Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?
Știri UFC

Conor McGregor a stabilit un nou record Record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate?

Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat cu Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un nou record?

Conor a revenit în Octogon pentru prima dată de când a fost lovit de Khabib Nurmagomedov în octombrie 2018. La fel ca lupta împotriva lui Jose Aldo, Conor a încheiat lupta în modă spectaculoasă în mai puțin de un minut.

 

Irlandezul a luat meciul în doar 40 de secunde, conectându-se cu o serie de mișcări unice și, în cele din urmă, l-a pus pe veteranul UFC Donald Cerrone cu o lovitură de cap bine plasată. El a controlat de acolo, pumni dominanti asupra lui Cerrone, ducându-l să ia victoria prin TKO.

 

UFC 246 a marcat prima luptă a irlandezului la greutatea penă de la victoria din 2015 asupra brazilianului Aldo.

 

„Sunt primul luptător din istoria UFC care a obținut o victorie prin knockout la greutatea penă, ușoară și welter”, a spus McGregor. „Sunt foarte, foarte fericit. Sunt foarte mândru”, a spus McGregor.

 

O performanță impresionantă și una pe care Conor ne va continua să ne hrănească forțat în următoarele luni. Dar este adevărat?

 

Se pare că actualul UFC mijlociu Jared Cannonier deținea deja recordul. Texanul este o bestie și un număr KO câștigă la categoria grea, ușoară și la 185 de lire sterline. Cannonier l-a eliminat pe Cyril Asker în 2016. El a continuat să-l elimine pe Nick Roehrick în finala Ultimate Fighter și, mai recent, la categoria mijlocie, i-a eliminat pe David Branch, Anderson Silva și Jack Hermansson.

 

Prima sa victorie în 15 luni și acum va avea o serie de confruntări din care să aleagă pentru următoarea sa luptă, luptători precum Nate Diaz și Justin Gaethje deja îl cheamă.

 

Recordul său este acum la22-4, inclusiv 19 knock-out.

 

Tehnica și agresivitatea lui Conor în interiorul Octogonului sunt potrivite pentru a-și elimina adversarii. Se mândrește cu o gamă largă de lovituri și moduri neortodoxe de a-și ataca adversarii. L-am văzut pe Dubliner conectându-se cu un număr de umeri la fața de la clinch, care părea să le zguduie pe Cerrone.