Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bellator 206: Rory Macdonald vs Gegard Mousasi Odds

Bellator 206: Rory Macdonald vs Gegard Mousasi Odds

Macdonald (+165) poate fi favoritul dintre România, dar nu conform cărților. Are cele mai mari șanse de nefavorabil în cariera saMMA, deoareceMousasi (-225) este cel mai mare și mai experimentat luptător care are o serie de șapte lupte câștigătoare.

Sfaturi de pariuri

Ce trebuie să știi

Luptători din diviziile mai ușoare din Confruntările „campion vs campion” sunt 2-0 în ultimele două lupte. Atât Daniel Cormier, cât și Conor McGregor au câștigat, iar Rory Macdonald va căuta să facă 3-0.

Macdonald (C) VS Mousasi (C)
+165 -225|| |687
 România Țara Olanda
20-4-0 Record 44 -6-2
29 Vârsta 33
6'
Înălţime 6'2"
170 Greutate 185
Ortodox Poziție Ortodox
76" Reach 76"
41" Leg Reach|| |747 42"

În timp ce atât Macdonald, cât și Mousasi au o rază similară, Mousasi este luptătorul mai puternic. Olandez-armeanul a luptat la categoria grea ușoară și chiar a învins câțiva luptători la categoria grea. De asemenea, lovește mai puternic și are 24 de victorii T/KO (mai mult decât Macdonald are victorii totale), inclusiv cinci din ultimele șase victorii ale sale.

Mousasi este, de asemenea, mai bun la lovitură. Are o parte din cel mai clar box și precizia lui este, de asemenea, un Motivul principal pentru care are multe victorii prin knockout. Alternativ, se poate lupta și l-a folosit pentru a îndepărta alți atacanți periculoși, chiar dacă a fost capabil capabil să-i depășească. El este unul dintre cei mai deștepți luptători din MMA.

Macdonald are, de asemenea, un IQ de luptă ridicat și este, de asemenea, versat în toate disciplinele MMA. I-a întrecut pe luptători și i-a supus atacanților. Dacă un luptător are o slăbiciune, o va exploata. Mousasi și-a îmbunătățit apărarea la lupte, dar este singura cale pe care Macdonald o poate folosi pentru a-l învinge.

 

Deși Macdonald are mai multe modalități de a câștiga această luptă, lovitura lui Mousasi este de departe cea mai mare. instrument periculos aici. Campionul la categoria mijlocie și-a îmbunătățit constant și luptele și va fi gata să apere cele mai multe încercări de eliminare a lui Macdonald. Dar dacă această luptă este pe picioare, Mousasi va lumina România.

Predicție: Într-o ciocnire între doi luptători de elită MMA care pot face totul, Lovirea lui Mousasi va face diferența.Macdonald s-a luptat și cu atacanții de elită în trecut. În timp ce lupta va fi disputată îndeaproape pentru a începe, Mousasi va trage pe fața lui Macdonald și va câștiga o decizie a judecătorilor sau un TKO târziu.

Recordul nostru: 18-9

Gegard Mousasi

Cote Bellator 206 - Interacțiune sportivă

-225

Cote Bellator 206: Macdonald vs Mousasi Trends & Tidbits

Banii au venit repede pentru Mousasi, care nu a pierdut nicio luptă în ultimele șapte lupte, deși favoritul la nivel național, Macdonald a primit sprijin în ultima vreme. Așteptați-vă ca pariurile să vină în mod constant pentru ambele părți până la luptă.


  • Macdonald a deschis la +160 și linia sa a fost pariată cu 12,2% de când
  • Mousași a deschis la -200 și linia sa a fost pariată cu 6,8% de când
  • Aceasta este prima dată când Macdonald a deschis ca un underdog din 2011 (față de Nate Diaz în UFC 129)
  • Mousasi are 5-0 în ultimele sale cinci lupte când a deschis ca favorit
  • Luptele nu au mers la decizie în cinci dintre ultimele șase lupte ale lui Mousasi

Cele mai bune pariuri sportive online pentru Bellator/MMA

Bellator a devenit rapid un concurent decent pentru UFC în termeni de a oferi acoperire MMA, în special în rândul fanilor înrădăcinați din România. Macdonald-Mousasi va fi cea mai mare luptă din acest weekend, iar aceste casete de pariuri sportive online sunt ocupate să aducă servicii pentru România de pretutindeni, oferind cele mai bune linii de pariuri MMA.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive