Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
UFC 239 Odds, facts and previews for main fights

Cote UFC 239, fapte și previzualizări pentru luptele principale

Cote UFC 239 prezintă o carte favorită, ceea ce înseamnă că se va dovedi a fi o seară destul de previzibilă sau una plină de șocuri.Câștigătorul și metoda de victorie sunt mai jos.UFC 240 urge pe 27 iulie 2019, în Edmonton, România!

Favorita Câștigă Cote UFC 239 Câștigă Underdog

Jon Jones

1,167 Decizie·R5 05:00 5,00

Thiago Santos

Amanda Nunes

1.308 KO/TKO·R1 04:10 3.50| ||702

Holly Holm

Arnold Allen

1,294 Decizie·R3 05:00 3,60

Gilbert Melendez

Ben Askren

1.444 KO/TKO·R1 00:05 2.75

Jorge Masvidal

Claudia Gadelha

1.426 Decizia·R3 05:00 2.85

Randa Markos

Edmen Shahbazyan

1.167 Submission·R1 01:12 5.00

Jack Marshman|| |772

Ismail Naurdiev

1,20 Decizie·R3 05:00 4,50

Chance Rencounte

Julia Avila

1.444 Decizia·R3 05:00 2.75

Pannie Kianzad

Luke Rockhold

1.588 KO/TKO·R2 01:39 2.40

Jan Blac homicz

Michael Chiesa

1.308 Decizia·R3 05:00  3.50

Diego Sanchez|| |836

Song Yadong

1.488 KO/TKO·R1 02:04 2.65

Alejandro Pereze

I se alătură campioana feminină la categoria gal Amanda Nunes (1.31), care va fi o altă mare favorită împotriva fostei campioane Holly Holm (3.50). Regele la categoria grea ușoară Jones conduce grupul ca favorită cu 1.17 împotriva lui Santos (5.00).

Avem defalcarea cărții principale completă cu cote de pariuri UFC 239.

 

Cote UFC 239, fapte și previzualizări pentru luptele principale

UFC 239 - duminică, 7 iulie 2019

UFC 239 este în direct de la T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada. Cardul conține 15 meciuri planificate, inclusiv două lupte de campionat și va fi difuzată începând cu ora 18:15 ET.

Citiți totul despre pariurile UFC peCote UFC pagina.

UFC 239 - Toate luptele

Cartea principală (PPV)

 • Greutate grea ușoară: Jon Jones (C) vs Thiago Santos
 • Women's Bantamweight: Amanda Nunes (C) vs Holly Holm
 • Greutate welter: Jorge Masvidal vs Ben Askren
 • Greutate grea ușoară: Jan Blachowicz vs Luke Rockhold
 • Greutate welter: Diego Sanchez vs Michael Chiesa

Prelimii (TSN)

 • Până: Gilbert Melendez vs Arnold Allen
 • Greutate galbă: TBD vs Marlon Vera
 • Greutate paie feminine: Claudia Gadelha vs Randa Markos
 • Greutate cob: Alejandro Perez vs Yadong Song

Early Prelims (UFC Fight Pass)

 • Mijloc: Edmen Shahbazyan vs Jack Marshman
 • Greutate welter: Ismail Naurdiev vs Chance Rencountre 
 • Greutate bantam feminin: Julia Avila vs Pannie Kianzad

UFC 239 - Jon Jones vs. Thiago Santos

Acesta este ca de obicei pentru Jones care face un scurt întoarcere după ce a organizat o clinică împotriva lui Anthony Smith. Santos, care l-a terminat pe Smith, este neînvins la categoria grea ușoară și a câștigat 8 din ultimele 9 ale sale.

Santos is a lethal Muay Thai fighter dar nu s-a descurcat bine împotriva competiției de elită. Jones s-a luptat cu atacanții de elită ca el și are mai multe arme din care să aleagă: lupte, lovitură sau supunere.

Jones ar trebui să-l câștige confortabil și ar trebui să fie unul dintre cele mai bune pariuri ale tale UFC 239.

Jon Jones Pentru a-l învinge pe Thiago Santos
1.17
Spin Palace Sports

UFC 239 - Amanda Nunes vs Holly Holm

| ||985

Nunes, cea mai mare luptătoare de femei din toate timpurile, urmează să adauge un alt scalp premium la colecția ei care îi include deja pe Cyborg, Shevchenko și Rousey. Holm prezintă o altă provocare, dar nicio Nunes nu va ști să rezolve.

Holm este un kickboxer tehnic care a subestimat luptele. Dar Nunes a luptat deja și l-a învins pe Shevchenko, care este un luptător mult mai priceput decât Holm. Iar Nunes are puterea, explozivitatea și jiu-jitsu să-l alunge pe Holm.

Nunes ar trebui să câștige o decizie ușoară.

Amanda Nunes Cote UFC 239
1,31|| |1024
Sports Interaction

UFC 239 - Jorge Masvidal vs Ben Askren

Lupta favorită a fanilor a serii confruntă lupta tradițională de grappler (Askren) cu atacantul (Masivdal) . Deși Masvidal este mai mult decât un „atacant” arhetipal, el este un adevărat artist marțial mixt, care nu are nicio slăbiciune. Cu toate acestea, durabilitatea nebună a lui Askren, împreună cu luptele lui necruțătoare, îi vor câștiga această luptă.

Masvidal îl poate răni pe Askren de câteva ori, dar dacă nu îl elimină complet, Askren se va întoarce și va obține o victorie prin decizie strânsă.

Ben Askren Cote UFC 239
1,43
PowerPlay

UFC 239 - Jan Blachowicz vs. Luke Rockhold

Fostul campion la categoria mijlocie Luke Rockhold debutează la categoria grea uşoară împotriva portarului său rezident, Blachowicz. Polonezul va fi competitiv în această luptă, dar tinde să piardă împotriva primilor cinci adversari, iar Rockhold se potrivește.

Rockhold se mută în sus în greutate va fi bine pentru el, deoarece va fi scutit de stresul tăiat în greutate. Ar trebui să fie mai puternic și într-o formă mai bună și își va folosi numeroasele instrumente: lovituri de picior, BJJ și Muay Thai pentru a-l învinge cu ușurință pe Blachowicz.

Luke Rockhold Cote UFC 239
1,54
Bet365

Diego Sanchez vs Michael Chiesa

Sanchez este unul dintre cei mai bătrâni luptători ai UFC și, deoarece aceasta este a 30-a luptă UFC, are mult prea mult kilometraj. Dar aceasta este o confruntare personalizată pentru Sanchez, care excelează împotriva luptelor cu o pricepere nespectaculoasă în lovitură.

Puterea Chiesei, lupta, se întâmplă să fie, de asemenea, ceva pe care Sanchez poate face față cu. Și Chiesa nu are prea multă putere de lovitură. În timp ce durabilitatea lui Sanchez este greu de încredere acum, el ar trebui să câștige. Luați-l pe Sanchez drept cel mai mic cote UFC 239 vegas.

Diego Sanchez Cote UFC 239
3,50
Tiger Gaming

Cum să faci cele mai bune pariuri UFC 239?

Dacă vrei să profiti de pe urma UFC 239 cele mai bune pariuri, va trebui să comparați atât piețele, cât și cotele. Citeștecele mai bune site-uri de pariuri UFC pentru a le găsi pe cele mai bune pentru MMA.

Aveți în vedere doar câteva sfaturi atunci când alegeți un site web.

Alegeți site-ul web care are platforma care se potrivește stilului dvs. de pariere UFC 239. Dacă veți fi în public ca într-un bar, va trebui să vă înscrieți pe un site care are o platformă solidă de pariuri pe mobil.

Dacă doriți să accesațipiețele de pariuri live, veți avea nevoie de un site al cărui punct forte este platforma lor de pariuri live, adică au cele mai bune servere și sunt una dintre cărțile de top când vine vorba de UFC/MMA.

Și mai ales, dacă sunteți în căutarea celor mai bune cote de pariuri UFC 239,puteți căuta site-uri web care se concentrează pe UFC/MMA. Aceștia sunt lideri de piață și site-uri care sunt primii care deschid linii atunci când vine vorba de sport.

Înscrierea pentru două sau mai multe site-uri este o alegere inteligentă deoarece vă permite mai multe opțiuni în funcție de ce sau unde veți paria.

Unde să vizionați UFC 239?

Aveți multe opțiuni pe unde să vizionați UFC.

Cartea principală UFC 239 este în direct pe vizionare cu plată. Fie achiziționați PPV de pe cablu TV, online pe YouTube sau UFC.com, fie prin aplicația de streaming UFC de pe orice dispozitiv compatibil.

Alternativ, te poți îndrepta către orice pub local pentru a prinde PPV. Consultați site-ul UFC Bars pentru a găsi cel mai apropiat bar care afișează UFC 239. 

Prelimul UFC 239 va fi la televizor. În România, TSN este difuzorul oficial al UFC. Prelimele UFC 239 vor fi difuzate pe TSN 5. Prelimele timpurii vor fi pe UFC Fight Pass.