Miercuri 26.07.2017 - 06:52 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 26/07/2017 - 06:52 EDT

49-0 - Este Mayweather CAPRA?

49-0 - Is Mayweather the G.O.A.T.?

Cariera lui Floyd Mayweather

Floyd Mayweather Jr is certainly the most successful boxer of the modern era, and his professional record currently sits at a perfect 49-0, equal with another all time great fighter in Rocky Marciano. The upcoming fight against Conor McGregor presents a great opportunity for Floyd to reach a record of 50-0, and he is widely tipped to achieve this feat.

De-a lungul carierei sale profesionale care a început peste 20 de ani. în urmă, Mayweather a întâlnit o listă de nume mari și campioni mondiali. Are un record de 26-0 în luptele pentru titlul mondial, a câștigat cincisprezece campionate mondiale și campionatul liniar în patru clase de greutate diferite. Din cele 49 de victorii ale sale, 29 au fost decise prin knockout. Celelalte 23 au fost victorii prin decizie.

Mayweather este la fel de faimos pentru auto-promovare ca și pentru luptele sale și a jucat în mai multe lupte cu plata per vizionare cu bani mari de-a lungul carierei sale. .

Cea mai mare a fost, fără îndoială,lupta lui împotriva lui Manny Pacquaio, denumită „Lupta secolului, care a atras aproximativ 4,6 milioane de telespectatori. Până în prezent, a jucat în șaisprezece meciuri cu plata pe vizionare, câștigând venituri estimate la 1,3 miliarde de dolari.

Dacă îl întrebi pe bărbat însuși, Floyd ți-ar spune că este cel mai mare din toate timpurile, sau pur și simplu balansează-și cămașa TBE, ceea ce indică acolo că cu siguranță nu îi lipsește încrederea în sine. Dar, deși de succes în epoca modernă, este greu să facem același argument atunci când discutăm despre boxeri de-a lungul istoriei. Ar fi fantastic să vedem dacă Mayweather, un luptător defensiv atât de fantastic, se întâlnește cap la cap cu unii dintre cei mai mari boxeri ai altor generații. Deși aceasta nu este o posibilitate, enumerăm unele dintre cele mai bune din istorie și cum se compară cu The Money.

Campioni neînvinși

Așa cum am menționat mai sus, Rocky Marciano împărtășește recordul emfatic de 49-0 în meciurile profesioniste și este considerat pe scară largă unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor.

El este cel mai bine cunoscut pentru recordul său emfatic de 87,75%, unul dintre cele mai mari rapoarte de până acum. , iar o potrivire ipotetică între el și Mayweather ar fi un spectacol fantastic care ar rivaliza cu Lupta secolului pentru spectatori.

Ricardo Lopez este un alt nume care trebuie menționat în această listă - uruguayanul Luptătorul s-a retras cu 51 de victorii, nicio înfrângere și un egal care prezintă singurul defect din palmaresul său. A excelat în divizia de greutate paie și și-a apărat campionatul WBC la greutatea minimă de 21 de ori. Deși mai puțin cunoscut și cu siguranță nu pe aceeași pagină cu Mayweather în ceea ce privește autopromovarea, Lopez a fost cu siguranță unul dintre cei mai mari luptători din jur și prezintă o altă provocare pentru Mayweather dacă ar vrea să-și bată recordul de 51 de victorii.

Floyd Mayweather Career Record

Winning Streaks

În timp ce 49-0 pare un record impresionant, realitatea este că Mayweather nu a avut nici pe departe numărul de lupte ca unii dintre cei mai buni luptători din istorie, ceea ce face mult mai greu de oferit el CAPRA etichetă. Generațiile anterioare de boxeri aveau în mod obișnuit să apară între 12 și 20 de lupte pe an, deschizând o posibilitate mult mai mare de pierderi.

Julio Cesar Chavez deține o serie de recorduri impresionante și este, de asemenea, un nume care este menționat în mod obișnuit atunci când discutăm despre cel mai mare din toate timpurile. Chavez este de șase ori campion mondial în trei divizii de greutate și a deținut un record fenomenal de neînvins, de 89 de victorii și un egal în 13 ani, înainte de a-și încheia cariera cu 107 victorii, 86 prin knockout. Primele sale 87 de meciuri profesioniste au fost toate victorii.

Sugar Ray Robinson este un om care a depășit 87 de victorii consecutive este considerat cel mai bun boxer al secolului al XX-lea și majoritatea din industria de box îl consideră incomparabil cu oameni precum boxeri moderni precum Mayweather. Dar asta se întâmplă pur și simplu pentru că scena de box din anii 1940 și 50 a fost atât de diferită de cea de astăzi. Marele boxer a reușit 88 de victorii consecutive la jumătatea carierei, după ce a început cu un record de 40-0.

Dacă nu ar fi fost pierderea lui împotriva lui Jake LaMotta în 1943, Robinson ar fi avut un uluitor de 129- 0 record, deși nici 128-1 nu e prea rău! Când Robinson a închis mănușile, a strâns 200 de lupte în total, câștigând 173 de lupte, iar 108 dintre acestea au fost prin knockout.

Genial, dar nu GOAT

Floyd Mayweather va merge. coborât în ​​istorie ca unul dintre cei mai buni luptători din istorie când se retrage în sfârșit din sport (ceva ce a făcut deja de câteva ori). El va fi amintit cel mai bine pentru palmaresul său perfect (nu va pierde în fața lui McGregor), abilitățile defensive și modul în care a îmbunătățit promovarea și comercializarea boxului.

Dar Floyd nu poate fi considerat CAPRA pur și simplu pentru că a intrat în lumea boxului într-o eră care nu prezintă aceleași provocări pe care au trebuit să le depășească luptătorii din trecut. Aceasta, desigur, nu este vina lui Mayweather, care a învins fiecare adversar cu care s-a confruntat, dar este greu să-l vezi având același succes în epocile trecute.

Boxul a fost unul dintre cele mai bune. sporturi populare în lume în prima jumătate a secolului al XX-lea, cu mult înainte ca MMA sau oricare dintre celelalte tipuri de sporturi de luptă să devină populare. Mulțimi de oameni se înghesuiau lameciuri de box în cifrele văzute acum doar la meciurile de fotbal american sau fotbal european și, desigur, competiția a fost mult mai acerbă.

Some of the greatest fighters to ever grace the sport of boxing were nowhere near undefeated simply because they came up against potential championship winners in every fight and routinely fought in more than fifteen fights per year. Mayweather by comparison has featured in an average of under three fights per year over the course of his career, allowing more time for training, recovery and opponent analysis.

Vorbind de analiză, campioni din primele zile ale boxului. nu au avut luxul de a viziona filmările unui luptător înainte de a veni împotriva lor. Boxerii nu au putut intra într-o luptă cu tactici stabilite și ar trebui să schimbe în mod obișnuit strategia la mijlocul luptei pentru a avea șansa de a concura.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Deși Mayweather se poate considera CAPRA, sau TBE sau cum dorește să spună, un singur lucru este sigur - are un record de 49-0, care în curând va fi 50-0 și este cel mai bun luptător din secolul 21. Nu vom putea niciodată să-l comparăm cu campionii din trecut, pur și simplu pentru că nu-l putem pune pe Mayweather în ring cu mari ca Chavez, Robinson și o mulțime de alte nume grozave care nu sunt menționate în acest articol.

  Ceea ce putem face este să respectăm un mare luptător și cel mai bun lucru pe care probabil îl vom vedea în ceea ce privește recordul general pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo. Boxul s-ar putea să nu ajungă niciodată la culmile începutului de secol al XX-lea, pe măsură ce alte sporturi devin mai populare, așa că poate că millennials-ul la care Mayweather îi atrage cei mai mulți nu vor vedea vreodată un luptător mai bun. Prin urmare, merită să-l apreciezi pe bărbat pentru ceea ce este, un atlet talentat și un boxer incredibil.

  Ce părere aveți? Este Mayweather cel mai bun din toate timpurile? Ce alți boxeri merită să fie menționați aici? Alăturați-vă conversației de pe pagina noastră de Facebook și discutați opiniile dvs. cu alți fani ai boxului.

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1307.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?