Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Three light-minutes to Mars
Știri despre pariuri sportive

Trei minute lumină până la Marte

Vom ajunge pe Marte înainte de 2025? Și dacă o facem, cine va ajunge primul acolo?

  • Luna se află la 1 secundă lumină și Marte la 3 minute lumină distanță de Pământ
  • Cursa către Marte este în curs - luptă împotriva statelor naționale. companii
  • SpaxeX de la Elon Musk este unul dintre cei mai importanți concurenți
  • Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a investit masiv în călătoriile spațiale
  • Vom ajunge pe Marte înainte de 2025?

Vom ajunge pe Marte înainte de 2025? Și dacă o facem, cine va ajunge primul acolo?

Luna este la aproximativ o secundă lumină de noi; Dacă străluciți o lanternă spre cerul nopții, fotonii vor lovi suprafața Lunii la 384.000 km distanță în puțin peste o secundă.

Marte este însă mult mai departe dePământ; Lumina durează aproximativ trei minute pentru a acoperi distanța de 54 de milioane de kilometri dintre noi.

Neil Armstrong a fost primul om care a atins suprafața Lunii în 1969.

Când ne putem aștepta la fluxul live de la prima aterizare cu echipaj uman pe Marte și cine va face următorul salt uriaș pentru omenire?

Vor ajunge oamenii pe Marte înainte de 2025

Un om a pășit pe Lună și nu există niciun motiv să credem că, ca tehnologie, devine mai bine, nu am merge și pe Marte. Dar când se va întâmpla asta?

Următorul deceniu? Va dura mai mult de o sută de ani? Conform cotelor stabilite de casa de pariuri onlineBodog, nu se va întâmpla înainte de 2025.

Va pune o ființă umană piciorul pe Marte până în 2025?

Da -3,50 | Nu -1,25

Cine va ajunge primul pe Marte?

Rușii au trimisSputnik 1 în jurul Pământului în 1957 lansareaSpace Race între ei și americani, care duc la misiunile cu echipajNASA pe Lună aproximativ un deceniu mai târziu.

Vezi dacă poți observa ce s-a schimbat în deceniile de la cursa spațială inițială uitându-te la șansele lui Bodog pentru Cine va ajunge primul pe Marte:

Cine va ajunge primul pe Marte?

SpaceX -1,278 | Originea albastră -5,15 | Boeing -7,50 | Forța Spațială -13.00

Da, ați înțeles bine - în zilele noastre companiile individuale (și cu oameni precum Elon Musk, oameni individuali), mai degrabă decât statele naționale, fac cele mai mari valuri în călătoriile interplanetare.

Partea lui Blue în această călătorie este construirea unui drum către spațiu - Jeff Bezos

România Sports Betting oferă un ghid despre cum să pariezi peevenimente de divertisment și o recenzie exclusivă și independentărecenzie pe Bodog.

Mars Attackers - Cine sunt jucătorii din cursă?

Să aruncăm o privire mai atentă la oamenii și companiile care încearcă să ajungă pe Marte.

SpaceX, Elon Musk

JFK a spus celebru că încercăm să ajungem pe Lună „nu pentru că este ușor, dar pentru că este greu.”

Elon Musk ar putea spune că încearcă să ajungă pe Marte „nu pentru că este greu, ci pentru că este o nebunie”.

Antreprenorul a spus că există o schimbare de 70% că va vizita Marte în timpul vieții (va împlini 100 de ani în 2071).

SpaceX a lansat cea mai mare rachetă din lume (precum și Tesla Roadster de la Musk) în spațiu în 2018, dar majoritatea jaloanelor programate, cum ar fi orbita Lunii, au fost amânate.

Este greu de spus cât de mult din istoria lui Musk este marketing și cât de mult se bazează pe realitate, dar pare să vrea cu adevărat să meargă. Probabil cel mai sigur pariu în acest moment.

Blue Origin

Blue Origin lucrează la activarea accesului uman privat la Space. Fondată în 2000 de către cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, Blue Origin își începe Declarația de Misiune astfel:

„Nu suntem într-o cursă și vor fi mulți jucători în acest efort uman de a mergeți în spațiu pentru a beneficia Pământului. Partea lui Blue în această călătorie este construirea unui drum către spațiu cu vehiculele noastre de lansare reutilizabile, astfel încât copiii noștri să poată construi viitorul. Vom parcurge acest pas cu pas pentru că este o iluzie că sărim peste pași ne duce mai repede acolo. Încet este neted și neted este rapid.”

Cu cine crezi că vorbesc? Și cu cine glumesc că asta nu este o cursă? Dacă omul-care-nu-este-numit în declarația de misiune ajunge primul acolo - la revedere, Blue Origin. Dacă nu mă credeți, discutați cu fanii Betamax și HD DVD.

Boeing

Directorul general al Boeing, Dennis Muilenburg, a spus de mai multe ori că „prima persoană care a pus piciorul pe Marte va ajunge acolo cu o rachetă pe care Boeing contribuie la construirea.”

Dacă este cazul, concurenții au cel puțin până în 2030 pentru a-și dezvolta sistemele, deoarece zborurile de testare ale NASA către Marte nu vor începe înainte de aceasta.

Space Force

Space Force doesn’t really exist as such; it’s a proposed branch of the United States Armed Forces which would control military space operations.

Totuși, conform șanselor lui Bovada, este mai probabil ca această scădere a limbii să ajungă pe Marte înaintea Chinei și Rusiei - credeți-vă!