Mar, 08.08.2017 - 06:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 08/08/2017 - 06:33 EDT

Michael Bisping vs Georges St-Pierre se pregătesc pentru UFC 217

Michael Bisping vs Georges St-Pierre Set for UFC 217

Bisping vs St-Pierre UFC Fight Previzualizare

Lunga așteptare s-ar putea să se încheie în sfârșit, deoarece White a confirmat, la începutul săptămânii trecute, că fostul campion UFC la categoria welter esteîncheind oficial pensionarea de aproape patru ani. St-Pierre stepped down from the UFC late in 2013 following a controversial title defense against Johny Hendricks. In those four years, the UFC underwent drastic changes including a new sponsorship deal with Reebok and USADA drug testing. Bisping, on the other hand, became the champion in epic fashion.

Georges St-Pierre vs Michael Bisping Bodog
Bisping vs GSP Odds at Bodog

White speră să programeze super-lupta cândva în jurul UFC 217 pe 4 noiembrie în revenirea promoției la New York. Cu statutul lui Conor McGregor încă în limbo, această luptă va fi cea mai mare luptă pe care UFC o poate rezerva pentru emblematica Madison Square Garden. Bisping și GSP nu au aceeași atracție ca și McGregor, dar britanicul este un expert în promovarea luptei, în timp ce întoarcerea lui St-Pierre va face cu siguranță câteva titluri principale, mai ales că s-a retras în plină experiență.

Nu sunt atât de multe detalii în ceea ce privește lupta, dar este de așteptat să aibă loc la 185 și ar putea fi pentru titlul lui Bisping la categoria mijlocie. GSP caută, în esență, să devină un campion UFC în două divizii și ar putea fi doaral patrulea luptător care realizează această ispravă. Luptătorul Tristar a luptat doar la greutatea welter toată cariera sa și discuțiile despre lupta cu Anderson Silva în trecut nu s-au apropiat niciodată de nimic. Dar, după o absență îndelungată și un dușman familiar, St-Pierre face saltul.

Cu St-Pierre însă, nu este niciodată un lucru sigur. România trebuia să se întoarcă în această vară, dar a fost amânată din cauza unei răni la ochi și testarea antidrog USADA ar putea arunca o altă cheie în vitezele UFC. Bisping a ales apoi să se opereze la genunchi și aparent a așteptat GSP în timp ce Robert Whittaker și Yoel Romero luptau pentru titlul interimar la categoria mijlocie. Contele a apărat centura o singură dată de când a câștigat-o vara trecută și nu a luptat aproape un an.

Bisping sau St-Pierre: Who's Your Pick?

Bisping a fost deschis ca a+130 underdog împotriva St-Pierre (-160) și până acum publicul a pus bani pe britanic din motive întemeiate. Bisping este cel mai mare luptător care a luptat ca greutate ușoară.

El este, de asemenea, notoriu de greu de înlăturat, după cum au aflat luptători din Divizia I NCAA precum Chael Sonnen și Dan Henderson. Bisping se află, de asemenea, pe cea mai tare serie a carierei sale, după ce a câștigat cinci la rând, inclusiv victorii în fața lui Anderson Silva și Luke Rockhold, de la care a câștigat centura.

St-Pierre, pe de altă parte, ar putea fi ring rugină, deoarece nu a mai luptat competitiv de aproape patru ani. De asemenea, nu a luptat ca greutate mijlocie și adăugând că greutatea suplimentară poate necesita o perioadă de adaptare, așa cum a aflat McGregor în lupta sa la categoria welter.

De asemenea, este greu de spus care este motivația lui St-Pierre, dar mai puțin. decât nu va face bătrânul obsedat St-Pierre împotriva, probabil, cea mai grea luptă din cariera lui. Bisping este o luptă grea pentru orice stil și va fi și mai dur acum că este campion.

Frumusețea despreUFC este cât de imprevizibilă este este. Aceasta poate părea o veste proastă pentru pariorii cu cretă care doresc să câștige bani rapid pe „pariuri sigure”, dar există o mulțime de profit de făcut și pentru cei care nu sunt interesați. România poate accesa site-uri de pariuri online pentru a afla cele mai recente cote și știri UFC. Luptele ca acestea sunt unice și oferă o mulțime de divertisment și valoare pentru pariuri.Bonusurile de înscriere sunt disponibile și pentru jucătorii noi, ceea ce face distractiv și ușor să intri în pariuri MMA.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1298.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este o înregistrare nouă?