Vineri, 25.08.2017 - 13:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 25/08/2017 - 13:33 EDT

Mayweather vs McGregor: Cea mai mare plată vreodată la pariuri sportive?

Mayweather vs McGregor: Biggest Sports Betting Payout Ever?

La o baie de sânge pentru pariuri

Ai auzit vreodată de remuşcările cumpărătorului? Ei bine, chiar acum avem ceea ce am putea spune este „Remușcarea Bookie’s”. Când Conor McGregor l-a provocat pe Floyd Mayweather la o luptă de box, majoritatea oamenilor au râs de idee. Aproape toți fanii de box și expertii nu i-au dat nicio șansă.

Chiar majoritatea fanilor UFC și MMA s-au refuzat. La urma urmei, cum ar putea un luptător, nu un boxer, care tocmai a apărut pe scena în urmă cu patru ani, să-l învingă pe cel mai mare boxer al timpului său? Este ridicol. Este absurd. E o nebunie! Dar s-ar putea să se întâmple. Și de asta se tem casele de pariuri sportive. Mayweather ar putea avea porecla de „Bani”, dar McGregor este cel care a atras banii.

Primul campion în dublă divizie al UFC a deschis ca un underdog +1100, dar cu 90% din bani care i-au venit, el este a scăzut la +350. Chiar dacă banii vin cu întârziere pe Mayweather, casele de pariuri precumBet365 proiectează pierderi masive în cazul în care McGregor renunță la ceea ce aparent imposibil.


„McGregor nu mai este șansa de 19/9 care era când am deschis piața cu o victorie timpurie a irlandezului, care deja atingea datorii de câteva milioane de lire.”


Steve Freeth de la Bet365. a spus în săptămâna anterioară,"Am pierdut peste 1 milion de lire sterline când străinii Bellew și Fury au învins-o pe Haye și, respectiv, Klitschko, dar am depășit cu mult aceste cifre cu o săptămână până la meciul din Las. Vegas."

Caserii de pariuri nu l-au subestimat doar pe McGregor. Au subestimat încrederea publicului în irlandez, în special în legiunile sale de fani. Oriunde merge McGregor, ei merg și orice ar spune sau face el, toți cred în asta. McGregor este un „cult al personalității” și este greu să te cert cu un luptător care și-a înlăturat pe toți adversarii săi UFC, cu excepția unuia, inclusiv cea mai rapidă victorie în campionat din istoria UFC în fața lui Jose Aldo, omul expert susținând că este cel mai bun greutate penă înainte de McGregor.| ||680

The "house always wins" is a common saying in the world of gambling so a McGregor victory may just further grow his legend and endear him to his rapidly growing popularity. Anything is possible with McGregor and oddsmakers may pay a heavy price for making the same mistakes McGregor's foes did: underestimating him. For their sake, Mayweather better not do the same.


Bet365 Sportsbook Cash Out


Other Times Sportsbooks Got Wrecked

O victorie a lui McGregor va fi un rezultat uimitor atât pentru fanii săi, cât și pentru cei care pariază pe el, dar se va simți ca noaptea unei execuții pentru casele de pariuri. Cel puțin, nu mulți dintre ei s-au odihnit bine în ultima vreme. Dar dacă McGregor va câștiga, aceasta nu va fi prima dată când casele de pariuri sportive vor fi incluse pe liniile de pariuri. De fapt, s-a întâmplat în ultimii ani.

Cu un an în urmă, Leicester City a reușit, probabil, cea mai mare poveste de nenorociți din istoria sportului. Longshot-urile au devenit doar a doua echipă non-big five care a cucerit campionatul Premiere League. Clubul a avut un scor uriaș de 5000-1, aceeași șansă pe care unii case de pariuri le-au dat lui Kim Kardashian să câștige președinția SUA! Joshua Robinson de la Wall Street Journala raportat Casele de pariuri sportive din Marea Britanie au pierdut până la 15 milioane de dolari doar cu o singură carte și servește drept o poveste de avertizare pentru viitorii creatori de linie.

A fost un scenariu diferit în urmă cu doi ani, când un mic eveniment UFC Fight Night a văzut o victorie fără precedent de 10 din 11 defavorizați. O casă de pariuri sportive raportată pierde până la un milion de dolari, o parte din aceasta fiind mersă la un singur pariu parlay de 1 USD care a încasat 48.000 USD. Pierderea a fost atât de semnificativă încât cartea a fost pesimistă în ceea ce privește profitul pentru întregul an și era abia februarie.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Românias ar Sunt uriașiSusținători McGregor și alcătuiesc o parte solidă a pariorilor care au renunțat la linia lui McGregor. Cu minunate pari sportive online care se adresează României, care oferă și bonusuri de înscriere de până la 200 USD, nu este de mirare atât de mulți renunță la scumpeleloterii provinciale pentru această opțiune mai bună. Este grozav să fii singura persoană din cameră care să aleagă un nefavorabil, dar te va simți mult mai bine dacă asta ar veni cu un salariu gras. Acum este cel mai bun moment pentru a intra în acțiune.

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1297.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caUrmtoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?