Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Ranking the top social media accounts in the NBA
Știri despre pariuri sportive

Clasarea celor mai bune conturi de rețele sociale din NBA

Am căutat cele mai distractive tweetere din joc.NBA se mândrește cu o serie de personaje grozave, oferindu-ne selfie-uri epice, hilaritate palpabilă și aleatorie pură în timp ce ne uităm prin fluxul nostru.

The | ||653NBA generated a total social value of more than $13.7 billion and created a record of $1.1 billion in value for its associated brands and partners. În comparație cu NFL de pe locul doi, care produce 343 de milioane de dolari, diferența este uluitoare.

De la echipe la tipsters, vom acoperi totul. Deci, să începem să tăiem totul.

Echipe

Deși creatorii de conținut din echipele de marketing ale echipei sunt cei care creează conținutul viral pe care îl iubim atât de mult, trebuie să lăudăm echipele pentru continut constant de calitate. Mai multe echipe de rețele sociale ne-au distrat și vrem să le oferim lumina reflectoarelor pe care o merită.

 

@SacramentoKings

E posibil să nu fie regii ai NBA, dar ei suntKings of the NBA twitter game. Conținut în timp util, bine îngrijit pentru ca baza lor de fani să interacționeze cu ceea ce este vorba în Sacramento. Recuzită echipei lor de marketing, deoarece aceste loturi nu ratează nicio bătaie.

 

@Sixers

Jokerii lumii rețelelor de socializare NBA. Tweeturi amuzante, răspundeți la videoclipuri în timp ce țineți pasul cu tot ceea ce se întâmplă în lumea Twitter NBA. Philadelphia scoate conținut fierbinte toată ziua, ceea ce nu este o surpriză, deoarece au pe lista lor unele dintre cele mai proeminente personaje din NBA. Contul echipei 76ers și conturile de jucători sunt renumite pentru că au postat numărul „50” în emoji-urile pizza pentru a promova oferta Papa Johns cu 50% reducere, care este valabilă după ce câștigă.

 

@Raptors

Deși s-ar putea să nu producă conținutul de divizare laterală pe care l-am văzut de la primele noastre două echipe, campionii în exercițiu NBA sunt activi. pulsul. #WeTheNorth a creat un cult printre fani și România deopotrivă. Limbajul pe care îl folosesc în postările lor, împreună cu compilații grozave aproape zilnic, a făcutRapitorii unul dintre conturile noastre preferate.

 

Tipsters

Pentru noi, fanii NBA, avem nevoie de o sursă de informații pentru sfaturi și informații privilegiate pe care nu le primim de la site-urile de știri și de la jurnaliști. Am reunit tot ce este mai bun din joc.

 

@DonBestSports

Manualul Twitter al DonBestSports spune: „Don Best Sports este cea mai BEAUNA sursă pentru toate sporturile tale informații despre pariuri”, și ne putem accepta această noțiune. De la pariorii debutanți până la jucătorii experimentați,contul oferă sfaturi valoroase care se potrivesc tuturor adepților lor.

 

@johnschuhmann

If you browse the internet looking for NBA news, there’s no doubt you’ll have skimmed through John Schuhmann’s work. Lucrează ca scriitor de statistici avansate pentru NBA.com, producând actualizările clasamentelor de putere în fiecare săptămână. Te vei trezi derulând prin statistici, actualizări ale echipelor și clipuri scurte care sunt disecate în detaliu din jocurile pe care tocmai le-ai vizionat.

 

@wojespn

Adrian Wojnarowski, altfel cunoscut sub numele de „woj”, este editorialist, reporter și autor. Faptulel lucrează pentru ESPN ca Senior NBA Insider înseamnă că vei găsi feedul său plin cu cele mai recente și mai bune știri. El produce, de asemenea, podcasturi, găzduind mulți foști și actuali jucători NBA.

 

Jucători

Cu atât de multe staruri NBA active pe rețelele sociale, este ușor pentru a fi la curent cu ceea ce fac jucătorii noștri preferați. Unele sunt mult mai interesante decât altele, așa că, în cel mai bun caz, am redus acest lucru la doar trei.

 

@BenSimmons25

Adicăvorbim despre omul care a venit cu #RaiseTheCat - avea să ajungă întotdeauna în primele trei. Australianul postează în mod regulat pe pagina sa cu o gamă largă de conținut. El este cu siguranță un personaj din NBA și, pe măsură ce continuă să-l ridice în ligă, ne putem aștepta să vedem mai mult din acest personaj ciudat și excentric.

 

@JoelEmbiid

Pentru un absent,este incredibil cum Joel Embiid capătă atât de multă energie și entuziasm. Este cunoscut pentru dispozițiile sale jucăușe și pentru trollingul în serie pe rețelele sociale. Cameruneanul a decis să se porecleze „Procesul”, spre amuzamentul multora, a fost întâmpinat cu râsete și critici de către fani și comentatori. Dar fidel caracterului său, Embiid a îmbrățișat totul și a rămas „Procesul”.

 

@Enes_Kanter

Kanter este plin de Banter pe Twitter. Centrul elvețian-turc este un maestru al trollingului pe rețelele sociale. Un exemplu grozav a fost atunci când Russell Westbrook a părăsit OC Thunder pentru Rockets, care a fost întâmpinat cu o prăjire cronometrată expert. Enes Kanter face multe pentru comunitatea și orașul Boston, pe care le documentează în mod regulat pe pagina sa.

 

Jurnalişti

NBA este una dintre cele mai populare ligi sportive din jur și, din această cauză, fanii sportului au o serie de jurnalişti de urmărit pentru cele mai recente actualizări despre baschet.

 

@ShamsCharania

Shams Charania a făcut parte din circuitul NBA pentru cea mai bună parte a unui deceniu. Acum lucrând pentru The Athletic,Charania estethe tipul pentru cele mai actualizate știri despre orice NBA . Dacă urmărești Shams, vei descoperi că feedul tău este plin de actualizări despre accidentări, știri comerciale; numiți. Jocul pe Twitter al acestui bărbat este fără egal.

 

@MikeAScotto

Michael Scotto este, de asemenea, un scriitor al personalului NBA pentru The Athletic, care raportează despre ligă de opt ani. Scotto a lucrat din New York pentru cea mai mare parte a carierei sale, raportând despre Knicks and Nets pentru The Associated Press. Deși echipele Empire State sunt în centrul său,conturile sale de socializare spun, de asemenea, liga în ansamblu.

 

@WhitlockJason

Jason Whitlock a fost un aspirant jucător NFL, care concura în Divizia I, înainte de a se îndrepta către jurnalismul sportiv.A lucrat pentru ESPN, Foxsports.com, precum și o personalitate radio pe mai multe posturi din zona Kansas City. În prezent, Jason co-găzduiește emisiunea zilnică de sport Speak for Yourself pe Fox Sports 1. El deține o mulțime de urmăritori pe Twitter, oferind în același timp cele mai recente știri sportive, interviuri, precum și dezordinea lui.