joi, 01.06.2017 - 18:08 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 01/06/2017 - 18:08 EDT

Prodictii UFC 212: Aldo vs Holloway Fight Card, cote, alegeri

UFC 212 Predictions: Aldo vs Holloway Fight Card, Odds, Picks

Aldo vs Holloway Fight Card

UFC campionatul de greutate penă are la fel de multă valoare pe cât o centură falsă nu are rost pentru UFC 212, care aduce o confruntare stilistică fantastică între campion Jose Aldo și campionul interimar Max Holloway. Aldo a fost promovat campion după ce campionul de atunci Conor McGregor a pierdut centura, în timp ce Max Holloway a câștigat centura interimară.

Fight Card UFC 212 ALDO vs HOLLOWAY

Aldo vs Holloway Fight Card

Predicție TBD Sports Interaction (SIA)

Înfrângerea de 13 secunde a lui Aldo în fața lui McGregor îi va bântui pentru totdeauna moștenirea, dar nu ar trebui să-i diminueze restul carierei. Brazilianul a rămas neînvins timp de un deceniu și a distrus fiecare luptător cu care s-a confruntat. Aldo și-a combinat puternicul Muay Thai cu o apărare inexpugnabilă la demontare (93%) și și-a sfâșiat adversarii metodic și vicios. În afara lui McGregor, niciun luptător nu putea sta cu Aldo în picioare. Iar la 30 de ani, Aldo este încă în plină experiență.

Tânărul Max Holloway are doar 25 de ani și este deja campion UFC, la aceeași vârstă pe care o avea Aldo când a debutat în UFC ca campion inaugural la greutatea penă.

Hawaianul se mândrește cu o serie de victorii de 10 lupte cu șapte finalizări. Luptătorul slăbănog s-a îmbunătățit treptat cu fiecare luptă, iar stilul său de lovitură cu volum mare (5,67 lovituri aterizate pe minut), combinat cu agresivitatea lui rapidă, îl face o adevărată amenințare pentru Aldo.

Aldo are Muay Thai mai ascuțit și grappling și Holloway nu s-a confruntat cu calibrul de atacant care este. Cu toate acestea, capacitatea lui Holloway de a schimba pozițiile și de a lupta eficient de la southpaw, o poziție cu care s-a luptat Aldo, va fi factorul lui x. Cu condiția ca Holloway să neutralizeze loviturile de picior ale lui Aldo, să se descurce în clinch și să umple debararile, el poate depăși campionul la o decizie strânsă. La plus bani, el este pariul potrivit.

Max Holloway (+120) SportsInteraction

Cele mai bune alegeri UFC - 3 iunie 2017

Deșimajoritatea caselor de pariuri sportive au aliniat evenimentul cu favoriți de top, există bani de câștigat cu puțină strategie.Claudia Gadelha (-350)este a doua cea mai bună din divizie, iar stilul ei sufocant de wrestle-box va fi prea mult pentru talentata kickboxer Karolina Kowalkiewicz.

Ea este o luptătoare solidă pentru a paria. Un alt favorit, Antonio Carlos Junior (-250) are un meci favorabil împotriva lui Eric Spicely. Campioana mondială Brazilian Jiu-Jitsu este grappler superior și se află pe pământul de acasă. Pariarea fiecăruia individual este costisitoare, dar unparlay reduce cota la -125. De mare valoare! Urmăriți videoclipul de mai jos dacă nu sunteți familiarizat încă cu pariurile parlay.

De obicei, există mari supărări cu cărțile braziliene. Nu căutați mai departe decât barnburnerul dintre Paulo Borrachinha șiOluwale Bamgbose (+225). Borrachinha este un favorit considerabil. în ciuda lipsei sale de experienţă. Dacă luptă inteligent, îl va duce pe Bamgbose la pământ, dar sunt șanse să schimbe lovituri. La +225, este o aruncare bună de zaruri pentru Bamgbose să-l prindă pe Borrachinha primul.

Beltran (+120) este un dezamăgit neobișnuit împotriva noului venit Alcantra. Mexicanul este mai experimentat și are lovituri decente, în timp ce Alcantra are o apărare poroasă și ar putea fi în fața unui hoop.

Cartea principală (PPV, 22:00 ET)

 • Jose Aldo (c ) vs Max Holloway (ic) (Unificarea campionatului UFC Featherweight)
 • Claudia Gadelha vs Karolina Kowalkiewicz
 • Vitor Belfort vs Nate Marquardt
 • Paulo Borrachinha vs Oluwale Bamgbose
 • Erick Silva vs Yancy Medeiros

Cartea preliminară (TSN 5, 20:00 ET)

 • Raphael Assuncao vs Marlon Moraes
 • Antonio Carlos Junior vs Eric Spicely
 • Johnny Eduardo vs Matthew Lopez
 • Iuri Alcantara vs Brian Kelleher

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 5:45 PM ET)|| |759

 • Viviane Pereira vs Jamie Moyle
 • Luan Chagas vs Jim Wallhead
 • Marco Beltran vs Deiveson Alcantara

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||1356.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  UFC News - 22/01/20
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC care a câștigat prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?