Citiți
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Best Players USA Olympic Basketball Team
Noutăți despre pariuri sportive

Top 10 cei mai buni jucători Echipa olimpică de baschet din SUA

The Echipa de baschet masculin din Statele Unite ale Americii Olimpice| ||642 is one of the most dominant forces in the history of the Olympic Games. Whenever the U.S. assembles its best and brightest, the rest of the world doesn't have much of a chance.

The 1992 Dream Team a fost considerată cea mai mare echipă adunată vreodată|| |646, but the primii zece jucători olimpici de baschet din SUA se întind pe 70 de ani de istorie a baschetului.

Top 10 jucători la Jocurile Olimpice din SUA masculine Echipa

10. Dwyane Wade

Poate unul dintre cei mai subestimați jucători de pe această listă, Wade și-a croit în liniște una dintre cele mai bune cariere NBA din istoria sportului.Wade a strâns trei inele NBA, inclusiv unul fără LeBron, unde a câștigat MVP-ul finalelor NBA 2005-2006. În afară de câțiva ani petrecuți mai târziu cu Bulls și Cavaliers, cariera lui Wade cu Heat a fost o carte de povești. A făcut parte din „echipa de răscumpărare” din 2008 care a adusU.S. baschet înapoi la aurul olimpic în 2008. 

9. Shaquille O’Neill

Shaq este unul dintre cei mai mari olimpici care au participat vreodată la Jocurile. În tinerețe, a fostmembru al echipei olimpica din 1996 care a câștigat aurul la Atlanta. Shaquille O'Neill a câștigat primul său campionat NBA alături de Kobe ca membru al Lakers și a repetat isprava ca membru al Miami Heat alături de Dwyane Wade.

8. Kevin Durant

Poate fi argumentat că Kevin Durant este cel mai periculos jucător ofensiv care a atașat o pereche de vârfuri înalte. Pe lângă faptul că este MVP consecutiv al finalei NBA cu Warriors, el este membru al echipei2012 și 2016 la Jocurile Olimpice de la Londra și Rio. Kevin și Larry Bird sunt singurii bărbați de pe această listă care sunt membri ai clubului 50-40-90.

7. Kobe Bryant

Kobe Bryant nu a acceptat niciodată nimic mai puțin decât cel mai bun în timpul său înNBA, iar aceasta include h este timpul să joci pentru echipa SUA la Jocurile Olimpice. Pe lângă faptul că a câștigat șase inele cu Lakers, Kobe este, de asemenea, creditat și că a fost principalul motor din spatele baschetului american care a revenit la un nivel de elită la Jocurile Olimpice. Fanii Toronto Raptors își vor aminti întotdeauna când Kobe a renunțat la 81 pe Sam Mitchell și Jalen Rose.

6. Larry Bird

Larry Bird a făcut parte din 1992 Dream Team - cea mai mare colecție de talente la baschet adunată vreodată, chiar dacă îl numărați pe Christian Laettner. În anii 1990, Bird avea deja de-a face cu multiple leziuni cronice, dar i-a învins deja pe cei mai buni din epoca sa cel puțin o dată, inclusiv MJ, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Isaiah Thomas și Dominique Wilkins. Primii ani ai lui Bird ard la fel de strălucitori ca orice superstar din NBA, inclusiv câțiva ani de la mijlocul anilor '80, când era imposibil să-l învingi pe el și pe Celtics.

5. Magic Johnson

Un alt membru al faimoasei echipe de vis din 1992,Magic Johnson a adus baschetul de spectacol la Los Angeles Lakers. Magic și Larry au dominat asociația în anii 80 ca nicio altă pereche de sportivi dintr-o ligă majoră nord-americană. Johnson a fost de cinci ori campion NBA, de trei oriFinalele NBA MVP, un campion NCAA și cel mai remarcabil jucător de la Final Four NCAA. Cariera sa a fost întreruptă tragic de HIV/SIDA, dar în puțin peste un deceniu, el a fost deja o legendă din top zece din toate timpurile NBA.

< /p>

4. Oscar Robertson

Unilor fani de baschet le-ar putea părea puțin șocant să-l găsească pe Oscar Robertson înaintea unor nume precum Magic, Kobe și Larry. Cu toate acestea, este dificil de estimat cât de bun a fost Oscar Robertson, deoarece a fost cu mult înaintea timpului său. Într-o eră a apărării pedepsite și a unei relative lipse de sofisticare ofensivă, Robertson a reușit să devinăprimul jucător care a mediat o triplă-dublă pentru un sezon întreg. A câștigat un inel NBA cu Milwaukee în 1971 și a câștigat aur pentru SUA laJocurile Olimpice din 1960 de la Roma.

|| |728

3. LeBron James

Când combină impactul muncii sale pe teren și în afara terenului,LeBron ar putea fi considerat cel mai mare atlet profesionist care a jucat în orice ligă sportivă majoră din America de Nord – punct. Probabil că ar fi putut fi un membru al celebrității în orice sport pe care a ales să îl joace și, cu siguranță, va intra în Basketball Hall of Fame când va termina. LeBron are trei campionate NBA și trei finale NBA MVP, împreună cu medalii de aur olimpice laJocurile de la Beijing 2008 și Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

2. Bill Russell

Niciun jucător din epoca modernă nu se apropie de Bill Russell în ceea ce privește campionatele câștigate și este extrem de puțin probabil ca cineva să-și contestă vreodată recordul de 11 inele cu Boston Celtics. Russell a revoluționat sportul baschetului cu o combinație de inteligență și atletism, inclusiv o perioadă la sfârșitul carierei, când a câștigat un campionat ca jucător și antrenor. Russell este unul dintre cei șapte jucători cu un campionat NBA, un campionat NCAA șio medalie de aur olimpică.

1. Michael Jordan

Cel mai mare din toate timpurile a dominat aproape singur cel mai important deceniu din istoria NBA. Pe măsură ce sportul a explodat în popularitate,Iordania a câștigat șase campionate NBA și șase MVP-uri ale finalelor NBA, inclusiv o pereche de trei turbe cu o pauză de doi ani între ele. A luat acasă tot ce putea câștiga un bărbat pe un teren de baschet, inclusiv un campionat NCAA, jucătorul de baschet al anului la colegiu național, o pereche de medalii de aur olimpice, începător anul și jucătorul defensiv al anului.

Linia de pantofi sport a lui Jordan a fost populară de aproape 40 de ani și a fost introdus de două ori în semifama baschetului. O dată pentru cariera sa în NBA și o dată pentru rolul său de lider al Dream Team din 1992.

Dacă vrei să începi să pariezi pe echipa națională masculină de baschet a SUA sau în alte competiții de baschet, poți alegecele mai bune site-uri de baschet NBA din lista de mai jos.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive