Vri 28.07.2017 - 11:08 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 28/07/2017 - 11:08 EDT

Defalcarea cât valorează Floyd Mayweather

Breaking Down How Much Floyd Mayweather is Worth

Fie că este iubit sau urât, majoritatea ar fi de acord cu Floyd Mayweather este unul dintre cei mai deștepți sportivi ai boxului. Nu posedă cel mai bogat vocabular sau filozofii, dar și-a maximizat potențialul de câștig într-un sport în care a avea abilități mari nu este suficient.

Născut într-o familie de boxeri, Mayweather era deja un minune în devenire. când a luptat pentru prima sa luptă profesionistă la vârsta de 19 ani, dar puțini au prevăzut suma uluitoare de bani pe care o va câștiga.

Mayweather's Rise to Riches 

Mayweather se mândrește că este cel mai deștept boxer. Pe lângă un record de neînvins 49-0, Mayweather a făcut-o cu un risc cât mai mic și cu cât mai mulți bani posibil. Mayweather a câștigat 33 de lupte consecutive înainte de a primi primul său meci pay-per-view: împotriva slugger-ului favorit al fanilor Arturo Gatti în iunie 2005. Lupta a atras 365.000 de cumpărări, iar Mayweathera câștigat 3,2 milioane de dolari , care este o picătură pentru el astăzi, dar ar fi începutul creșterii sale constante a veniturilor. El avea să câștige 8 milioane de dolari împotriva lui Baldomir, apoi a câștigat „superfight-uri” care l-au stabilit drept regele banilor boxului.

„Luptele pe bani” au început împotriva marelui boxului Oscar De La Hoya, care a devenit Cel mai profitabil meci de box vreodată cu peste 2,4 milioane de achiziții PPV și venituri de 130 de milioane de dolari generate. Mayweather a câștigat 25 de milioane de dolari și încă 25 de milioane de dolari în următorul său meci PPV împotriva lui Ricky Hatton. Mayweather a început o scurtă pensionare, dar a câștigat opt ​​cifre în fiecare luptă din 2007 înainte. A spart din nou banca și câștigurile sale cu peste 100 de milioane de dolari în total împotriva lui Canelo în 2013. Acest lucru l-a stabilit pentru cea mai mare zi de plată din box vreodată.

In what was deemed the "Fight of the Century", the highly-anticipated bout against fellow boxing superstar Manny Pacquiao shattered his own PPV record with 4.6 million buys and 500 de milioane de dolari în venituri thanks to an increased PPV price. That the fight didn't live up to its hype is irrelevant. Mayweather handily defeated Pacquiao by unanimous decision and a câștigat 220 de milioane de dolari. În schimb, superstarul NBA Tim Duncan a câștigat mai puțin în cariera sa de 18 ani cu Spurs (la acea vreme ). Mayweather și-a făcut moneda, dar aceasta a fost doar în ringul de box.

Ventures Beyond Boxing

În urma luptei sale împotriva lui Hatton în 2007, Mayweather a luat o pauză din box și a avut o scurtă perioadă în WWE. Mayweather a apărut la No Way Out PPV și a avut o ceartă cu Big Show, culminând cu un meci (pe care l-a câștigat) în Wrestlemania, carese spune că i-a plătit 20 de milioane de dolari.|| |689

A list of his assets also include a five-bedroom house in Miami Beach, Florida valued at $7.7 million, a Vegas strip penthouse (1.8 million) and a set of sports cars with values that total $14.5 million.

In 2015 alone, Mayweather banked $15 million from endorsements from the likes of FanDuel and Burger King and additional revenue from his promotion's, The Money Team (TMT), merchandise sales. He banked at least 300 de milioane de dolari numai în acest an. Dacă Mayweather nu s-ar fi implicat în probleme legale, ar fi obținut mai multe acorduri de aprobare de cel puțin 100 de milioane de dolari. Aremulte aventuri care se întind la muzică, divertisment și îmbrăcăminte prin TMT. Și este gata să câștige și mai mulți bani într-o nouă super-luptă împotriva superstarului MMA McGregor.

  Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri

  Și încă cel mai bogat luptător al boxului din lume 

  Câștigă sau pierde, Mayweather are doar reputația de pierdut. El esteraportat pentru a pune în buzunar cel puțin 100 de milioane de dolari în lupta sa împotriva lui McGregor, unde se poate consolida ca cel mai mare luptător de premii. Mayweather și-a valorificat abilitățile cu o personalitate foarte comercială: un boxer nerăbdător și deschis, cu talent de a intra atât în ​​capul adversarului, cât și al fanilor.

  A devenit mai mult decât un boxer. Era o icoană. Abilitatea sa neobișnuită de auto-marketing și priceperea în afaceri i-au condus la succes. Nu-i rău pentru cineva care se luptă cu alfabetizarea.

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1297.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  UFC News - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Odată cu victoria lui asupra „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?