Vi 03.11.2017 - 21:44 EDT
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 03/11/2017 - 21:44 EDT

UFC 217: Bisping un pariu solid pentru a șoca St-Pierre

UFC 217: Bisping a Solid Bet to Shock St-Pierre

Bisping vs St-Pierre Fight Card & Picks

Povestea lui Bisping este o adevărată poveste de nenorocit. Cel mai bun luptător al Angliei UFC a fost o amenințare constantă pentru titlu, dar a pierdut constant lupte mari. Bisping a fost unul dintre cei mai de încredere luptători ai UFC pe care să parieze sau împotriva: înainte de 2016, toate meciurile sale, cu excepția uneia, s-au încheiat cu câștigarea favorită. Singurul lucru aberant a fost pierderea deciziei în fața defavorabilului Tim Kennedy. De când a intrat Agenția SUA Anti-Doping (USADA), Bisping și-a îndeplinit, întâmplător, visul de campionat și a devenit un underdog de două ori.

Contele a fost de +590 în victoria lui supărată în campionat în fața lui Luke Rockhold și a fost +240 împotriva legendei braziliene Anderson Silva. În timp ce ambele supărări au fost monumentale, Bisping s-a deschis din nou ca un underdog +135 la St-Pierre care se întoarce. De atunci, liniile s-au uniformizat la-115 bucata datorită acțiunii puternice care a venit asupra lui Bisping. Dar ținând cont de statutul său de nezdruncinat de „portar”, fanii și analiștii se sprijină în continuare pe St-Pierre. Dar o fac pe riscul lor.

Bispingul este un pariu solid nu doar pentru a-l învinge pe St-Pierre. Dar pentru a-l elimină.

UFC 217 Bisping vs St-Pierre

Șansele au ca Bisping să câștige prin T/KO la +270. Acesta este un pariu bunprop bet de adăugat pentru susținătorii Bisping, deoarece Brit a subestimat puterea de lovitură, în ciuda faptului că a fost la egalitate pe locul patru în UFC, cu 10 T/KO finalizări. Cheia victoriei lui Bisping sunt reziliența, apărarea la demontare (64,58%) și capacitatea de a se ridica în picioare, în cazul în care St-Pierre îl duce în cele din urmă la pământ.

Unele statistici favorizează St-Pierre, în special pierderile lui Bisping în fața luptătorilor de nivel înalt precum Chael Sonnen și Rashad Evans. Chiar și Tim Kennedy l-a manipulat pe Bisping timp de cinci runde. St-Pierre este, fără îndoială, cel mai bun luptător de MMA și și-a dominat toți adversarii cu luptele. Diferența de dimensiune nu va fi atât de semnificativă pe cât cred majoritatea. St-Pierre este de aceeași dimensiune cu Kennedy care a dominat Bisping. Dar concedierea de patru ani va fi ceva de depășit pentru St-Pierre.

Rugina inelului poate fi sau nu un lucru în special pentru St-Pierre, care se menține constant în formă prin antrenamentul său de gimnastică. Fostul campion nu s-ar fi întors decât dacă s-ar fi simțit pregătit. Cu toate acestea, la 36 de ani și după ce a suferit atât de multe daune în ultimele sale lupte (349 de lovituri cu capul absorbite doar în ultimele sale trei lupte), St-Pierre ar putea fi mai uzat de magazine pe care și-ar dori să recunoască.

Combinația dintre concedierea îndelungată, vârsta, bărbia decolorată și lupta la clasa de greutate pentru prima dată în carieră va fi prea mult pentru a depăși chiar și marele St-Pierre. Bisping a absorbit și o mulțime de daune, dar continuă să aplice presiune înainte, în ciuda faptului că este rănit vizibil. Bisping aterizează 4,44 lovituri semnificative pe minut, comparativ cu 3,77 de la St-Pierre.

St-Pierre poate câștiga două din primele trei runde, dar contează pe Count pentru a reveni în rundele campionatului, deoarece St-Pierre începe să se estompeze. Odată ce St-Pierre gustă și puterea lui Bisping, el s-ar putea „lupta în panică”, permițându-i lui Bisping să-și apere mai bine doborările și să-l forțeze pe St-Pierre să fie în defensivă. Judecătorii tind să-l favorizeze pe Bisping pentru că este cel mai activ luptător.

Veniți pe 4 noiembrie, live la un Madison Square Garden cu sold-out, Bisping va face istorie UFC devenind primul luptător care a învins atât Silva, cât și St-Pierre.

UFC 217: Cele mai bune pariuri

Cody Garbrandt (-190) își apără centura de greutate bantam împotriva fostului prieten devenit rival amar, T.J. Dillashaw (+150), care luptă pentru a-și recupera titlul.

Amândoi luptători sunt în plină experiență și sunt atacanți incitanți. Garbrandt este boxerul mai priceput și are un raport T/KO de 82%. L-a făcut pe fostul campion Dominick Cruz să pară prost cu boxul său. Dillashaw a pierdut în fața lui Cruz, dar are un avantaj de doi inci.

Acest meci se sprijină pe Garbrandt din două motive: calmul lui și boxul său. Dillashaw, cu toate lăudatul lui lovitură bazată pe mișcare, tinde să-și sufle rece și să devină neglijent. Acest lucru nu i se va întâmpla lui Garbrandt, deoarece ar trebui să-și despartă fostul coechipier.

UFC 217 Bisping vs St-Pierre 1

Un frumosparlay poate fi făcut și cu campioana feminină la greutatea paie Joanna Jedrzejczyk (-650) și Stephen Thompson (-170) pentru a îndulci șansele la -120.

Jedrzejczyk o va depăși pe periculoasă Rose Namajunas (+410) folosindu-și apărarea de kickbox și grappling pentru a neutraliza adversarul, în timp ce Thompson își va folosi karate-ul magistral pentru a controla lupta împotriva unui joc Jorge Masvidal (+ 135).

Fanii se pot îndrepta cătrecase de pariuri online pentru a-și plasa pariurile, disponibile în toate tipurile de formate de pariuri. Profită debonus de înscriere de până la 250 USD.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Campionatul mijlocii (185 lbs): (C) Michael Bisping (-115) vs Georges St-Pierre (-115)
 • Campionatul la greutatea gală (135 lbs): (C) Cody Garbrandt (-190) vs #2 TJ Dillashaw (+150)
 • Campionatul feminin la greutate paie (115 lbs): (C) Joanna Jedrzejczyk (-650) vs #4 Rose Namajunas (+410)
 • Welterweight (170 lbs) : #2 Stephen Thompson (-170) vs #4 Jorge Masvidal (+135) 
 • Greutate mijlocie (185 lbs): Johny Hendricks (+205) vs Paulo Borrachinha (-280)

Preliminary Card (TSN 5, 8 PM ET)

 • Greutate ușoară (155 lbs): James Vick (+150) vs Joseph Duffy (-195)
 • Greutate grea (265 lbs): Walt Harris (-375) vs Mark Godbeer (+265)
 • Greutate grea ușoară (205 lbs): #6 Ovince Saint Preux (-180) vs #7 Corey Anderson (+140)
 • Welterweight (170 lbs): Randy Brown (+105) vs Mickey Gall (-130)

Carte preliminară (UFC Fight Pass, 6:30 PM ET)

 • Heavyweight ( 265 lbs): #9 Aleksei Oleinik (+260) vs #12 Curtis Blaydes (-365)
 • Light Heavyweight (205 lbs): Michael Oleksiejczuk (+330) vs Ion Cutelaba (-480)|| |726
 • Featherweight (145 lbs): Aiemann Zahabi (+135) vs Ricardo Ramos (-175)

*Notă: toate cotele de pariere sunt de la SportsInteraction

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  Știri UFC - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a fost capabil să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1304.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?