decât înainte. Cormier l-a agravat pe fostul campion și asta va duce la căderea lui. El a aruncat totul împotriva lui Jones în prima luptă și a fost scurt, iar bărbia i-a fost lovită în luptele anterioare. Jones ar putea termina DC și chiar dacă este oarecum ruginit, tot ar trebui să câștige. Un pariu direct pe Jones va încasa și are totuși o valoare bună, dar aruncarea lui într-unparlay cu unii luptători mai jos ar putea fi calea de a merge aici. .

Cele mai bune alegeri UFC - 29 iulie 2017

UFC 214 este stivuit și include încă două meciuri de campionat înainte de evenimentul principal.Tyron Woodley (-210) își apără centura de greutate welter împotriva grapplerului de neoprit Demian Maia. Brazilianul a câștigat șapte la rând, toate prin grappling. Woodley a mai fost depășit înainte, dar are un avantaj izbitor. Maia este o rață așezată pe picioare. Woodley are o apărare de 91% la eliminare și este puternic în clinch. El va neutraliza luptele Maiei și îl va lăsa deoparte, mai ales când Maia începe să se estompeze. A juca Woodley cu Jones este cotă pară (+100). Valoare mare.

A treia luptă pentru titlu prezintă mașina de distrugereCyborgul Justino (-1200) ca favorit masiv împotriva Tonyei Everger. Cyborg i-a distrus pe toată lumea, dar nu s-a confruntat cu un râșnitor dur precum Everger. Există un potențial de supărare aici dacă Everger îl poate macina pe Cyborg, dar ea este într-un dezavantaj de dimensiune. Pariul direct pe Cyborg este o prostie, dar adăugarea ei la un parlay poate îndulci afacerea. Pari sportive de asemenea permite jucătorilor să parieze. orice mod doresc, cum ar fi prop bets. Pariarea lui Cyborg pentru a câștiga prin T/KO reduce cota la -615 pentru început.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Daniel Cormier vs Jon Jones (Lupta la campionatul UFC la categoria grea ușoară)
 • Tyron Woodley vs Demian Maia (Lupta la campionatul UFC la categoria welter)
 • Cyborg vs Tonya Evinger (Lupta la campionatul feminin UFC de greutate penă)
 • Robbie Lawler vs Donald Cerrone
 • Jimi Manuwa vs Volkan Oezdemir

Preliminar Card (TSN 5, 20:00 ET)

 • Ricardo Lamas vs Jason Knight
 • Aljamain Sterling vs Renan Barao
 • Brian Ortega vs Renato Moicano
 • Andre Fili vs Calvin Kattar

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 18:30 ET)

 • Alexandra Albu vs Kailin Curran
 • Eric Shelton vs Jarred Brooks
 • Josh Burkman vs Drew Dober

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1333 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1343.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța ca șiurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?