#NHLAllStar
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top Betting Accounts in Social Media for NHL Fans
Știri despre pariuri sportive

Cele mai bune conturi de pariuri în rețelele sociale pentru fanii NHL

În ultimii doi ani, în timp ce rețelele sociale au devenit o piesă centrală a societății, NHL și-a îmbunătățit jocul. De la jucători la familii, de la jurnalişti la fani,social media a devenitlinia directă pentru interacţiunen cu și educație în toate lucrurileNHL.

Sunt peste șase milioane de urmăritori pe contul oficialNHL Twitter. Rivalitatea depășește gheața acum, deoarece vedetele și echipele devin creatori de conținut cu degetele degetele jucătorilor care lucrează pe tot parcursul anului.

Așa cum am făcut pentruNBA , am întocmit o listă de fani, echipe, jucători și jurnaliști. Ne vom asigura că acoperim toate conturile esențiale pe care să le ții cu ochii pe tine în 2020.

Fani

Conturile de fani și conturile de parodie sunt foarte populare pe platformele de socializare. Actul de „trolling” a început să influențeze toate domeniile societății, pe măsură ce vedem vedetele noastre sportive și celebritățile încep să-l îmbrățișeze. Conturile de parodie pot fi complet hilare sau, în egală măsură, plictisitoare și repetitive. Oricum, haideți să săpăm mai adânc și să vedem ce merită timpul nostru.

@DanyAllStar15

Eternul veteran NHL Dany Heatley, AKA Big Heat, a trecut la podcasting și asumând rolul dedirijor de social media. Este un tweeter frecvent, difuzează un comentariu continuu cu privire la fiecare punct de discuție din ligă și nu este genul care să se ferească de o ceartă. A avut câteva probleme cu lumea Twitter, precum și cu alți comentatori de hochei, din cauza comentariilor sale neplăcute și aprinse. Fii cu ochii pe Big Heat.

 

@Strombone1

De mult timp, nu a fost clar cine deține acest cont până când internetul a aflat aparține Românieiportarul Roberto Luongo mergând sub pseudonimul Strombone. Luongo a acumulat aproape 800.000 de urmăritori pe Twitter, deținând o audiență de fani entuziaști ai hocheiului dornici de următoarea dramă. Strombone își bate joc de multe ori de problemele din NHL, de jucători și de modul în care se desfășoară lucrurile. El chiar se angajează în niște răzvrătiri epice cu oamenii de pe Twitter.

 

@BonksMullet

Canalul inspirat de Radek Bonk aparține | ||705Eric Doty, who is a die-hard Ottawa Sens fan. Doty este cunoscut pentru comentariile sale spirituale, susținute de o cunoaștere aprofundată a jocului, în special din perspectiva unui fan din România NHL. Deși are un număr relativ mic de urmăritori, umorul său este la punct, la fel ca și jocul său de retweet. Felicitări pentru mânerul Bonks Mullet. Este un geniu.

 

Echipe

Social Media oferă societății ceva unic, o modalitate de a interacționa cu idolii noștri și cu cei care ne influențează. Dacă interacțiunea este autentică sau artificială, este greu de spus. Cu toate acestea, majoritatea conturilor de Twitter ale echipelor NHL oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi la curent și de a urmări fiecare mișcare a echipelor.

@NHLBlackhawks

În prezent, | ||725Blackhawks command a staggering 2.5 million followers on Twitter. Ei pot spune o poveste sau o știre în mod captivant și inovator, care îi separă pe Blackhawks de restul haitei. Chicago face eforturi suplimentare, iar echipa lor de marketing trebuie să fie creditată pentru selecția media și subtitrările captivante.

 

@Penguins

Pittsburgh nu pierde nicio secundă în lumea rețelelor sociale. Nu numai că se pot lăuda cu aproape 2 milioane de urmăritori, dar postează și conținut excelent al comunității. De fiecare dată când în NBA se angajează să dă înapoi orașului, dar adesea, în calitate de fani, pierdem exact ceea ce se întâmplă.

Din fericire pentru locuitorii din Pittsburgh, The Penguins documentează aproape fiecare mișcare pe care o fac. . Începem să vedem o tendință din partea echipelor sportive care postează conținut mai „natural,” din inimă, pentru care Pinguinii sunt veterani experimentați în a face.

 

@NHLbruins

Bruins își împart activitatea pe rețelele sociale pe Twitter și Instagram. Majoritatea imaginilor și a conținutului media lor interactiv sunt postate pe Instagram, în timp ce fluxul Twitter conține știri, actualizări și este cea mai bună sursă pentru actualizări play-by-play.

The Bruins își pun mereu la dispoziție post-joc. reacții și interviuri de la vedete, ceea ce este excelent pentru fanii Boston. O atitudine incluzivă și proactivă față de prezența lor în rețelele sociale îi face unul dintre cele mai bune conturi de echipă NHL.

 

Jurnalişti

La bine sau la rău, jucătorii, antrenorii şi cei asociaţi cu orice echipă de hochei vor şti că jocul nu se oprește când sună soneria. Majoritatea jurnaliștilor noștri din NHL nu raportează prea multă comedie, dar oferă cele mai recente știri și perspective despre cea mai bună ligă de hochei din lume.

@FriedgeHNIC

If you know Hockey, you know Elliotte Friedman. În prezent lucrează ca NHL Insider, Sportsnet și CBC's Hochei Night. Contul său de Twitter are o mulțime de urmăritori monstruosi, cu peste jumătate de milion de admiratori de hochei urmărindu-i dezvăluirile zilnice. Friedman are informația din interior și își folosește foarte bine accesul la știri. Folosind adesea comentarii scurte și clare pentru a-și rezuma poziția cu privire la anumite probleme din joc.

 

@TSNBobMcKenzie

Bob McKenzie este în joc din 1986, unul dintre cei mai vechi comentatori de hochei și cu siguranță unul dintre cei mai respectați. În prezent, lucrează ca analist pentru TSN. Atât de des suntem atrași de conversații fără sens pe Twitter. Dar Bob este excepția rară, conducând o discuție civilă în mod rațional și obiectiv. O adevărată bijuterie a jocului.

 || |817

@Jeremy_Roenick

Locuind din Boston,Jeremy Roenick sa bucurat de o carieră de succes în NHL. Acum deține o urmărire de aproape 600.000 pe Twitter. Cu siguranță nu este ceașca de ceai pentru toată lumea, dar Roenick îi spune cum este, iar în epoca „știrilor false”, uneori comentatorii sinceri precum Roenick pot fi învioratori. În egală măsură, uneori, el poate intra chiar sub pielea mea.

 

Jucători

Observam un număr tot mai mare de vedete ale sportului care interacționează cu fanii lor prin intermediul rețelelor sociale, chiar dacă majoritatea acestor vedete au milioane și milioane de urmăritori. Să aruncăm o privire mai atentă la jucătorii NHL, care folosesc rețelele sociale într-un mod distractiv și captivant, inclusiv câteva exemple din cele mai bune lucrări ale lor.

@Bmarch63 - Brad Marchand

Toată lumea vrea să-l urască pe Brad Marchand, iar echipa de marketing de la Bruins nu se abține să-și exageze personajul. Deși în glumă, ei au reușit să creeze această persoană a făcătorului de probleme.

Brad Marchand face tot posibilul să se ridice la înălțimea așteptărilor, iar cu Twitter ca expresie pe forum, el a a dezvoltat un joc troll de clasă mondială. Este genul de tip care va avea întotdeauna ultimul cuvânt, chiar și atunci când crezi că s-a terminat. Ca și pe vremea când Bruins erau în seria de playoff cu Tampa Bay, în timpul căreia Brad l-a lins pe Callahan și a fost pus „în înștiințare” de NHL să se oprească.

 

@ovi8 Alex Ovechkin

Ovechkin blew up in the social media world back in 2018 when the Washington Capitals won the Stanley Cup. Necazurile sale din culise au atras un număr considerabil de urmăritori, care sunt răsplătiți cu videoclipuri cu paradele, petrecerile de pijama la Cupa Stanley și standurile infame cu butoaie. Adepții chiar au etichetat acea perioadă, „Vara lui Ovi.”

 

@PKSubban1

PK Subban este un alt caracter divizor. El a fost copleșitorulcâștigătorul în sondajul NHL al jucătorilor pentru cea mai bună prezență în rețelele sociale. P.K. are o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, documentând totul, de la mișcările din culise ale echipei sale până la asumarea rolului său de farsă acasă cu partenerul său Lindsey Vonn.

Are peste un milion de urmăritori. pe Twitter, care văd o privire în viața unui jucător profesionist de hochei. De asemenea, la fel ca Bieber înaintea lui, Subban și-a numit chiar adepții - subbaniacs.